JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Merhaba kozlar ben geldi. İzinden döndük şükür evdeyiz bugün btartındım nede başlarım inşallah kaldığım yerden ancak yarılamıştım.
13 mart spor listesi

1- womennn shred 27/30
senin. Sonuçları büyük bir merakla bekliyorum. En az 20 cm vardır bence incelme

Merhaba kozlar ben geldi. İzinden döndük şükür evdeyiz bugün btartındım nede başlarım inşallah kaldığım yerden ancak yarılamıştım.
senin. Sonuçları büyük bir merakla bekliyorum. En az 20 cm vardır bence incelme
Merhaba canım hoşgeldin :) evet ya az kaldı ben de merak ediyorum sonuçları. Karşılaştırmalı olarak yazacağım buraya. 20 cm sanmıyorum ya o kadar değildir yememden pek kısmadım çünkü :dondurma:

Merhaba canım hoşgeldin :) evet ya az kaldı ben de merak ediyorum sonuçları. Karşılaştırmalı olarak yazacağım buraya. 20 cm sanmıyorum ya o kadar değildir yememden pek kısmadım çünkü :dondurma:
Bence fark eder sen bile göbeğinde sıkılıyor fark etmişsindir

Ben bacaklar da hissediyorum daha çok ama bakalım umarım incelmişimdir
Ben yedimi hiç değiştirmeden 14 cm fark etmişti canım bugün bir saat bebekle yürüyüş yaptım örttüm çıktı hava güzel diye. Bugün sporumu o olsun yarın jillian yaparım inşallah

Ben yedimi hiç değiştirmeden 14 cm fark etmişti canım bugün bir saat bebekle yürüyüş yaptım örttüm çıktı hava güzel diye. Bugün sporumu o olsun yarın jillian yaparım inşallah

Maşallah canım 14 cm benim bu ikinci yapisim jiliani ilkinde de çok az inceldim bunda da senin nasıl o kadar oldu merak ettim yaptığın farklı birşeyler mı var? Ağırlık ne kadar kullanıyorsun

Maşallah canım 14 cm benim bu ikinci yapisim jiliani ilkinde de çok az inceldim bunda da senin nasıl o kadar oldu merak ettim yaptığın farklı birşeyler mı var? Ağırlık ne kadar kullanıyorsun
Ben Doğumdan sonra yaptım o yüzden vücudum çok salmıştı. 14 cm toplam heryerden verdiğimdi

18 eylül-1ekim-16ekim

Bel 80-80-80
Göbek 100-99-97
Sağ bacak 64-64-63
Sağ alt bacak 40-39-39
Sol bacak 65-64-63
Sağ alt bacak 40-39-39
Sağ kol 30-29-29
Sol kol 30-29-29
Boyun 34-33-32
Göğüs üstü 91-91-89
Popo 107-106-105
Bunlar benim ölçülerimdi

Bitince ara verecekmiyiz kızlar? Hemen baştan tekrar mı yapacağız istediğimiz ölçülere kadar? zezeozge zezeozge
Canım bi kaç gün ara ver bence sen hergün yapıyorsun kaslarının dinlenmesi lazım jillianın ripped diye programı var bunun bir tık üstü onu deneye bilirsin göbek için özellikle

Bitince ara verecekmiyiz kızlar? Hemen baştan tekrar mı yapacağız istediğimiz ölçülere kadar? zezeozge zezeozge
Canım istersen dinlen, 3-5gün en azından. Çok yorucu oluyor çünkü kaslar için. Allah korusun peşi sıra yeni programa başlayıp bir sorun yaşama...

Ben tekrarında yine shred yapmıştım. İncelme etkisi de aynen devam etti. Hatta şu an kilo almama ve shred yapmıyor olmama rağmen shredle ortaya çıkan bel oyuntum aynen duruyor. Kalıcı güç ve şekillenme sağlıyor gerçekten :KK49:

14 mart spor listesi

1- womennn shred 28/30
2- LezzetliCipetpet 20dk eliptik + 5dk bölgesel

3-beyaz lotus 16/30

Kızlar bu 30 günü yapıp 2 gün ara verip mesela 90 gün yapsak nasıl olur acaba vucudumuz :KK70:

Bu arada 16. Günümdeyim bel oyukluğum oluştu veee vucudum baya bie güzellşti kızlar ya maşşalah 90 günde neler olur wuhuvvv

Kızlar bu 30 günü yapıp 2 gün ara verip mesela 90 gün yapsak nasıl olur acaba vucudumuz :KK70:

Bu arada 16. Günümdeyim bel oyukluğum oluştu veee vucudum baya bie güzellşti kızlar ya maşşalah 90 günde neler olur wuhuvvv
Sıkılırsın aynı bölümü bir ay yap bence normal şekilde yap ve üç ay tekrarla hem vücudu şaşırtmış olursun ölçü almışmıydın. Birde üstüste 6 yaptın bir gün kaşlarını dinlendirki çekmesinler Benin muhakkak bir şey çıkıyor da :)
Sende kendini listeye ekleyebilirsin

X