JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Bende basliyorummmmm...
+25 kilo aldim. Birbucuk yillik evliyim. Universite bitince sekiz kilo aldim. Evlendiktem sonra 15 kilodan fazla aldım. Suan sadece kilo almayı durdurabildim gluteni keserek.. guatrım var insallah spor ve glutensiz hayat ile sagligima kavusacagim....
1 aydir gluten tuketmiyorum insallah spor yaparken arti bir faydasini gorurum. Benim gibi ani kilo alan arkadaslar bu spor yardimci oldumu acaba...

Ama çok yumuşağım gerçekten İşe yarar mı?
Valla bence denenmeli. Ben dogum yaptim onun sarkikligi vardi baya bi toparladi, tabi öyle dümdüz oldum diyemem onun icin yedigine ictiginede dikkat etmen gerekiyor, ben etmedim. Bu program 30 günlük sonrasinda ayri bir 4 haftalik program da var. Istedigin kadar sonuc alamazsan onunla da devam edebilirsin. Ama 30 gün yaptim hic fayda görmedim diyen kimse yoktur.

Doğumda aldığım kadar hızlı almamissin 7 ay da 26 kilo aldım

Suan ne durumdasin canim.
insanlari pek takmasamda insanlar cocuk olmadan kilo aldigim icin bana kilom ile saygizlik yapmayi vazife biliyor kendilerine..
Şuan vermeye çalışıyorum 95 e kadar cikmistim 19 kilo gitti uzerimden suan da 76 kilouum sarkiklar var göbek özellikle hamile kalmadan sende azimle verirsin boşver insanları 4 ay sonra eski fit haline dönersin benim eski halime 8 kilo kaldi

20 Haziran Spor Listesi

1. aquarius24: Jillian 26/30
2. suslucivciv: Jillian 7/30 + Leslie 3mil
3.serapozcan3343: sites 11/30 +50 ip atlama 3 set barfinks hareketleri +35 dk yuruyus ve kosu
4.gulhilal: Callanetics 7/30

20 Haziran Spor Listesi

1. aquarius24: Jillian 26/30
2. suslucivciv: Jillian 7/30 + Leslie 3mil
3.serapozcan3343: sites 11/30 +50 ip atlama 3 set barfinks hareketleri +35 dk yuruyus ve kosu
4.gulhilal: Callanetics 7/30
5. C cranial : Jillian shred 21/30 + 100 ic bacak hareketi + 6 dk dans + Tibet hareketi 3 tekrar

9 mayıs/12 haziran / 1 level sonucu
Göbek 106/102/ 100
Kalça 117/115/ 113
Basen 114/110/ 108
Iç bacak 72/68/ 66.5
1 level sonucu 8 günlük kızlar basladigimda olcmeyi unuttum 2 gun sonra olctum
harikasin canım masallahh cok iyi incelmissinn

aramıza hosgeldin canimm :))
bu spordan memnun olmayan birini tanimadim henüz :)

glutensiz beslenme fiziginde bi farklilik yarattı mi

harikasin canım masallahh cok iyi incelmissinn

aramıza hosgeldin canimm :))
bu spordan memnun olmayan birini tanimadim henüz :)

glutensiz beslenme fiziginde bi farklilik yarattı mi
Hoş buldum canim
Glutensiz beslenme ile saglikli zamanlar gecirdigime inaniyorum...fiziksel degisim şöyle oldu sadece gluten tükettiğimde inan bana 7 -8 aylık hamile gibi cıkan bir gobegim oluyordu ve siskinlik acayip rahatsiz ediciydi... bütün bedensel toparlanma fark etmedim ama bu benim bünyemden ve troid problemimden kaynaklı...yurtdisinda da gluten i terkeden kisiler vucutlarinda buyuk degisiklik oldugunu iddia ediyorlar. Ben inaniyorumda..

aquarius24 canim bu level 3 bana kolay geldi ya yoksa ben mi yapamadim?
dogru duzgun terlemedim bile
Canim ben cok sevdim level 3ü :)) ilk yaptigimda da yazmistim. Ha terledim ettim ama öyle asiri yorgunlugum olmadi. Fazla hoplama ziplama olmadigi icin daha kolay bencede. Bazi hareketleri pilatesten dolayi yapmisligim var onlarda zorlanmiyorum mesela hic.
Sende de öyledir büyük ihtimal, yapmis oldugun hareketler vardir belki. Ama egzersizler etkili cok yormasada ic bacak icin özellikle.

darısı basimiza diyelim o zaman :))

aynen bana da daha kolay geldi insallah da etkili olur :))

Kızlar ben izleseneden yapıyorum jillianı pcye indirmek istiyorum nasıl yapıcam?
İzlesene den programsız video indirme diye aratıp bir yöntem bulmuştum ben biraz karışık ama videoyu aynen yaparak üç videoyu indirebildim. ya da internet download manager diye bir program kurup indirebilirsiniz.

Tatile girmeden önce on günden fazla yapmaya çalıştım arada yapamadığım günler de oldu kendim farkı gözlemleyemiyordum ölçü falan almadığım için fakat memlekete dönünce herkes zayıflayıp inceldiğimi söyledi nasıl yaptın diye sordu. Pantalonlarım da birazcık bol gelmeye başladı.
Şimdilik ara vermek sorundan kaldım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…