JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Geçen sene level 1 i yarım yamalak yapmıştım tamamlamadan 2 ye geçtim ama ilk gün yarım bırakıp pes etmiştim😅
Şimdi iyi gidiyor sadece diz kapagimda bir ağrı oluştu insllh ilerlemezde bitirebilirim
Bir o sağa sola zıplama aynen bırakıyorum 10 ttaneden sonra ..
Dediğin gibi insllh tamamlarim çünkü incelme gözle goruluyor

Şeye dikkat ediyor musun, mesela öne eğilinen veya squat pozisyonlarında Jillian, dizi ayağın önüne geçirmeyin diyor, o riskliymiş
Azcık geçse çıtırdıyor zaten belki ondan olabilir mi?
Ben totomdaki kalkıklığa baktım durdum bu sabah :KK70:

Şeye dikkat ediyor musun, mesela öne eğilinen veya squat pozisyonlarında Jillian, dizi ayağın önüne geçirmeyin diyor, o riskliymiş
Azcık geçse çıtırdıyor zaten belki ondan olabilir mi?
Ben totomdaki kalkıklığa baktım durdum bu sabah :KK70:
Yok kadının dediklerini anlamiyorymki dinlemedim hiç..hangi hareket acaba mesela biraz oturup yumruk salliyo onun gibilerimi diyosun sol dizim fena ağrıyor
Ben yorulunca diz üstü parkeye oturdum ,sol dizim birden sert yerde ezildi orda bir ağrı oluştu yoksa hareketlerden olmadı
Ama arada ağrıyor hareketleri dikkatli yapıyorum

Kardesimde vücudun inceldi ..aynen yiyin yukarı kalktı diyor sonunda öncesi sonrası yaparız insllh

Yok kadının dediklerini anlamiyorymki dinlemedim hiç..hangi hareket acaba mesela biraz oturup yumruk salliyo onun gibilerimi diyosun sol dizim fena ağrıyor
Ben yorulunca diz üstü parkeye oturdum ,sol dizim birden sert yerde ezildi orda bir ağrı oluştu yoksa hareketlerden olmadı
Ama arada ağrıyor hareketleri dikkatli yapıyorum

Dizi öne eğdiğin, squat yaptığın bütün hareketlerde diz kapağın ayak parmaklarını geçmesin diye hatırlatıyor her seferinde, yoksa çıtırdıyor zaten ona dikkat et, dizinizi yaralarsınız yoksa diyor
Mat var mı yerde spor için, yoksa kaymayan halı da olur yoksa sert zeminde evet acıtabilir
Öyle topuğumu acıtmıştım geçen yıl sonra devam edememiştim : (

Dizi öne eğdiğin, squat yaptığın bütün hareketlerde diz kapağın ayak parmaklarını geçmesin diye hatırlatıyor her seferinde, yoksa çıtırdıyor zaten ona dikkat et, dizinizi yaralarsınız yoksa diyor
Mat var mı yerde spor için, yoksa kaymayan halı da olur yoksa sert zeminde evet acıtabilir
Öyle topuğumu acıtmıştım geçen yıl sonra devam edememiştim : (
Tamam sgl dikkat edicem .mat yok ama aynen kaydirmaz küçük bir hali koyuyorum.
Spor ayakkabiyla yapiorum .geçen sene biraz yapmıştım ,akıllı ben ayakkabisiz tabi pert olup 10 gün sakatlanmistim

Tamam sgl dikkat edicem .mat yok ama aynen kaydirmaz küçük bir hali koyuyorum.
Spor ayakkabiyla yapiorum .geçen sene biraz yapmıştım ,akıllı ben ayakkabisiz tabi pert olup 10 gün sakatlanmistim

Maalesef ben de o yüzden sakatlanmıştım aynen
Ama ikinci levelda yine giyemiyorum çünkü spor ayakkabılarım kayıyor : (
İnş bişey olmaz diye umuyorum :KK70:

Halı yıkadım cam sildim yapmasammi diyordum.bak şimdi gaza geldim sen ilerliyosun ..biraz dinleneyim de yapayim

Halı yıkama cam silmenin üstüne işte daha da iyi gider, halı cam ile ön hazırlık yapmışsın gibi düşün :KK70:
30u tamamlayınca kendimize teşekkür edeceğiz :KK45: :halay:

Maalesef ben de o yüzden sakatlanmıştım aynen
Ama ikinci levelda yine giyemiyorum çünkü spor ayakkabılarım kayıyor : (
İnş bişey olmaz diye umuyorum :KK70:

Halı yıkama cam silmenin üstüne işte daha da iyi gider, halı cam ile ön hazırlık yapmışsın gibi düşün :KK70:
30u tamamlayınca kendimize teşekkür edeceğiz :KK45: :halay:
Hayır sakın yapma neden kayiyorki
Tüm yük bileğine biniyor yine sakatlanirsin

Yaptım yaptım sen devam ediyorsun gaza geldim 😅😅

Hayır sakın yapma neden kayiyorki
Tüm yük bileğine biniyor yine sakatlanirsin

Yaptım yaptım sen devam ediyorsun gaza geldim 😅😅

Spor ayakkabılarımdan kaynaklı ya altları kaygan : (
Helal olsun spor yoldaşım :KK5:
Şunun şurasında ne kaldı zaten
Ben ikinci üçüncü sete de döneceğim muhtemelen artık o istediğim vücuda bu yıl kavuşacağım
Sen diyet takımlarında mısın?

Spor ayakkabılarımdan kaynaklı ya altları kaygan : (
Helal olsun spor yoldaşım :KK5:
Şunun şurasında ne kaldı zaten
Ben ikinci üçüncü sete de döneceğim muhtemelen artık o istediğim vücuda bu yıl kavuşacağım
Sen diyet takımlarında mısın?
Evet 13 takım yeniyim listede değilim daha
Herkese göre değil bence :KK70:
Bana birkaç arkadaşım sordu nasıl böyle çabuk değiştin diye attım yarıda bıraktılar :KK70:
Bende 13. Takıma söylüyorum bazılarına zor geliyor.evet nasıl oldu diyolar söylüyorum totolari yemiyo😂😂😂

Evet 13 takım yeniyim listede değilim daha

Bende 13. Takıma söylüyorum bazılarına zor geliyor.evet nasıl oldu diyolar söylüyorum totolari yemiyo😂😂😂

Normal spor yapmak bile zor çünkü disiplin istiyor, hele diyet + spor disiplini herkes sürdüremiyor uzun süreli :KK45:
Ama ben sadece diyetle yapamam ya içim rahat etmiyor, yağdan gidiyor tamam da sonra sarkmak istemiyorum, selülit veya çatlak istemiyorum
Şu an at kılı fırçası, kese ve soğuk su üçlüsü ile masaj yapıyorum zaten çatlamasın diye
:KK45:

Normal spor yapmak bile zor çünkü disiplin istiyor, hele diyet + spor disiplini herkes sürdüremiyor uzun süreli :KK45:
Ama ben sadece diyetle yapamam ya içim rahat etmiyor, yağdan gidiyor tamam da sonra sarkmak istemiyorum, selülit veya çatlak istemiyorum
Şu an at kılı fırçası, kese ve soğuk su üçlüsü ile masaj yapıyorum zaten çatlamasın diye
:KK45:
Evet bende iradeli değilim ama bu sefer başarıcam insllh
Bı yerde duymuştum zayiflarkende catlarsiniz diyordu dogrumu
Bende çatlak selülit bol
Niveanin sıkılaştırıcı kremlerini aldım dünden beri onları sürüyorum
Arada zeytinyağıyla bacaklarına masaj yapıyorum
Bide hani eskilerin kupa çekme olayı vardiya
Onun plastik aparatını çıkarmışlar
Annemlerde var onunla zeytinyağı surup çektirip masaj yapıyorum bacaklarındaki incelme onada bağlı bence .
Soğuk suyla napiyosun anlatsana

4/30
2 gün aradan sonra vicdanım rahatlasın diye yorgun bir şekilde yaptım.Ara verince devamı gelmeyecekti, nerden yakalasam kârdır:super:

Evet bende iradeli değilim ama bu sefer başarıcam insllh
Bı yerde duymuştum zayiflarkende catlarsiniz diyordu dogrumu
Bende çatlak selülit bol
Niveanin sıkılaştırıcı kremlerini aldım dünden beri onları sürüyorum
Arada zeytinyağıyla bacaklarına masaj yapıyorum
Bide hani eskilerin kupa çekme olayı vardiya
Onun plastik aparatını çıkarmışlar
Annemlerde var onunla zeytinyağı surup çektirip masaj yapıyorum bacaklarındaki incelme onada bağlı bence .
Soğuk suyla napiyosun anlatsana

Çatlağa çözüm estetikten başka bilmiyorum maalesef ama varsa bana da söyle : (
Selülit de kan dolaşımının o bölgede yavaşlaması tamamen, o yüzden her kremde, üründe masaj yapın yazıyorlar
Ben de at kılı fırçası ile bacaklarımı fırçalıyorum :KK70:
İşe yarıyor gerçekten
Kırmızı kırmızı çıkmaya başlamıştı geçti
Hemen müdahale ettim çünkü korkup :KK70:
Banyoda kese ile masaj yapıyorum, çıkınca kurulayıp at kılı fırçası ile
Sonrasında tekrar soğuk su, duş başlığı ile tutuyorum
Sonra tekrar kurulanıp sarı kantaron yağı
Amma uğraşıyormuşum be :KK70:

X