Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsanın nefesini kesiyor:))3 mayıs 2018
Busekarakan98 shred 4/30
Hâla kardiyolara alışamadım
Diyetle beraber olunca evet oda baya toparlanıyorMerhaba uzun süre yapanlara bisi sormak istiyorum göğüsleri küçültüyor mu?
ben zayıflamak istemiyorum. tam aksine çok fazla yiyip kilo almak istiyorum.Bugün programa yeniden başladım bu programdan aldığım verimi hiçbirşeyden almadım vermem gereken 5 kilom var göbeğimin toparlanması için tek şart zalımmm kilian
Canım maşallah mezun olmuşsun diyet grubundan, tebrik ederimBugün programa yeniden başladım bu programdan aldığım verimi hiçbirşeyden almadım vermem gereken 5 kilom var göbeğimin toparlanması için tek şart zalımmm kilian
Beslenmemizi ona göre düzenleyip yaparsanız protein ağırlıklı mesela neden olmasınben zayıflamak istemiyorum. tam aksine çok fazla yiyip kilo almak istiyorum.
ama göbeğimde erisin istiyorum:)
jillian yapsam etkili olur mu bilemiyorum
Bayramdan sonra başlayacağım bakalım.Beslenmemizi ona göre düzenleyip yaparsanız protein ağırlıklı mesela neden olmasın
Evet canım Doğum kilolarından kurtuldum şükür şimdi göbeğimi biraz toparlıyım istiyorum zayıflayınca göze daha çok batmaya başladı.Canım maşallah mezun olmuşsun diyet grubundan, tebrik ederim
Kendin için dene bir ay ZatenBayramdan sonra başlayacağım bakalım.