- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
jilian 5 cm goturdu gobegimin en fazla yanlis anlasilmasin ondan oncesi sadece pilates ve kardia yaptim ara ara ama surekli degil..pilates etkili oldu buyuk oranda bendeMaşallah jillian gerçekten etkili bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
jilian 5 cm goturdu gobegimin en fazla yanlis anlasilmasin ondan oncesi sadece pilates ve kardia yaptim ara ara ama surekli degil..pilates etkili oldu buyuk oranda bendeMaşallah jillian gerçekten etkili bence
5 mart spor listesi
1.besbb9 shred 7/30
2. Sekerportakalımm 13/30
3.womennn 19/30
4. lydznp 4/30 (4.akşam eve gidince olacak inşallah yapmadan uyumam)
5) beyaz lotus 7/30
hoşbuldumiyi yaptın canım hoşgeldin
Çok ahır gelmedi mi canım vücuduna6 mart spor listesi
1.besbb9 -/30
2. Sekerportakalımm -/30
3.womennn -/30
4. lydznp 5/30 (Dün akşam 2 set yaptım ama 6 sayılır mı?)
5) beyaz lotus -/30
Yok canım ben alışığım. Sıkıntı olmadı:)Çok ahır gelmedi mi canım vücuduna
Bence sayılır :)6 mart spor listesi
1.besbb9 -/30
2. Sekerportakalımm -/30
3.womennn -/30
5) beyaz lotus -/30
6 mart spor listesi
1.besbb9 -/30
2. Sekerportakalımm -/30
3.womennn -/30
5) beyaz lotus 8/30
bencede sayilir hatta aksam halim olursa bende yaparim bir an once bitsin sonuclari goreyim istiyorumBence sayılır :)
Öyle bir durum varsa muhteşem o zaman bu süreçte bu şekilde devam et bakalım bende aç karnına kahve içmeye başladım :))Kizlar bir tecrubemi sizinle paylasmak istiyorum bimden dik durma korsesi aldim circirtli ve korseyi bu 2. Gunum sabah kalkar kalmaz gobegimin ustunden sikica bagliyirum bu bana kelepce gorevibi goruyor galiba istahim aciktir spor yapsamda yemem fazla ondan kilo gitmiyodu dun tam 700 gran gitmis ve belden ve gobekten 1 cm incelmis...gece korseyi cikarinca acligimi hissettim bitek uyayana kadar sabrettim bu sekilde. 1 gunde etkisi harika
kahve selulit olusturdugu icin icmeyi biraktim bakalim devam edicem sonuclari paylasicam insallah birde korse ile spor yapinca daha cok terliyorumÖyle bir durum varsa muhteşem o zaman bu süreçte bu şekilde devam et bakalım bende aç karnına kahve içmeye başladım :))
dogru 30 gunde yapayim6 mart spor listesi
1.besbb9 -/30
2. Sekerportakalımm 13/30
3.womennn -/30
5) beyaz lotus -/30
Vücudun belli bir süreci var o zaman 15 günde vücudun toparlanması işe 30 gün aynı olmaz önemli olan istikrar
Üç video var levellara göre on gün birincisini sonraki ongün ikincisini sonraki özgünde üçüncüsü yapıyorsun başlamadan önce ölçü almanı tavsiye ederim ki farkı daha iyi anlaman içinKizlar cok ozur dilerim baya bi sayca karistirdim ama pek emin olamadim.Bir sorum olacak. Bu levelleri 10 gun mu yapiyoruz yoksa hergun birini mi yapiyoruz .bilgi verirseniz bende katilmak isterim