JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Kuzular ben arkadaslarimlayim

Erken bulustuk

Yazamadim topice cunku surekli geziyoruz

Oturup sizi okumaya da firsatim olmadi ama donunce toplu okuyacagim

Ve birakmadim tabii ki

24/30, 25/30, 26/30 da tamam

Yarim saat sabahtan veya aksamdan yapiyorum bir sekilde

Bir de iki gundur hiking, dag yuruyusu, gezme vs derken 14.000 adim attim

Bacaklarim, ayaklarimin alti yaniyor :))

Hepinize opucukler, donunce yine yazarim bol bol :KK200:
helal olsuuun sporu asla ihmal etmemisiz :))

bekliyoruz seni hayatimm ozledikk iyi gezmeler tadini cikar

19Haziran Spor Listesi

1. kedikedi84 kedikedi84 : Shred 16/30

Kızlar ya bugün high knee bölümünde sol ayak bileğimi çok kötü burktum pat diye bi ses geldi ödüm koptu çatlattım bileğimi diye bi 5 dk yatıp dinlendim sonra kaldığım yerden devam ettim. Ama şimdi ağrıyor bilekliğim vardı onu taktım inşallah geçer hemen tam kondisyonum:KK43: yükselmişken

19Haziran Spor Listesi

1. kedikedi84 kedikedi84 : Shred 16/30

Kızlar ya bugün high knee bölümünde sol ayak bileğimi çok kötü burktum pat diye bi ses geldi ödüm koptu çatlattım bileğimi diye bi 5 dk yatıp dinlendim sonra kaldığım yerden devam ettim. Ama şimdi ağrıyor bilekliğim vardı onu taktım inşallah geçer hemen tam kondisyonum:KK43: yükselmişken
gecmis olsun canim gecer insallah. Bende son ki bacak esnetmede dizimi uzatirken ciirtt diye bi ses gelmisti liflerimi kopardim sandim :)) bir kac dakika sonra gecti acisi. 1 sefer daha oldu ama suan bi sorun yok. Sendede kalici birsey olmaz insallah

gecmis olsun canim gecer insallah. Bende son ki bacak esnetmede dizimi uzatirken ciirtt diye bi ses gelmisti liflerimi kopardim sandim :)) bir kac dakika sonra gecti acisi. 1 sefer daha oldu ama suan bi sorun yok. Sendede kalici birsey olmaz insallah
İnşallah bilekliğin üstüne buz torbası baglayıp diktim yukarı basınca ağrıyor. Kalıcı olmaz da aksatmak istemiyorum jillianı üst üste yapınca daha randımanlı oluyor. Bu bitsin de six week six packe geçeyim istiyorum.

İnşallah bilekliğin üstüne buz torbası baglayıp diktim yukarı basınca ağrıyor. Kalıcı olmaz da aksatmak istemiyorum jillianı üst üste yapınca daha randımanlı oluyor. Bu bitsin de six week six packe geçeyim istiyorum.
canimm cok gecmis olsunn :KK43:(

günde 3 defa 10 15 dakika buz koy yukarda tut. yine günde 3 defa voltaren gibi bir kas gevsetici sür ovalaya ovalaya. ve agriyosa sakin yapma dinlendir canim daha kötü olmasin

Bayanlar egzersizlerin faydasını görüyor musunuz? Kilo sıkıntım yok. Sadece sıkılaşmaya ihtiyacım var. Sabah başlamayı düşünüyorum. :KK70:

canimm cok gecmis olsunn :KK43:(

günde 3 defa 10 15 dakika buz koy yukarda tut. yine günde 3 defa voltaren gibi bir kas gevsetici sür ovalaya ovalaya. ve agriyosa sakin yapma dinlendir canim daha kötü olmasin
Krem sürmek hiç aklıma gelmedi ya sağol sürüp yatayım. İyi geceler...

19Haziran Spor Listesi

1. kedikedi84 : Shred 16/30
2. aquarius24: Shred 25/30
3. suslucivciv: Shred 6/30 + leslie 3mil
4.gulhilal: Callanetics 6/30 +Leslie 3mil
5. C cranial : Shred 20/20 + 100 ic bacak + tibet hareketi 3 tekrar
6. Mihail Zoscenko: Callanetics 20/30

X