- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamamdır teşekkür ederim :)1 Mart Spor Listesi
1- Sekerportakalımm shred 11/30
2- womennn shred 15/30
3- besbb9 shred 3/30
4- LezzetliCipetpet 20dk eliptik
Gibi
hayır nerde onun gibi yapabilsem keşkeKızlar merhaba bende shred in 14. Günündeyim bugün. Ancak ben level 2 de zorlanmadım çünkü başlangıç düzeyi hareketleri yapıyorum. Zor olanı yapmıyorum. Yapamıyorum daha doğrusu.
Level 2 de zorlananlar zor olanı mı yapıyor ona mı alışmalıyım sormak istedim. Teşekkürler
Merhaba canım, zor olanı kendini çok zorlamadan yapmaya çalış. Atıyorum onlar hareketi on kez tekrarlıyorsa zorlanıyorsan sen beş yap.Kızlar merhaba bende shred in 14. Günündeyim bugün. Ancak ben level 2 de zorlanmadım çünkü başlangıç düzeyi hareketleri yapıyorum. Zor olanı yapmıyorum. Yapamıyorum daha doğrusu.
Level 2 de zorlananlar zor olanı mı yapıyor ona mı alışmalıyım sormak istedim. Teşekkürler
Bende 7. Günündeyim canım katıl tabikideBende katilayimmi bende bugun 7. Gunumdeyum jilianin...
17 aralik 2017 de 95 olan gobek ve 78 olan belim su anda gobek 80 bel 70 e dustu sukur..kilo kaybim 4 kilo..2 hafta pilates yapmistim jiliandan once..birde
Ben hemen listeye ekledim bile kendimiBende 7. Günündeyim canım katıl tabikide
Maşallah jillian gerçekten etkili benceBende katilayimmi bende bugun 7. Gunumdeyum jilianin...
17 aralik 2017 de 95 olan gobek ve 78 olan belim su anda gobek 80 bel 70 e dustu sukur..kilo kaybim 4 kilo..2 hafta pilates yapmistim jiliandan once..birde
Bunu 3 level olunca baştan başlayarak devam mı ettiricez?Maşallah jillian gerçekten etkili bence
iyi yaptın canım hoşgeldinBen hemen listeye ekledim bile kendimi