Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ilk sayfadakiler linkleri başladın mıKızlar merhabalar. Ilk mesajı şimdi okudum daha. Ordaki linkleri mi yapıyorsunuz yoksa leslie mi ? Bende başlamak istiyorum. 1 ay bunu yapıp sonra leslie sonra yine bunu yapsam olur mu. Ölçülerimi de ölçüp atarım hemen :)
Merhaba hanımlar
Bu egzersizleri 13 gündür yapıyorum, 3 günde bir ara vererek. 2x2kg ağırlıklar kullanıyorum. Her leveli 20-30 gün yapmayı planlamıştım çok hızlı gitmemek için.
İlk gün biraz zorlandım, sonra zorlanmadan yapmaya başladım. Karnımda çok yağ olmadığı için six packlerim ve kollarım belirginleşti hemen.
1 2 kilo da verdim.
Her şey iyi giderken neden bilmiyorum, 2 gündür çok halsizim. Yapabildiğim hareketlere gücüm yetmemeye başladı. Neden böyle olduğu hakkında hiçbir fikrim yok.
Uzun zamandır ilk kez bu kadar motive olmuştum ama şimdi resmen yığılıp kalıyorum. Fikri, önerisi olan var mı???
Merhaba,
Hayatinizda yolund gitmeyen ya da caninizi sıkan bir sey varsa o tetiklemis olabilir... Belki de vitamin&mineral eksikligi yasiyorsunuzdur. Dilerseniz bi kan tahlili yaptirin... Umarim eski enerjinize en kisa zamanda kavusursunuz
Teşekkür ederim, her şey yolunda çok şükür motivasyonum da yüksekti neden böyle oldu bilmiyorum
Dediğiniz gibi bir kan tahlili yaptırsam iyi olacak. Aynı zamanda yediklerime de dikkat ediyorum, belki yediklerim yetersiz gelmiştir diye de düşündüm
Çok teşekkür ederim, hepimize kolay gelsinEvet cok mumkun o da... Gecmis olsun simdiden. Kolayliklar diliyorum
Bende başlamak istiyorum tekrardanTekrar Merhaba herkese,
Level 1’de 2.gunumu ve Tibet yogami tamamladim.
Kolay gelsin hepimize
Merhaba zezeozge ben de bugünden itibaren başlıyorum. Gel beraber başlayalımBende başlamak istiyorum tekrardan
Tamam Bugün başlayım Nuh’un programım çok yoğun araya sıkıştırmam lazımMerhaba zezeozge ben de bugünden itibaren başlıyorum. Gel beraber başlayalım