Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben başladım bile bak, bende seninleyim 4 . Gün bitti jillian da ama öylesine yedim kiMerhaba hanımlar ben de başlamak istiyorum bir kaç arkadaş kilo ve ölçülerimizi yazsak hergün burda bildirim yapıp 1 ay sonunda çıkan sonucu yazalım kimler benimle beraber yapacak en az 3 kişi olsak süper olur
Sonuçlar güzel demişsiniz , ne zaman ölçüm yapıyorsunuz acaba yani ölçülerinize de bakamadım ben ama nasıl yani ne kadar işe yarıyor ? 2.10 bitince ki değişimleri merak ediyorımSelamlar;
2.8 bitti, bugun 2.9 yapacagim. Biliyorum bi gun var bi gun yok gidiyor... Ama gunluk 10.000 adimi gectigim gunler kendime iskence etmiyorum. O yuzden aralikli yapiyorum. Ama Tibet’e ara vermiyorum, 9 tekrar devam.... sonuclar guzel cok sukur...
Gorusmek uzere...
Merhabalar. Ben de 2.seviyede daha çok zorlanmıştım. Bana kalırsa 3.seviye 2den daha kolayCumartesi pazar yapamadım . Bugün yine jillian2 yaptım ve leslie 3 mil. Hala jillian 2 zorluyor. Bu 5 günde jillian 2 yapmayı düşünüyorım sonra 3 e geçeceğim
3. Seviyeye bakmadım bile korkudan2 nefessiz bırakıyor, bacaklarım ağrıyor çok. Sizde faydası olmuş muydu alt göbek hiç azalmıyor, ne yapacağımda ondan kurtulacağım bilmiyorum bendede bebek hatırası alt göbek sizde sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinizeMerhabalar. Ben de 2.seviyede daha çok zorlanmıştım. Bana kalırsa 3.seviye 2den daha kolay
Ben çok faydasını gördüm, kesinlikle çevremde de herkese tavsiye ediyorum shredi. Özellikle bebek için tedavi görürken mola verdiğimiz süreçlerde, tedavide aldığım kiloları vermede çok faydası oldu.3. Seviyeye bakmadım bile korkudan2 nefessiz bırakıyor, bacaklarım ağrıyor çok. Sizde faydası olmuş muydu alt göbek hiç azalmıyor, ne yapacağımda ondan kurtulacağım bilmiyorum bendede bebek hatırası alt göbek sizde sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize
Sağlıkla kavuştuktan sonra bebeğinize herşey yoluna girer zaten . Ben 25 kg alınca tamiri zor oldu ama yine de baya iyi duruma geldim .hadl bakaim 3 e kısmetBen çok faydasını gördüm, kesinlikle çevremde de herkese tavsiye ediyorum shredi. Özellikle bebek için tedavi görürken mola verdiğimiz süreçlerde, tedavide aldığım kiloları vermede çok faydası oldu.
Allah bağışlasın evladınızı :) ben de doğumdan sonra ilk fırsatta tekrar başlamak istiyorum.
3.level kesinlikle daha kolay, gözünüz korkmasın. 2den sonra ilaç gibi gelecektir
Kusura bakmayın rahatsız ediyorum tekrar ama ben jillian 3 bulamadım . SiZde link vs. Birşey varmı , buradaki ilk sayfadaki link çalışmıyorMerhabalar. Ben de 2.seviyede daha çok zorlanmıştım. Bana kalırsa 3.seviye 2den daha kolay
Estağfurullah ne rahatsızlığı. Ben de buradaki linkten izliyordum malesef... Bende de açılmıyor...Kusura bakmayın rahatsız ediyorum tekrar ama ben jillian 3 bulamadım . SiZde link vs. Birşey varmı , buradaki ilk sayfadaki link çalışmıyor