JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Merhaba,
Jillian yerine 11.250 adim, mari winsor bacak egzersizi ve tibet yogasi yaptim. Aslinda bu jillian yerine adimlar benim tercihim degil, gun icinde bazen cok yurumem gerekiyo ve geldigimde ayaklarim su toplamis oldugu icin ustunde ziplamam mumkun olmuyo... o yuzden yerine yattigim yerden mari winsor yaptim. Bundan sonra yine 10.000 adimi gectigim gunler bu sekilde yapcam. Yarin 5’ten devam. Gorusmek uzere

Merhaba hanımlar ben de başlamak istiyorum bir kaç arkadaş kilo ve ölçülerimizi yazsak hergün burda bildirim yapıp 1 ay sonunda çıkan sonucu yazalım kimler benimle beraber yapacak en az 3 kişi olsak süper olur
Cok isterdim kilo ve olcu meselesini ama ne yazik ki ne tartim ne de kendimi olcebilecegim bir sey var burda... İs dolayisiyla seyahat halindeyim. Evime donunce ancak tekrar olculerimi alabilecegim. O da 2-3 ay sonra olcak... ama gordugum guzel gelismeleri paylasirim ben de... mesela gobek ve bacakta hissetmeye basladim bile

Sugar diye bi belgesel vardi, eger izleyebilirseniz etkisi olacagina inaniyorum. Kolay gelsin

Izledim... Aslında şöyle soylıyım yanlış yazmışım önceki mesajda. Paketli olan her şeyi minimuma indirdim, hiç yememeye çalışıyorum ama o pek mümkün olmuyor. Kahve, çay vs onları da hic seker ilave etmeden tuketiyorum. Benim demek istediğim ev yapımı tatlılar aslında. Mesela şuan aşure beni çok üzüyor:KK45: Ya da pasta, kek falan o tarz şeyleri yemeyi çok seviyorum. Tabi eskiye göre sıfırım resmen baya azalttım ama bırakamıyorum...

Merhaba;
Dun level 1’de 8.gunumu tamamladim. Bugun 9 olacak, yazarim yapinca... Ama bi sorunum var. Gecen yil bu zamanlar 60 kg’ydim ve su an 69 olmusum. Tartilacak bi imkanim yoktu bi suredir. Bi tarti aldim cunku artik dur demeliyim. 72’ydim 3 hafta once bi yerde tartildigimda, “yok yaa, yanlistir, kiyafettendir, yemek yedim...” falan diye avuttum kendimi ve bugun 69.8’i baya ac karnina gordum... Su an kendime dur diyorum. Jillian’a devam. Yeme konusunda kati bi diye yapamam ama heralde gozumun onunden gitmez 69.8...
Kolayliklar herkese

Selamlar;
Dun level 1’de 9.gunumu tamamladim. Bugun yine bi mola verdim. İslerim cok yogundu ve biraz kirginlik hissediyorum vucudumda... Acikcasi kendimi zorlamak istemedim, cunku daha once jillian yaptigimda tamamlayamamamin en onemli sebebi kendimi fazla zorlamakti. Bu sefer tatli tatli bitirmek istiyorum. Yarin 10.gunu resmen tamamliyorum insallah :KK66: Sonra level 2... Bu arada Tibet’e devam... iki gun sonra 7 tekrara basliyorum onda da...
Gorusmek uzere :KK66:

Merhaba;
Level 2’de 3.gunu ve Tibet 7 tekrari tamamladim. Dun yine ufak bi mola vermistim. Artik farkliliklar disardan gorunmeye basladi sanirim. Bakalim bakalim... Resmen 13 gun geride kaldi. Yarilamaya son 2 gun...
Kolay gelsin herkese

Selam;
Yazmadim ama level 2’de 4. ve 5. gunler geride kaldi... bugun 2/6 insallah... Tibet hareketlerinde 9 tekrara baslamaliydim ama hala 7 tekrar uzun ve zor geliyor. O yuzden bi hafta daha 7 tekrarda kalmaya karar verdim. Gorusmek uzere

Merhaba;

2.6 ve 2.7 de bitti. Bugun 2.8 gunu... Tibet egzersizlerinde 9 tekrara basladim. Guzel degisiklikler var... Kiyafetlerimden hissediyorum. Kg olarak sadece 1 kg verebildim sanirim.
Hoscakalin, kolay gelsin

Selamlar;

2.8 bitti, bugun 2.9 yapacagim. Biliyorum bi gun var bi gun yok gidiyor... Ama gunluk 10.000 adimi gectigim gunler kendime iskence etmiyorum. O yuzden aralikli yapiyorum. Ama Tibet’e ara vermiyorum, 9 tekrar devam.... sonuclar guzel cok sukur...
Gorusmek uzere...

Selamlar;

2.8 bitti, bugun 2.9 yapacagim. Biliyorum bi gun var bi gun yok gidiyor... Ama gunluk 10.000 adimi gectigim gunler kendime iskence etmiyorum. O yuzden aralikli yapiyorum. Ama Tibet’e ara vermiyorum, 9 tekrar devam.... sonuclar guzel cok sukur...
Gorusmek uzere...
Tibetin etkisini gördünüz mü acaba

Merhabalar bende Pazartesi itibariyle jillian a başladım . Jillian +leslie 2 mile yapmaya çalışıcam . 30 yaşındauım 1,54 boy 53 kg yum. Hedefim 48 kg olmak ama kg dan önce 75 kg ile sonlandırdığım doğumdan dolayı sarkan vücudumu , göbeğimi toplamak. Umarım etkili olur. Hergün yazmaya çalışıcam bende yaptıkça , bana da motive olur diyw düşünüyorum. 8 gün sonra da ölçüleri paylaşırım .gerçi 10 günde ne kadar değişim olur cidden bilmiyorım. Başka önerisi olan varsa dinlemeye hazırım❤️

X