JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Bugün jillian 1 -3. Günümü yaptım birde 2 mile leslie yaptım . İlk jillian ı yapıyorum ve çok yoruluyorum kaslarımda ağrıyordu bıgün. Leslie yi zor yaptım 2 mile bitecek diye zorlandım. 1 ayda şöyle güzel değişimler görsem keşke

Merhaba hanımlar ben de başlamak istiyorum bir kaç arkadaş kilo ve ölçülerimizi yazsak hergün burda bildirim yapıp 1 ay sonunda çıkan sonucu yazalım kimler benimle beraber yapacak en az 3 kişi olsak süper olur
Ben başladım bile bak, bende seninleyim 4 . Gün bitti jillian da ama öylesine yedim ki

Selamlar;

2.8 bitti, bugun 2.9 yapacagim. Biliyorum bi gun var bi gun yok gidiyor... Ama gunluk 10.000 adimi gectigim gunler kendime iskence etmiyorum. O yuzden aralikli yapiyorum. Ama Tibet’e ara vermiyorum, 9 tekrar devam.... sonuclar guzel cok sukur...
Gorusmek uzere...
Sonuçlar güzel demişsiniz , ne zaman ölçüm yapıyorsunuz acaba yani ölçülerinize de bakamadım ben ama nasıl yani ne kadar işe yarıyor ? 2.10 bitince ki değişimleri merak ediyorım

Kimse paylaşım yapmıyor ama ben yazMaya devam edeceğim. Bugün jillian ile başladım ama zıplamalarda sağ dizime ağrı girdi 5. Gün olduğu için dinlenme istiyor sanırım hafif dinlenme ile birazdaha uzun zamanda bitirdim. Aslında artık kolay geliyor ama dizimi sakatlamak istemedim. Ardından tiffany roethe nin yan simitler için 8-9 dakikalık bir videosunu yaptım. Ve sonra leslie ye 2 mile zor dayandım .resmen kaldıramadım son dakikalardaki ayakları. Kilomda hiç azalma yok 5 günde , gerçi yediklerime de çok dikkat ettiğim söylenemez. Bakalım. Normalda jillian 1 i bitirp 1 gün mola verecektim ama yarında dizim böyle olursa pazar dinlenme molası vereceğim . Bakalım

Bugün jillian 1-6 . Gün yaptım . Leslie yapmayacağım . Kaslarımı finlendireceğim yarın . Pazartesi direk jillian2 den başlamayı düşünüyorum . Yeme konusunda berbat durumdayım moral bozuk olunca tatlıya saldırıyorum sürekli . Onuda çözsem bi

Bugün jillian 2 -1. Güne başladım. Açıkcası birgün ara vermek yaramadı sanki vücudum acaip hantallaşmış gibi zorla başladım. Ve gerçekten çok yoruldum yarımyamalak yaptım. Ama ardından 8 dakikalık karın egzersizi ve tiffany roethenin 10 dakikalık egzersizini yaptım.leslie ye başlayayım dedim ama yarın kalkamam yataktan diye vazgeçtim ölçüm derseniz daha 7. Gün diyebilirim dinlenme harici ve bücudumsa farkettiğim hiç bir değişiklik yok. Cuma günü ölçüm yapacağım . Bakalım yada cumartesi yapar pazar dinlenirim yine

Bugğn sabah yaptım jillian 2-2. Günü . Ama bişileri yanlış yaptım herakde ki dünden beri boynum sırtım çok ağrıyor. Zorla yapıyorum . Ardından 8 dakikalıkkarın egzersizi yapayım dedim ama oda yarım yamalak oldu. Bugünlük bu kadar. He ama güzel bir haber dün ve bugün ywdiklerime dikkat ettim . Çikolataya 2 defa hayır dedi!m. Bir haftada da 600 gram vermişim bence yağdan verdim . Bugün diyetisyenden randevu alacağım . Bakalım ne çıkacak oranlar

Bugün sabah ağrılarım devam ediyordu Omuz ve sırtta.jillian 2nin 3. Gününe başladım ama hemen sonlandırdım bir sıkıntı olmasın diye. Leslie 3 mile yaptım . Ardından jillian1 daha hafif diye onu denedim iyi bile geldi diyebilirim. Ölçüm cum demiştim aöa yarın diyetisyene gidiyorum. Bakalım ne diyecek. Bide 2 hafta sonra kontrol olacak asıl ozaman belli olacak jillian bitmiş olacak.

Belki okuyana yararı olur diye yazmaya devam edicem hemde kendime günlük oluyor. Deftere yazacaklarını sizlerle paylaşmış oluyorum.önce ölçümlerim hakkında bilgi vereyim.29 ekimde başlamıştım. Şuan 10 günde 53 ten 52 kg ya düşüş var.bel oyuntusu;77 den 75.5 a düşmüş.göbek aynı.kalça 92 den 90.5 a düştü. Bacaklar 53 cm den 52 cm e düştü. Dün diyetisyene de gittim yağ oranımın fazla olduğunu söyledi. 2-3 kg sadece yağdan vermem gerekiyormuş.2 hafta sonra kontrol var. Haliyle jillian 2-4. Günü yaptım zor gelse de , 5 dakikalık karın 5dk bacak egzersizi yaptım.bugün de jillian 2.5. Günü yapacağım .

Cumartesi pazar yapamadım . Bugün yine jillian2 yaptım ve leslie 3 mil. Hala jillian 2 zorluyor. Bu 5 günde jillian 2 yapmayı düşünüyorım sonra 3 e geçeceğim

Merhabalar. Ben de 2.seviyede daha çok zorlanmıştım. Bana kalırsa 3.seviye 2den daha kolay Hoppa
3. Seviyeye bakmadım bile korkudan2 nefessiz bırakıyor, bacaklarım ağrıyor çok. Sizde faydası olmuş muydu alt göbek hiç azalmıyor, ne yapacağımda ondan kurtulacağım bilmiyorum bendede bebek hatırası alt göbek sizde sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize

3. Seviyeye bakmadım bile korkudan2 nefessiz bırakıyor, bacaklarım ağrıyor çok. Sizde faydası olmuş muydu alt göbek hiç azalmıyor, ne yapacağımda ondan kurtulacağım bilmiyorum bendede bebek hatırası alt göbek sizde sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize
Ben çok faydasını gördüm, kesinlikle çevremde de herkese tavsiye ediyorum shredi. Özellikle bebek için tedavi görürken mola verdiğimiz süreçlerde, tedavide aldığım kiloları vermede çok faydası oldu.

Allah bağışlasın evladınızı :) ben de doğumdan sonra ilk fırsatta tekrar başlamak istiyorum.

3.level kesinlikle daha kolay, gözünüz korkmasın. 2den sonra ilaç gibi gelecektir:KK48:

Ben çok faydasını gördüm, kesinlikle çevremde de herkese tavsiye ediyorum shredi. Özellikle bebek için tedavi görürken mola verdiğimiz süreçlerde, tedavide aldığım kiloları vermede çok faydası oldu.

Allah bağışlasın evladınızı :) ben de doğumdan sonra ilk fırsatta tekrar başlamak istiyorum.

3.level kesinlikle daha kolay, gözünüz korkmasın. 2den sonra ilaç gibi gelecektir:KK48:
Sağlıkla kavuştuktan sonra bebeğinize herşey yoluna girer zaten . Ben 25 kg alınca tamiri zor oldu ama yine de baya iyi duruma geldim .hadl bakaim 3 e kısmet

Bu arada bugün yine leslie 3 mile ve Jillian Michaels 2 yaptım ama ayaklar iyice perte çıktı yarın akşam yapacağım artık biraz dinlenmiş olur.şuan kasılmalar çok

Bugün diyet şaştı baya ana evinde olunca denge tutturulamıyor sanırım.
Tatlı yedim oldukça ardından form çayı içtim hemen ama tabi ne kadar kurtarırsa. Yemekten 3 saat sonra da Jillian 2,leslie sansone 2 mil yapabildim. 3 e gücüm yetmedi. Çok yiyince gerçekten sporda zor oluyor

İlk defa tembellik yaptım ağrı sızı olmadan . Yarın yani cuma bomba gibi devam edicem yine . Tam 1 hafta kaldı diyetisyen kontrolüne . Sıkı tutmam lazım işi

X