- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.871
Tamam canım yarın öyle yapayım :)canim quite yazisini silip alintilasan daha iyi olur bence :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım yarın öyle yapayım :)canim quite yazisini silip alintilasan daha iyi olur bence :)
helal olsuuun sporu asla ihmal etmemisiz :))Kuzular ben arkadaslarimlayim
Erken bulustuk
Yazamadim topice cunku surekli geziyoruz
Oturup sizi okumaya da firsatim olmadi ama donunce toplu okuyacagim
Ve birakmadim tabii ki
24/30, 25/30, 26/30 da tamam
Yarim saat sabahtan veya aksamdan yapiyorum bir sekilde
Bir de iki gundur hiking, dag yuruyusu, gezme vs derken 14.000 adim attim
Bacaklarim, ayaklarimin alti yaniyor :))
Hepinize opucukler, donunce yine yazarim bol bol
gecmis olsun canim gecer insallah. Bende son ki bacak esnetmede dizimi uzatirken ciirtt diye bi ses gelmisti liflerimi kopardim sandim :)) bir kac dakika sonra gecti acisi. 1 sefer daha oldu ama suan bi sorun yok. Sendede kalici birsey olmaz insallah19Haziran Spor Listesi
1. kedikedi84 : Shred 16/30
Kızlar ya bugün high knee bölümünde sol ayak bileğimi çok kötü burktum pat diye bi ses geldi ödüm koptu çatlattım bileğimi diye bi 5 dk yatıp dinlendim sonra kaldığım yerden devam ettim. Ama şimdi ağrıyor bilekliğim vardı onu taktım inşallah geçer hemen tam kondisyonum yükselmişken
İnşallah bilekliğin üstüne buz torbası baglayıp diktim yukarı basınca ağrıyor. Kalıcı olmaz da aksatmak istemiyorum jillianı üst üste yapınca daha randımanlı oluyor. Bu bitsin de six week six packe geçeyim istiyorum.gecmis olsun canim gecer insallah. Bende son ki bacak esnetmede dizimi uzatirken ciirtt diye bi ses gelmisti liflerimi kopardim sandim :)) bir kac dakika sonra gecti acisi. 1 sefer daha oldu ama suan bi sorun yok. Sendede kalici birsey olmaz insallah
hic bi fikrim yok canim, bende devamli o sayfadan acip yapiyorum.Kızlar ben izleseneden yapıyorum jillianı pcye indirmek istiyorum nasıl yapıcam?
canimm cok gecmis olsunn (İnşallah bilekliğin üstüne buz torbası baglayıp diktim yukarı basınca ağrıyor. Kalıcı olmaz da aksatmak istemiyorum jillianı üst üste yapınca daha randımanlı oluyor. Bu bitsin de six week six packe geçeyim istiyorum.
Krem sürmek hiç aklıma gelmedi ya sağol sürüp yatayım. İyi geceler...canimm cok gecmis olsunn (
günde 3 defa 10 15 dakika buz koy yukarda tut. yine günde 3 defa voltaren gibi bir kas gevsetici sür ovalaya ovalaya. ve agriyosa sakin yapma dinlendir canim daha kötü olmasin
iyi geceler canim benim insallah biran önce iyileşirsinKrem sürmek hiç aklıma gelmedi ya sağol sürüp yatayım. İyi geceler...
cok güzel canim 2ser santim gitmis her yerden9 mayıs/12 haziran / 1 level sonucu
Göbek 106/102/ 100
Kalça 117/115/ 113
Basen 114/110/ 108
Iç bacak 72/68/ 66.5
1 level sonucu 8 günlük kızlar basladigimda olcmeyi unuttum 2 gun sonra olctum
Basla basla. Kilo problemin olmadigi icin bizden daha cabuk sıkılaşmaya baslarsin :)Bayanlar egzersizlerin faydasını görüyor musunuz? Kilo sıkıntım yok. Sadece sıkılaşmaya ihtiyacım var. Sabah başlamayı düşünüyorum.