Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin. Sonuçları büyük bir merakla bekliyorum. En az 20 cm vardır bence incelme13 mart spor listesi
1- womennn shred 27/30
Merhaba canım hoşgeldin :) evet ya az kaldı ben de merak ediyorum sonuçları. Karşılaştırmalı olarak yazacağım buraya. 20 cm sanmıyorum ya o kadar değildir yememden pek kısmadım çünküMerhaba kozlar ben geldi. İzinden döndük şükür evdeyiz bugün btartındım nede başlarım inşallah kaldığım yerden ancak yarılamıştım.
senin. Sonuçları büyük bir merakla bekliyorum. En az 20 cm vardır bence incelme
Bence fark eder sen bile göbeğinde sıkılıyor fark etmişsindirMerhaba canım hoşgeldin :) evet ya az kaldı ben de merak ediyorum sonuçları. Karşılaştırmalı olarak yazacağım buraya. 20 cm sanmıyorum ya o kadar değildir yememden pek kısmadım çünkü
Ben bacaklar da hissediyorum daha çok ama bakalım umarım incelmişimdirBence fark eder sen bile göbeğinde sıkılıyor fark etmişsindir
Ben yedimi hiç değiştirmeden 14 cm fark etmişti canım bugün bir saat bebekle yürüyüş yaptım örttüm çıktı hava güzel diye. Bugün sporumu o olsun yarın jillian yaparım inşallahBen bacaklar da hissediyorum daha çok ama bakalım umarım incelmişimdir
Ben yedimi hiç değiştirmeden 14 cm fark etmişti canım bugün bir saat bebekle yürüyüş yaptım örttüm çıktı hava güzel diye. Bugün sporumu o olsun yarın jillian yaparım inşallah
Ben Doğumdan sonra yaptım o yüzden vücudum çok salmıştı. 14 cm toplam heryerden verdiğimdiMaşallah canım 14 cm benim bu ikinci yapisim jiliani ilkinde de çok az inceldim bunda da senin nasıl o kadar oldu merak ettim yaptığın farklı birşeyler mı var? Ağırlık ne kadar kullanıyorsun
Maşallah canım 14 cm benim bu ikinci yapisim jiliani ilkinde de çok az inceldim bunda da senin nasıl o kadar oldu merak ettim yaptığın farklı birşeyler mı var? Ağırlık ne kadar kullanıyorsun
Canım çok iyi incelmişsin darısı başımıza :)Ben yedimi hiç değiştirmeden 14 cm fark etmişti canım bugün bir saat bebekle yürüyüş yaptım örttüm çıktı hava güzel diye. Bugün sporumu o olsun yarın jillian yaparım inşallah
Canım bi kaç gün ara ver bence sen hergün yapıyorsun kaslarının dinlenmesi lazım jillianın ripped diye programı var bunun bir tık üstü onu deneye bilirsin göbek için özellikleBitince ara verecekmiyiz kızlar? Hemen baştan tekrar mı yapacağız istediğimiz ölçülere kadar? zezeozge
Canım istersen dinlen, 3-5gün en azından. Çok yorucu oluyor çünkü kaslar için. Allah korusun peşi sıra yeni programa başlayıp bir sorun yaşama...Bitince ara verecekmiyiz kızlar? Hemen baştan tekrar mı yapacağız istediğimiz ölçülere kadar? zezeozge
Sıkılırsın aynı bölümü bir ay yap bence normal şekilde yap ve üç ay tekrarla hem vücudu şaşırtmış olursun ölçü almışmıydın. Birde üstüste 6 yaptın bir gün kaşlarını dinlendirki çekmesinler Benin muhakkak bir şey çıkıyor da :)Kızlar bu 30 günü yapıp 2 gün ara verip mesela 90 gün yapsak nasıl olur acaba vucudumuz
Bu arada 16. Günümdeyim bel oyukluğum oluştu veee vucudum baya bie güzellşti kızlar ya maşşalah 90 günde neler olur wuhuvvv