- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Geçmiş olsun canım, önemli bir şey değildir inşallah..12 temmuz spor listesi
1 sekerportakalımm Shred 15/30
Kızım hasta olduğu için yapamadım
Dişler canım artık alıştık ilk zamanlar panik haldeydik hastalanınca şimdi öğreniyoruz :)) çok huysuz oluyorlar o donemGeçmiş olsun canım, önemli bir şey değildir inşallah..
Yapabildiğiniz ölçüde yaparsınız ben ilk yaptığımda 77 kilo falandım yapıyordum ha yarım yamalaktı hareketler ama olsun rejimle desteklerseniz çok iyi kilo verir toparlanırsınızMerhaba benim vermem gereken 22 kilom var bu kadar fazlalıkla shredi yapmalı mıyım sizce?
Ben yapıyordum ama ayağımı incittim biraz ara versin ğe ine kızım baya ağır hasta suanda kendimce hayalim verdi tatile çıkana kadar bir tur yaparım diye inanılmaz motive edici benceMerhabalar ben de uzun zamandır yapsam diyordum ama gözüm korktuğu için yapmıyordum bugün başladım 1/30
Yapan var mı şu an
Size de geçmiş olsun kızınıza daBen yapıyordum ama ayağımı incittim biraz ara versin ğe ine kızım baya ağır hasta suanda kendimce hayalim verdi tatile çıkana kadar bir tur yaparım diye inanılmaz motive edici bence
Evet bende 3 tur yaptım bence çok başarılı bir spor ve evde para vermeden yapıyorsun bir ay sonra inanılmaz sonuç alıyorsunSize de geçmiş olsun kızınıza daçocuklar hasta olmasın ya
Evet bende dün başladım bakalım umarım sonuç alırım daha önce yapmışmıydın
Ayy hadi bakalım 3 tur derken 3 level var onu mu diyorsun acaba bide kilo da verdiriyor mu biraz basenimle popom toplansınEvet bende 3 tur yaptım bence çok başarılı bir spor ve evde para vermeden yapıyorsun bir ay sonra inanılmaz sonuç alıyorsun
Tebrik ederim ilk level bitmiş. Level 2 biraz daha zor geçiyor, hatta level 3ten bile zor diyebilirim10/30 bitti yani level 1 bitmiş bulunmakta gelelim artılara mezuram olmadığı için ölçülerimi almamıştım ama belimde bariz incelme var çok göbekli olan bir insan değilim o yüzden göbeğim yok armut vücut yapısına sahibim yani kalça ve basen problemim var onlarda da incelme var popom dağınık durmaktan ziyade yuvarlak olmaya başladı ben zaten evde kendimi oyalacak bişiler yapmayı severim o yüzden ilk 1-2 gün kas ağrılarım oldu ama artık çok eğlenceli gelmeye başladı çok aşırı beklentilere girmeden 10 günde 5 kilo hayal etmeyin ben haftada bir tartılıyorum 1 kilo verdim ama kalıcı bir kilomu gelecek haftaki tartıda göreceğiz
162- 65 kilo ile başladım
30 günün sonunda kilomda çok değişiklik olacağını sanmıyorum 62 yi görsem yeter
Artık yarından itibaren level 2 bize ne gösterecek bakalım
Mezuram evin neresinde bilmiyorumTebrik ederim ilk level bitmiş. Level 2 biraz daha zor geçiyor, hatta level 3ten bile zor diyebilirimplank ve şınav sayesinde genellikle sırt ve kol ağırlıklı inceleme oluyor.
Ölçü alsan çok çarpıcı sonuçlar elde ederdin, emin ol. Fırsatın varsa bir mezura edinip bundan sonrasını takip et
Ben de kaç tur yaptım, şimdi riskli hamilelik sebebiyle spor yasak ama konuyu hala takip ediyorum ara ara. Doğum sonrası geri döneceğim inşallahbağımlılık yapıyor Jillian bünyeye
Oo maşallah, Allah bağışlasınMezuram evin neresinde bilmiyorumbide cm den ziyade ben aynadaki görüntüye bakıyorum 10 cm dese de belki tatmin olmuycam evet çok zevkli bakalım bu 3 level bitince bayramdan sonra da ripped in 30 a başlarım kış boyu döner dururum
Geçmiş olsun size de umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız
Ben de geçen yıl ikizlerimi kucağıma aldımdoğum kilolarımdan 1-2 kilo kaldı ama hala genişlik devam ediyor yavaş yavaş artık gider sanırım
Hedefim 60 ın altına inmek bakalım 2-3 ay da sporla inerim inşallah
Oo maşallah, Allah bağışlasın
Eminim istediğin görünüme Jillianla kısa sürede kavuşursun