JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

:halay:14/30 tamamdır :halay:
Başlangıç kilo : 65
Şimdi : 63
Şimdilik 2 haftada 2 kilo gibi gözüküyor ama ödem mi atıyorum sudan mı yağdan mı bilmiyorım :eek:kalıcı mı onu da bilmiyorum :KK47:pazartesi tartı günüm o zaman anlarız :KK53:

İncelme var mı bende spora başlıycam bacaklarım yumoş yumoş kalın sıkılaşmasi lazım
16/30 :rapci:
Evet yavaş yavaş 2. Levelın da sonuna geliyorum son 4 :KK48:
Kesinlikle incelme var aynada bariz belli oluyor benim basenlerim var basenlerim toplanıp popom yuvarlak olmaya başladı ölçülerimi alabildim en sonunda bitsin tekrar bir ölçüm yapacam :kahve:

:emir_bebek:Evet pazartesi tartı 62.8 yani -200 gr gibi duruyor ama şişlik falan var artı amaç aynadaki görüntü
Başlangıç 65
Şu an 62.8
3 haftada 2 kilo
Level 3 den bildiriyorum nedense en zorlandığım bölüm oldu neyse ki sayılı gün tez geçer :KK76:

:emir_bebek:Evet pazartesi tartı 62.8 yani -200 gr gibi duruyor ama şişlik falan var artı amaç aynadaki görüntü
Başlangıç 65
Şu an 62.8
3 haftada 2 kilo
Level 3 den bildiriyorum nedense en zorlandığım bölüm oldu neyse ki sayılı gün tez geçer :KK76:
Tebrikler canım, çok iyi ve istikrarlı ilerliyorsun maşallah. Ölçüyü en son mu alacaksın?

Tebrikler canım, çok iyi ve istikrarlı ilerliyorsun maşallah. Ölçüyü en son mu alacaksın?
Evet ölçüyü en almayı düşünüyorum direnç kilom kırılır mı bilmiyorum ama 62-63 direnç kilom maalesef istikrarlı gidiyorum ama level 3 beni zorluyor nedense motive olamıyorum zaten az kaldı :halay:23/30

Vay be isim değişikliği hakkıda gelmiş :emir_bebek:
28/30 :halay:resmen yolun sonuna geldim 30/30 yapmam çünkü bayrama denk geliyor bi gün eksik yaparım sanırım yarın detaylı yazarım inşallah :KK49:

Merhaba
Öncelikle 30/30 olmasa da bitirmiş bulunmaktayım
Level 1 + leslie 2 mil
Level2 + leslie 3 mil
Level 3 + leslie 4 mil yapmaya özen gösterdim
Tabi günlük en 2.5 litre suyumu içtim ki normalde de içerim zaten
Yeşil çay sevmem ama günlük en az bi fincan içtim
Abue cubura kaçmadan diyet kafasına girmeden bebeklerimden dolayı mecbur çorba yemek a bugün de yapmıyım ya olmadı ev yemekleri yedim çayın yanına canım isterse 2 dilim bitter çikolatamı yedim
Başlangıç kilom 65
Bitiş kilom 62.1
Daha önce de dediğim gibi çok zor kilo veren bi insanım belki bu kadar şeyi başkası yapsa çok rahat 5-6 kilo verir ama ben diyetisyen kontrolünde bile kilo veremeyen bir insanım demekki doğum sonrası henüz vaktim gelmedi diye düşünüyorum fazladan 2-3 kilom var hala
İncelmeye gelecek olursam ilk zamanlar mezuram kayıptı mezura edindiğimde ise 2. Levelin sonundaydı yani 10 günlük sadece ölçümler her yerden ortalama 2 cm incelme var toplamda on günde 9 cm incelme var
Başlangıçta foto çekmiştim bide şimdi bakıyorım da baya baya incelme var ama bir ayda olağanüstü bir karın kası fit bir beden beklemek saçma olur zaten
Bayram bitsin tekrardan ripped in 30 a başlamayı düşünüyorum ama tabiki daha esnek her gün her gün değil
Üff baya yazdım neyse en azından denenmiş oldu gayet de iyi oldu

Merhaba
Öncelikle 30/30 olmasa da bitirmiş bulunmaktayım
Level 1 + leslie 2 mil
Level2 + leslie 3 mil
Level 3 + leslie 4 mil yapmaya özen gösterdim
Tabi günlük en 2.5 litre suyumu içtim ki normalde de içerim zaten
Yeşil çay sevmem ama günlük en az bi fincan içtim
Abue cubura kaçmadan diyet kafasına girmeden bebeklerimden dolayı mecbur çorba yemek a bugün de yapmıyım ya olmadı ev yemekleri yedim çayın yanına canım isterse 2 dilim bitter çikolatamı yedim
Başlangıç kilom 65
Bitiş kilom 62.1
Daha önce de dediğim gibi çok zor kilo veren bi insanım belki bu kadar şeyi başkası yapsa çok rahat 5-6 kilo verir ama ben diyetisyen kontrolünde bile kilo veremeyen bir insanım demekki doğum sonrası henüz vaktim gelmedi diye düşünüyorum fazladan 2-3 kilom var hala
İncelmeye gelecek olursam ilk zamanlar mezuram kayıptı mezura edindiğimde ise 2. Levelin sonundaydı yani 10 günlük sadece ölçümler her yerden ortalama 2 cm incelme var toplamda on günde 9 cm incelme var
Başlangıçta foto çekmiştim bide şimdi bakıyorım da baya baya incelme var ama bir ayda olağanüstü bir karın kası fit bir beden beklemek saçma olur zaten
Bayram bitsin tekrardan ripped in 30 a başlamayı düşünüyorum ama tabiki daha esnek her gün her gün değil
Üff baya yazdım neyse en azından denenmiş oldu gayet de iyi oldu
Sonuçlar harika :) Peki sıkılaşma oldu mu

Sonuçlar harika :) Peki sıkılaşma oldu mu
Tabiki baya sıkılaştım 1-2 ay daha devam edebilsem muazzam sonuçlar alınır etlerim yumuşak sanıyordum ama şu an sertleşti hep ben armut tipliyimdir üstüm şu an incecik kaldı s hatta xs bile çok rahat oluyor altım da işte 38 dar kalıplarda da 40 arası gidip geliyor

Tabiki baya sıkılaştım 1-2 ay daha devam edebilsem muazzam sonuçlar alınır etlerim yumuşak sanıyordum ama şu an sertleşti hep ben armut tipliyimdir üstüm şu an incecik kaldı s hatta xs bile çok rahat oluyor altım da işte 38 dar kalıplarda da 40 arası gidip geliyor
Aynen benim etlerim de baya yumuşak ve armut tipliyim ben de başlıycam derhal :)

bende başlıyorum şuan başlayacağım hatta 10 günün 1.günü bitmiş olsun miss:))) kilom 59 şuan ..

evetttt 21.30 da yazmışım mesajı şuan bitti geldim 23.39 hemde yoğurt yedim üstüne .... kadınlar kulubunu çok seviyorum cidden ya siz olmasanız yatacaktım tv karşısında göbek büyütmeye devam edecektim bana böyle motiv oluyorsunuz hem moralimi de idaha iyi hissediyorum şuan

Kızlar merhabalar. Ilk mesajı şimdi okudum daha. Ordaki linkleri mi yapıyorsunuz yoksa leslie mi ? Bende başlamak istiyorum. 1 ay bunu yapıp sonra leslie sonra yine bunu yapsam olur mu. Ölçülerimi de ölçüp atarım hemen :)

X