JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Günaydınlar.
Daha öncr yapmıştım biraz ve çok faydasını görmüştüm. Doğum yaptım 4 buçuk aylık oldu kızım. Birkaç gündür tekrar bu egzersize başlamayı düşünüyordum ki bildirim geldi. Bugün fırsat bulursam deneyeceğim, dikişlerimden dolayı sıkıntı yaşamazsam ben varım. ️

Günaydınlar.
Daha öncr yapmıştım biraz ve çok faydasını görmüştüm. Doğum yaptım 4 buçuk aylık oldu kızım. Birkaç gündür tekrar bu egzersize başlamayı düşünüyordum ki bildirim geldi. Bugün fırsat bulursam deneyeceğim, dikişlerimden dolayı sıkıntı yaşamazsam ben varım. ️
Sezeryan mı oldun? Ben de sezeryanlıyım, 2ay oldu ama dikişim kaynamadı benim ilk başta, o kapanalı 1ay oluyor.. Spora başlamadan önce bi doktora sorman daha güvenli olur belki. Allah korusun. Shred de ağır bir spor çünkü

zezeozge zezeozge canım sen de sezeryan sonrası yapmıştın ilk başladığımızda, değil mi?

:spor:

Canım biz de eşimle bir kaç gündür başladık da 2 gündür yapamadık yarın belki baştan başlarız :) ikimiz liste tutmaya başlayalım istersen seninle :spor:
LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet sen de leslie yaparak katıl aramıza :rapci:
iki kişi yapınca daha motive olursunuz

Canım benim çok iyiyim elhamdulillah, kızım da iyi işte büyüyor her gün :KK200: siz nasılsınız?

Malesef hiç kilo veremedim ben ya, bebeğim iki aylık oldu, ben sezeryana girdiğim kilodayım. Benim gibisi var mıdır bilmiyorum yani :bicak: bir de aksi gibi dikişim açıldı, tam 1aylıkken geri tuttu dikiş filan. Ben spors hemen başlamak isterken bir ay daha geriye düştüm :confused:

Ayy süper olur tabi inşallah ben de katılırım leslieyle :-) maksat bu yolda beraber olmak :KK73:
Canım benim kendini bu süreçte hiç zorlama zaten en az 6 ay dikişlerin kaynaması
Bu süreçte bence bolbol emzir canım kilo vermeye en güzel etken bolbol bitki çayları iç canım
Birde hamur işi en az şekilde ye o zaman yavaş yavaş verirsin canım acele etme bir anda kilo almadın ki bir anda verebilesin :KK15:

:spor:

iki kişi yapınca daha motive olursunuz

Canım benim kendini bu süreçte hiç zorlama zaten en az 6 ay dikişlerin kaynaması
Bu süreçte bence bolbol emzir canım kilo vermeye en güzel etken bolbol bitki çayları iç canım
Birde hamur işi en az şekilde ye o zaman yavaş yavaş verirsin canım acele etme bir anda kilo almadın ki bir anda verebilesin :KK15:
Çok teşekkür ederim desteğin için :KK36: inşallah gidecek bir şekilde. İnsülin direnciyle ilgili bir sıkıntın olmuş olabilir dedi doktorum. Şeker ilaçımı da doğumdan sonra akıllı gibi içmemiştim. Şimdi yine düzenli kullanmaya başladım. İnşallah işe yarar :bicak:

Sezeryan mı oldun? Ben de sezeryanlıyım, 2ay oldu ama dikişim kaynamadı benim ilk başta, o kapanalı 1ay oluyor.. Spora başlamadan önce bi doktora sorman daha güvenli olur belki. Allah korusun. Shred de ağır bir spor çünkü

zezeozge zezeozge canım sen de sezeryan sonrası yapmıştın ilk başladığımızda, değil mi?
Evet sezaryen oldum. Bir süre daha bekleyeceğim kendime güvenemiyorum karın egzersizleri için. Dikişlerim iyileşti ama risk almaya gerek yok.

Çok teşekkür ederim desteğin için :KK36: inşallah gidecek bir şekilde. İnsülin direnciyle ilgili bir sıkıntın olmuş olabilir dedi doktorum. Şeker ilaçımı da doğumdan sonra akıllı gibi içmemiştim. Şimdi yine düzenli kullanmaya başladım. İnşallah işe yarar :bicak:
:KK36:
Şeker varsa dikişler daha geç kaynar canın sen yeterki üzme kendini prensese geçmesin
Ona bak bolbol kokla meleği :KK200::KK36:

selam kızlar, mesajlara şimdi bakabildim, ben de sporumu ekleyeyim hemen

29 Ocak
1. Sekerportakalımm shred 1/30
2. gewezebidik shred 11/30

ben daha onceden baslamıstım, aynen devam ediyorum, dunun sporunu yazdıgın için dunki sporumu ekledim ben de, herkese harika sporlar :)

selam kızlar, mesajlara şimdi bakabildim, ben de sporumu ekleyeyim hemen

29 Ocak
1. Sekerportakalımm shred 1/30
2. gewezebidik shred 11/30

ben daha onceden baslamıstım, aynen devam ediyorum, dunun sporunu yazdıgın için dunki sporumu ekledim ben de, herkese harika sporlar :)
Aynen doğru yapmışsın ölçü aldın mı başlarken ben almadım acaba alsam mı

Aynen doğru yapmışsın ölçü aldın mı başlarken ben almadım acaba alsam mı
ay kesinlikle olcu al ben aldım hattailk leveli bitirince baktım burda da paylasırım istersen. ki bildiğim kadarıyla ilk level en az etkili olan seviyeymiş herkes sonraki seviyelerde cok daha fazla inceldim demiş. kesinlikle al ama benve olcunu

zezeozge zezeozge bak benim ilk seviye sonucları boyle

Kilo 71.1 - 69.9 fark 1.2
Gogus 98 - 95 fark 3
Gogus alti 84 - 81 fark 3
Bel 85 - 81 fark 4
Gobek deligi cevresi (simitlerin oldugu kisim) 100 - 94 fark 6
Kalca 107 - 104 fark 3
Basen 102 - 100 fark 2
Bacak sag ust 54- 53 fark 1
Bacak sol ust 55 - 54.5 fark 0.5
Bacak sag alt 36.5 - 36 fark 0.5
Bacak sol alt 37.5 - 37,5 (ayni kalan tek yer)
Kol sag 31 - 29.5 fark 1.5
Kol sol 29 - 28.5 fark 0.5

ben cuma zayıflama yarısmasında oldugum icin diyette yapıyorum, o yuzden kilo farkımda var ama cm farki tamamen spordan kilom cunku azıcık azaldı ama cm guzel inceldi.

zezeozge zezeozge bak benim ilk seviye sonucları boyle

Kilo 71.1 - 69.9 fark 1.2
Gogus 98 - 95 fark 3
Gogus alti 84 - 81 fark 3
Bel 85 - 81 fark 4
Gobek deligi cevresi (simitlerin oldugu kisim) 100 - 94 fark 6
Kalca 107 - 104 fark 3
Basen 102 - 100 fark 2
Bacak sag ust 54- 53 fark 1
Bacak sol ust 55 - 54.5 fark 0.5
Bacak sag alt 36.5 - 36 fark 0.5
Bacak sol alt 37.5 - 37,5 (ayni kalan tek yer)
Kol sag 31 - 29.5 fark 1.5
Kol sol 29 - 28.5 fark 0.5

ben cuma zayıflama yarısmasında oldugum icin diyette yapıyorum, o yuzden kilo farkımda var ama cm farki tamamen spordan kilom cunku azıcık azaldı ama cm guzel inceldi.
Farkların muhteşem ben önceden iki tur daha yapmıştım ama. Senin kadar fark görmedim vucudumda uzun süre sonra işe başladım birde ufaklıgı sütten ayırdım dedim artık toparlanman lazım diye ben mezuranı aradım bulamadım yarın tekrar bakacak bulursam ölçü alıcam hemen

Farkların muhteşem ben önceden iki tur daha yapmıştım ama. Senin kadar fark görmedim vucudumda uzun süre sonra işe başladım birde ufaklıgı sütten ayırdım dedim artık toparlanman lazım diye ben mezuranı aradım bulamadım yarın tekrar bakacak bulursam ölçü alıcam hemen

Mezurani bulamazsan da bir ip al olc iple isaretle. Bikac parca kes ipinden olcune gore sonrakinde kiyaslarsin ip artik bol geliyorsa incelmissin demektir :)

X