Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah
bugün yapamadım öğlenden denize gittik şimdi geldim çok yorgunum bol bol yuzdum18/30 tamam
Daracık tişört giyebilmek, göbeğin ortada olmasından korkmamak gibisi yok anacım
Kahvaltıda bir dilim ekmek veya yarım simit şeklinde domates, peynir, yumurtalı klasik bir kahvaltı yapıyorum.Isılişlem görmüş gıdalar kızartma türü tüketmiyorum.Bulgur pilavı dışında pirinçle aram yok makarna da yememeye çalışıyorum
Arnavut göçmeniyiz hergün hamur işi olurdu bizde evdekilere de yasakladım 7den sonra açlıktan karnım ağrısa da yemek için kahvaltıyı bekliyorum bu sayede erken kalkma alışkanlığım da oldu.
Çaya, kahveye şeker kullanmayı 2 sene önce bıraktım. şimdi belli bir diyet listesine uymak ona göre alışveriş yapmak çok fazla mesai istiyor bana göre değil malesef
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Peynir
Bir avuç fındık ceviz
Zeytin
Kırmızı erik
Ara ayran
Akşam barbunya yemeği
Ayran domates salatalık
kaçamak Bir minik lokma pide
Bir dilim salam
bugün yapamadım öğlenden denize gittik şimdi geldim çok yorgunum bol bol yuzdum
Arada yemek lazım onları da karbonhidrat sonuçta aşırıya kaçmadıkça bence güzel gayet, özellikle sabah kahvaltını sağlam yapman çok iyi:)
7den sonra yememen çok çok iyi
Ben yine yatmadan bir bardak süt falan içiyorum
Yatmadan dediğim saat 9,10 falan
Çünkü gece oturuyorum ben açlıktan kırılsam da yemiyorum tabii ama soda falan anca tok tutsun diye
Ya aslında ikisinede cevap olsunBen beğendim gayet güzelmiş menün peki arada nasıl dayanıyorsun geç mi kalkıyorsun yoksa ben gibi
Ya aslında ikisinede cevap olsun
Ben normalde doymayan ve açlık hissi olmayan biriydim
Mide kapasitem dolana kadar
Sabahları da 1 ekmek yerdim
Geçen bir detox programı yapmaya çalıştım hergun basım döndü gözüm karardı olmadı
Şimdi galiba 10 gündür Karatay yapıyorum
Önceleri yapanlara hadi canım iki öğün ben yapamam hayatta denemem demiştim
Ama denedim sabah kahvaltida yediğin yumurta ve beraberinde 1 çay bardağı kuruyemiş seni tok tutuyor
Meyvede yiyorsan kahvaltıda yiyorsun oda ayrı bir enerji veriyor
Genelde meyvemide yiyorum
Hatta oyleki öğle zamanı bazen izgara lokanta önünden filan gecsem koku güzel geliyor ama midem okadar tokki yiyemem yani
Arada kaçamak yapmak istiyorum
Künefe yicem dondurma yicem
Onu bile yemek istemiyorum ..hep lafta kalıyor .yemeye yeltenince tokum yani ...
Yiyemiyorum
Sabah 9 9.30
Akşam 4.5 5.5 6 gibi yiyorum
Arada yeşilçay su maden suyu ayran olabiliyor
Dene bak dediğimi anlayacaksın .
Kahvaltim .yanında bazen meyvede oluyor
Sgl canımAy çok güzel görünüyor özellikle kaju çok severim
Kilo olarak kactan kaça düştün.
Sorun yok ozaman
Bende akşam erken uatmayinca acıkıyorum
Aslında acikmada değil gurulduyor
Su içiyorum bol bol
Napcan mecburr
Sgl canım
Benim çocuklar ceviz bile yemez
Ama bunu kendime alıyorum ya
İlla bunu yiyolar
Kuruyemiş yetistiremiyorum
34 oldum iki çocuğum varKaç yaşındasın sen
34 oldum iki çocuğum var
Boyum 1.60
Ve olmam gereken kilo 55
Ama bunu enson 10 sene önce görmüştüm
Ve stresli sınırlı bir insanım
Sinirlendigimde kendimi ekmeğe vuruyorum
Arkasından ekşi tatlı acı ne yediğim önemli değil yeterli ağzım boş durmasin..
Gerçi mutluykende yiyorum
Ama bu sefer kilon çok değilmiş
Kaça dusmen gerek ,yaşın ,boyun kac
Sen daha kucukmussunBenim de 161 ben de 52 olmak istiyorum ama hayaller hayatlar
Neyse bu sene yapacağım evdeyim 1 sene zaten hallederim ondan sonra böyle salmak yok bir daha
25 yaşındayım bu arada
Ahahaah her türlü yiyorum diyorsun
Sen daha kucukmussun
Ben ozaman daha çok kilo veriyordum biliyormusun.gerci almayada vermeyede müsaitim.
Bekarmisin
İnsllh istediğin kiloya inersin ama benim yaşım ve iki çocuk la 55.7 gösteriyor ideal kilomu.
Jullin bitince ne yapmayı dusunuorsun
Varmı bir arastirman