JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

ripped 6 gün yapip bir gun ara veriliyor 4 levelden oluşuyor ben ara veririm 1 günlük canım çünkü jillian öyle onermis.

ripped ve shredi ayni gün yapmani onermem çünkü kaslara fazla yüklenmis oluruz ve omrumuz boyunca böyle agir spor yapamayacagimiz için vucut buna alisir ve diger yaptigimiz seyler etki gostermez canim o yüzden shredi bitirelim öyle rippede baslayalim baktik ripped hafif geliyor haftada uc callanetics ekleriz
Yok canim Shred ile Ripped'i ayni gün yapmam. Shred bitince 1 gün dinlenirim madem. Sonra Ripped'e baslarim.

Kızlar ben dün jillian'a başladım. Bugün bacaklarım epey ağrıyor, çok hammışım demekki ve yapsam mı yapmasam mı bugün kararsızım. Muhtemelen birçok kişide böyle oluyordur değil mi bu kaslardaki ağrı?

Kızlar ben dün jillian'a başladım. Bugün bacaklarım epey ağrıyor, çok hammışım demekki ve yapsam mı yapmasam mı bugün kararsızım. Muhtemelen birçok kişide böyle oluyordur değil mi bu kaslardaki ağrı?
canim bugün yap 3 günden sonra birden kesilecek agrilan hepimizde oldu o agrilar korkma :)

18 Haziran Spor Listesi

1. kedikedi84: Shred 15/30
2. aquarius24: Shred 24/30
3.serapozcan3343:shred 9/30
4.cranial shred 19/30 + 10 dk zumba + 100 ic bacak hareketi + tibet hareketi
5.gulhilal Callanetics 5/30

Hepimiz gectik o yollardan :) O agrilarla devam etmek zor ama imkansiz degil biz yaptik sende yaparsin :)) 3 gün öyle oluyor 4. gün birden kaslarin acilicak hicbisey hissetmiceksin ve 2. hatta 3. leveldeki o zor hareketleri yapinca hic kas agrin olmayisina sende sasiracaksin.

18 Haziran Spor Listesi

1. suslucivciv: 4/30 jillian + leslie 3mil
2. aquarius24: Shred 23/30
3. kedikedi84: Shred 15/30
4. gulhilal: Callanetics
5. Mihail Zoscenko: Callanetics 19/30
6. serapozcan3343: Shred 8/30
7. cranial : 20 bin adım yürüyüş

Ara vermeden yapınca kondisyon daha iyi oluyor 15/30 bitti:KK73:
Kızlar 19/30 bitti, yukarıda da işaretledim günümü :)

Kuzular ben arkadaslarimlayim

Erken bulustuk

Yazamadim topice cunku surekli geziyoruz

Oturup sizi okumaya da firsatim olmadi ama donunce toplu okuyacagim

Ve birakmadim tabii ki

24/30, 25/30, 26/30 da tamam

Yarim saat sabahtan veya aksamdan yapiyorum bir sekilde

Bir de iki gundur hiking, dag yuruyusu, gezme vs derken 14.000 adim attim

Bacaklarim, ayaklarimin alti yaniyor :))

Hepinize opucukler, donunce yine yazarim bol bol :KK200:

X