Teşekkürler canim:)18 Haziran Spor Listesi
1. kedikedi84: Shred 15/30
Yapanlar altına yazabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canim:)18 Haziran Spor Listesi
1. kedikedi84: Shred 15/30
Yapanlar altına yazabilir mi
Yok canim Shred ile Ripped'i ayni gün yapmam. Shred bitince 1 gün dinlenirim madem. Sonra Ripped'e baslarim.ripped 6 gün yapip bir gun ara veriliyor 4 levelden oluşuyor ben ara veririm 1 günlük canım çünkü jillian öyle onermis.
ripped ve shredi ayni gün yapmani onermem çünkü kaslara fazla yüklenmis oluruz ve omrumuz boyunca böyle agir spor yapamayacagimiz için vucut buna alisir ve diger yaptigimiz seyler etki gostermez canim o yüzden shredi bitirelim öyle rippede baslayalim baktik ripped hafif geliyor haftada uc callanetics ekleriz
aynen canim ben de öyle yaparimYok canim Shred ile Ripped'i ayni gün yapmam. Shred bitince 1 gün dinlenirim madem. Sonra Ripped'e baslarim.
kaslar cok yorulur canim ama haftada 3 gün yapabilirsin bence callaneticsi shred yanindaKızlar shred ve callaneticsi beraber yapsak olur mu? Bir kaç saat arayla mesela.
canim spor listesini alintilayip oraya yazar misin?5/30 shred + leslie3mil
canim bugün yap 3 günden sonra birden kesilecek agrilan hepimizde oldu o agrilar korkma :)Kızlar ben dün jillian'a başladım. Bugün bacaklarım epey ağrıyor, çok hammışım demekki ve yapsam mı yapmasam mı bugün kararsızım. Muhtemelen birçok kişide böyle oluyordur değil mi bu kaslardaki ağrı?
Hepimiz gectik o yollardan :) O agrilarla devam etmek zor ama imkansiz degil biz yaptik sende yaparsin :)) 3 gün öyle oluyor 4. gün birden kaslarin acilicak hicbisey hissetmiceksin ve 2. hatta 3. leveldeki o zor hareketleri yapinca hic kas agrin olmayisina sende sasiracaksin.Kızlar ben dün jillian'a başladım. Bugün bacaklarım epey ağrıyor, çok hammışım demekki ve yapsam mı yapmasam mı bugün kararsızım. Muhtemelen birçok kişide böyle oluyordur değil mi bu kaslardaki ağrı?
arkadasina gidicekti büyük ihtimal firsat bulamiyodur siteye girmeye :)Velvette canim nerelerdesin merak ettim
her gün bildirimini görmeye alismistik azimli arkadasimizi :) haklisin oyledir muhtemelenarkadasina gidicekti büyük ihtimal firsat bulamiyodur siteye girmeye :)
Kızlar 19/30 bitti, yukarıda da işaretledim günümü :)18 Haziran Spor Listesi
1. suslucivciv: 4/30 jillian + leslie 3mil
2. aquarius24: Shred 23/30
3. kedikedi84: Shred 15/30
4. gulhilal: Callanetics
5. Mihail Zoscenko: Callanetics 19/30
6. serapozcan3343: Shred 8/30
7. cranial : 20 bin adım yürüyüş
Ara vermeden yapınca kondisyon daha iyi oluyor 15/30 bitti
canim quite yazisini silip alintilasan daha iyi olur bence :)Kızlar 19/30 bitti, yukarıda da işaretledim günümü :)