JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Kızlar ölçülerimi aldım şimdi. Sabah uyandığımda unutuyor, aç karnıma alamıyorum. Kiloda bir değişim olmamış ama kalçadan 2cm, göbekten de 4cm gitmiş. Kollarım da eşitlenmiş :KK6: Diyetime dikkat edememe rağmen çok güzel bir değişim bence bu, yeğenlerim ynaımdayken pankek de yaptık kahvaltıya, KFC'ye de gittik. Spor salonlarında bir ayda fark görmediğim olmuştu, diyet yapmama rağmen. Jillian'la 10 günde toplamda 9cm gitmiş oldu.

Göğüs: 98 - 98
Bel: 78 - 79
Kalça: 108 - 106
Göbek: 100 - 96
Boyun: 32 - 31
Bacaklar: Sol 60, Sağ 62 - Sol 60, Sağ 62
Kollar: Sol 32, Sağ 34 - Sol 32, Sağ 32
:halay::rapci::21: süpersin yaa maşallah Grubumuzu nazarlardan korusun Allah süpersin süper :KK49: tam gaz devam darısı bizim başımıza

15 cmni de kutlayacağız aynen yaktığından az yediğinde gidiyor zaten kilo çok rahat

Bu arada tarif için çok sağ ol

@aquarius24 ve seninkileri mixledim, salatalık limon ve tarçını karıştırdım

Hem kokusu da çok güzel tadı da hem de içtiğimden beri wcye gidip duruyorum, yoksa ilaç içtiğimden beri çok azdı yani ki normalde ben yarım saatte bir giden bir insandım ay çok iyi böyle böyle gider umarım o şişlikler :KK73:
Afiyet şifa olsun canım :KK36:
Kutlayacağız kutlayacağız hem de spor yaparak kutlayacağız :rolleyes:

:halay::rapci::21: süpersin yaa maşallah Grubumuzu nazarlardan korusun Allah süpersin süper :KK49: tam gaz devam darısı bizim başımıza
Amin, teşekkür ederim canım. Allah nazardan korusun hepimizi.
Gitsin göbüşler, kalksın totolar tezzz zamanda inşallah :KK73:

Kızlar Jillian'ın sitesinde shred için, ripped için filan yemek planları varmış. Deneyeniniz var mı? Baya dolu dolu menüler.

Canım onları ben de indirdim
Çok da güzel menüler ama yapmadım
Açıkçası çünkü
1. Üşendim, hazırlamak lazım onları özenle
2. Malzemelerin bazıları Türkiyede bulamam diye düşünüyorum

15 cmni de kutlayacağız aynen yaktığından az yediğinde gidiyor zaten kilo çok rahat

Bu arada tarif için çok sağ ol

@aquarius24 ve seninkileri mixledim, salatalık limon ve tarçını karıştırdım

Hem kokusu da çok güzel tadı da hem de içtiğimden beri wcye gidip duruyorum, yoksa ilaç içtiğimden beri çok azdı yani ki normalde ben yarım saatte bir giden bir insandım ay çok iyi böyle böyle gider umarım o şişlikler :KK73:

Aşk olsun hiç öyle şey olur mu :KK48:
Kesin gelip geçen misafir takılanlardan üye olmayanlardan biridir o nazar değdiren :p
kem gozluler :KK76:

Canım onları ben de indirdim
Çok da güzel menüler ama yapmadım
Açıkçası çünkü
1. Üşendim, hazırlamak lazım onları özenle
2. Malzemelerin bazıları Türkiyede bulamam diye düşünüyorum
Doğru söylüyorsun canım, çoğu malzeme yok gerçekten. Muadilleriyle filan uğraşmak lazım, uzun iş :)

18 Temmuz Listesi
1. Asimeleksi shred 15/30
2. Vanillav: Ripped in 30 Level 3 2/6
3.Frifri: Shred 12/30
4.eceece20 shred 17/30
5. EmiraSalih Leslie 1/15

Kizlar ben 15 gün leslie yapip elim iyilesince direkt killer abs yapsam cok mu zorlanirim? Cunku eşim shredi tamamlamis olacak onunla beraber gitmek istiyorum...

X