JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Jilian gobekten goturuyor daha cok galiba gerci daha 7 gun yaptim ama gobek en 4 cm gitti bek ayni ama..yaa belimi nasil incelterim ki 1 ayda en azindan 65 olsa rahatlicam

6 mart spor listesi

1.besbb9 -/30
2. Sekerportakalımm -/30
3.womennn -/30
4. lydznp 5/30 (Dün akşam 2 set yaptım ama 6 sayılır mı?)

5) beyaz lotus -/30

6 mart spor listesi

1.besbb9 8/30
2. Sekerportakalımm -/30
3.womennn -/30

5) beyaz lotus -/30

Kizlar bir tecrubemi sizinle paylasmak istiyorum bimden dik durma korsesi aldim circirtli ve korseyi bu 2. Gunum sabah kalkar kalmaz gobegimin ustunden sikica bagliyirum bu bana kelepce gorevibi goruyor galiba istahim aciktir spor yapsamda yemem fazla ondan kilo gitmiyodu dun tam 700 gran gitmis ve belden ve gobekten 1 cm incelmis...gece korseyi cikarinca acligimi hissettim bitek uyayana kadar sabrettim bu sekilde. 1 gunde etkisi harika

6 mart spor listesi

1.besbb9 -/30
2. Sekerportakalımm 13/30
3.womennn -/30

5) beyaz lotus -/30

Vücudun belli bir süreci var o zaman 15 günde vücudun toparlanması işe 30 gün aynı olmaz önemli olan istikrar

Kizlar bir tecrubemi sizinle paylasmak istiyorum bimden dik durma korsesi aldim circirtli ve korseyi bu 2. Gunum sabah kalkar kalmaz gobegimin ustunden sikica bagliyirum bu bana kelepce gorevibi goruyor galiba istahim aciktir spor yapsamda yemem fazla ondan kilo gitmiyodu dun tam 700 gran gitmis ve belden ve gobekten 1 cm incelmis...gece korseyi cikarinca acligimi hissettim bitek uyayana kadar sabrettim bu sekilde. 1 gunde etkisi harika
Öyle bir durum varsa muhteşem o zaman bu süreçte bu şekilde devam et bakalım bende aç karnına kahve içmeye başladım :))

Öyle bir durum varsa muhteşem o zaman bu süreçte bu şekilde devam et bakalım bende aç karnına kahve içmeye başladım :))
kahve selulit olusturdugu icin icmeyi biraktim bakalim devam edicem sonuclari paylasicam insallah birde korse ile spor yapinca daha cok terliyorum

6 mart spor listesi

1.besbb9 -/30
3.womennn -/30

5) beyaz lotus -/30

Vücudun belli bir süreci var o zaman 15 günde vücudun toparlanması işe 30 gün aynı olmaz önemli olan istikrar
dogru 30 gunde yapayim

6 mart spor listesi

1.besbb9 -/30
3.womennn 20/30

5) beyaz lotus -/30

Kizlar cok ozur dilerim baya bi sayca karistirdim ama pek emin olamadim.Bir sorum olacak. Bu levelleri 10 gun mu yapiyoruz yoksa hergun birini mi yapiyoruz .bilgi verirseniz bende katilmak isterim

Kizlar cok ozur dilerim baya bi sayca karistirdim ama pek emin olamadim.Bir sorum olacak. Bu levelleri 10 gun mu yapiyoruz yoksa hergun birini mi yapiyoruz .bilgi verirseniz bende katilmak isterim
Üç video var levellara göre on gün birincisini sonraki ongün ikincisini sonraki özgünde üçüncüsü yapıyorsun başlamadan önce ölçü almanı tavsiye ederim ki farkı daha iyi anlaman için

X