ayy siz 3. seviyeden bahsediosunuz ben normalde spor yapan biriyim 2 3 ay ara vermiştim geçen gün ilk seviyesini yapayım ddim o neydi öyle mahvoldum nefes nefese kaldım aslında hoşuma da gtti ama çabuk bıkarım die korkmadım değilMerhabalar. Ben de 2.seviyede daha çok zorlanmıştım. Bana kalırsa 3.seviye 2den daha kolay
İlk başta öyle oluyor ama alışıyorsunuz. Sonra da kopamıyorsunuzayy siz 3. seviyeden bahsediosunuz ben normalde spor yapan biriyim 2 3 ay ara vermiştim geçen gün ilk seviyesini yapayım ddim o neydi öyle mahvoldum nefes nefese kaldım aslında hoşuma da gtti ama çabuk bıkarım die korkmadım değil
tamam madem öyle diosunuz leslieile beraber yavastan onu da katayım araya :)) ben henüz evli bile değilim amaklasik bizim türk kadınımız gbi balık etli kalıptan çıkmak hatta doğumdan sonra bile taş gbi kalmak istiyorum biliyorum çok şey istiyorumİlk başta öyle oluyor ama alışıyorsunuz. Sonra da kopamıyorsunuzüstelik o kadar etkili ki, ilk 10günde bile gözle görülür harika bir fark oluyor. O farkı gördükten sonra da bırakmak aklınızın ucundan geçmez, emin olun
Mutlaka ölçü alın başlarken ve öncesi sonrası için fotoğraf çekin derim
Amin, çok teşekkür ederimtamam madem öyle diosunuz leslieile beraber yavastan onu da katayım araya :)) ben henüz evli bile değilim amaklasik bizim türk kadınımız gbi balık etli kalıptan çıkmak hatta doğumdan sonra bile taş gbi kalmak istiyorum biliyorum çok şey istiyorumBu arada hamilesiniz sanırım Rabbim hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah :)
Seni zorlayan hareketleri yapmayabilirsin veya sadece birer set yapabilirsin hareketleri. Yine de zorlandığını hissediyorsan da sakın üstüne gitme, kendini zorladıktan sonra zarar verip sonra iyileşmesi daha uzun süren arkadaşlar oldu burada...Ben 2 ye bir türlü devam edemiyorum dizimde ve kolumda hafif bir ağrı oluyor sıkıntı olmasın diye bırakıyorum hemen. Kas ağrısı olsa devam eder zorlarım ama diz biliyorsunuz normal değil. Belki sıkontı olmayacak ama ne bilim işte devam edemiyorum. Jillian 3 e mi geçsem acaba diyorum
Benim göğüslerime etki etmedi en çok kalçama etki etti açıkcası ama işte sonra bıraktım. Yine devamedicem ama bende ara ara dinlenerek. Şuan insanity yapmaya çalışıyorum yağ yakmak için.Ben bu egzersizi çok sevdim. Arka arkaya yapmıyorum, vücudumu dinliyorum. Ağırlıksız yaptım ilk 3 seferi. 4ten itibaren ağırlığa başladım. Bir gün egzersiz, bir gün dinlenme ile başladım. İki gün egzersiz, bir gün dinlenme yapmayı düşünüyorum artık. Dinlenmeden yapmak bana mantıksız geldi çünkü.
Yalnız aklıma takılan bir soru var. Göğüs ölçüm 84. Bu egzersizle çok küçülür mü?
merhaba ben 10. takım ile birlikte başladım jillian a. 8 gün oldu. diyetle 3 kilo verdim 2 haftada ,son hafta jillian da yapınca sanki 3 değil 5 kilo gitmiş gibi oldu ve giyemediğim için üzüldüğüm kışlık montumun içine girdim.Ben bu egzersizi çok sevdim. Arka arkaya yapmıyorum, vücudumu dinliyorum. Ağırlıksız yaptım ilk 3 seferi. 4ten itibaren ağırlığa başladım. Bir gün egzersiz, bir gün dinlenme ile başladım. İki gün egzersiz, bir gün dinlenme yapmayı düşünüyorum artık. Dinlenmeden yapmak bana mantıksız geldi çünkü.
Yalnız aklıma takılan bir soru var. Göğüs ölçüm 84. Bu egzersizle çok küçülür mü?
merhaba ben 10. takım ile birlikte başladım jillian a. 8 gün oldu. diyetle 3 kilo verdim 2 haftada ,son hafta jillian da yapınca sanki 3 değil 5 kilo gitmiş gibi oldu ve giyemediğim için üzüldüğüm kışlık montumun içine girdim.
jillian ı önceki yıllarda yapmaya kalkmış ve çook zorlandığım için bırakmıştım. bu sefer başlarken hareketleri zorlanırsam daha hafifi yapma kararı aldım. başlangıçta onlar 30 sayı yapıyorsa ben 20 de falan takılıyorum gene de yapmaya çalışıyorum. o zıplama hereketinde bir yerde kolları açabilsem yorgunluktan baaklarım açılmıyor gene de kukkla gibi tek bacak 2 kol kaldırararak egzersizi yapıyorum. bence durup dinlenmek çok doğru değil bunun yerine hareket hafifletilebilir. yağ yakmak için belli bir kalp atımına ihtiyaç var mecbur kalmadıkça tempoyu değiştirmemek gerekir diye düşünüyorum.
Sorunun cevabı: bence göğüs de küçülür çünkü yerde dambıl ile kolları aç kapa hareketi göğüs sıkılaştırıcı hereketler.
kolay gelsin umarım hedeferimize tez zamanda ulaşırız
Canımm nasılsın bebeği nasıl bakıyorum hemen toparlama modlarındasınAmin, çok teşekkür ederimsizin de Allah gönlünüze göre versin, fit anneler olalım
Merhaba arkadaşlar ben daha önce bu egzersiz bir kaç defa yaptım ama bırakınca ve bir kaç kilo alınca baya saldım bugün yine başladım acaba liste felan yapıyor mu
Canım benim çok iyiyim elhamdulillah, kızım da iyi işte büyüyor her günCanımm nasılsın bebeği nasıl bakıyorum hemen toparlama modlarındasın
Sen fıstık gibi anne olursun yeter ki iste
Bebeği nasıl bu arada
Ayy süper olur tabi inşallah ben de katılırım leslieyleCanım biz de eşimle bir kaç gündür başladık da 2 gündür yapamadık yarın belki baştan başlarız :) ikimiz liste tutmaya başlayalım istersen seninle
LezzetliCipetpet sen de leslie yaparak katıl aramıza
Canım benim çok iyiyim elhamdulillah, kızım da iyi işte büyüyor her günsiz nasılsınız?
Malesef hiç kilo veremedim ben ya, bebeğim iki aylık oldu, ben sezeryana girdiğim kilodayım. Benim gibisi var mıdır bilmiyorum yanibir de aksi gibi dikişim açıldı, tam 1aylıkken geri tuttu dikiş filan. Ben spors hemen başlamak isterken bir ay daha geriye düştüm
Ayy süper olur tabi inşallah ben de katılırım leslieylemaksat bu yolda beraber olmak
Süperrr o zaman yarın liste başlıyor yok mu başka gelen :)
@Vanillav canım sen de spor yapıyor musun gelsene istersen :)