Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sugar diye bi belgesel vardi, eger izleyebilirseniz etkisi olacagina inaniyorum. Kolay gelsinSelam kızlar ben tekrardan jilliana başladım. Buraya yazmamışım fakat level2'de son günümü bugün yapicam. Biraz da yememe dikkat etsem süper olur ama hala tatlıyla aram iyi
Cok isterdim kilo ve olcu meselesini ama ne yazik ki ne tartim ne de kendimi olcebilecegim bir sey var burda... İs dolayisiyla seyahat halindeyim. Evime donunce ancak tekrar olculerimi alabilecegim. O da 2-3 ay sonra olcak... ama gordugum guzel gelismeleri paylasirim ben de... mesela gobek ve bacakta hissetmeye basladim bileMerhaba hanımlar ben de başlamak istiyorum bir kaç arkadaş kilo ve ölçülerimizi yazsak hergün burda bildirim yapıp 1 ay sonunda çıkan sonucu yazalım kimler benimle beraber yapacak en az 3 kişi olsak süper olur
Sugar diye bi belgesel vardi, eger izleyebilirseniz etkisi olacagina inaniyorum. Kolay gelsin
Tibetin etkisini gördünüz mü acabaSelamlar;
2.8 bitti, bugun 2.9 yapacagim. Biliyorum bi gun var bi gun yok gidiyor... Ama gunluk 10.000 adimi gectigim gunler kendime iskence etmiyorum. O yuzden aralikli yapiyorum. Ama Tibet’e ara vermiyorum, 9 tekrar devam.... sonuclar guzel cok sukur...
Gorusmek uzere...