Slm canim.. ben Yakup avşara bundan 2-3 sene önce muayene oldum ve görüştüm.. benim erkek arkadasimda doktor zaten birlikte gittik.. açıkcası hiç tatmin olmadık... tek iz ameliyatı yapıyor ve bu kolay bir ameliyat degil .. olan arkadasım da var.. o da memnun kalmamış açıkcası .. sonra erkek arkadaşımla Cengiz beye gittik uzun uzun görüştük .. ve en mantıklı olanın bu yöntem olduguna karar verdik ve Şubat 17 de ameliyat oldum 4.5 ay gecti su an iyileşme süreci devam ediyor bir sıkıntım yok memnunum..bir kac gün sonra da kontrole gideceğim benim sana tavsiyem yama ameliyatıdir.. zaten son zamanlarda cok arkadasımız oldu herkes memnun
arkadaşlar herkese merhaba forumda 108 sayfa msj var hepsını basdan sona okudum.cengiz beyden baska memnun kalan yok sanırım.bende cengiz beyle görüşmeye gittım.bana baştan sona herseyı anlattı butun fotoları oncesı ve sonrası olarak gösterdi.en mantıklısı gibi ama muntazam bır sekılde yapılması kafa karıstırıcı yanık oyle muntazam bişekilde yuvarlak olamaz.ayrıca işyerınden okadr ızın alamam ve aılemde bılmedıgı ıcın onlara nasıl acıklarım bilmiyorum.sanırım dorope sonucdan memnun kalmış.amelyattan sonra bunu evde gizli tutmam mumkunmu dorope ltfen cvp ver[/Q hayırlısı olsun canım allah yardımcın olsun
para almıyor dediniz ama cengiz bey acıbademde çalışıyor,bana telefonda 300 tl muayene ücreti söylendi 444 lü numaradaki kişi.sizler ne dediniz,nasıl muayene oldunuz da ücret ödemediniz?
daha önce yukarıdaki soruyu sormuştum.bana yardım ederseniz çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.
sen oldunmiki cengiz beye ameliyat??
rica etsem kendi sayfanda biriki resim yayınlarmısın lutfen.? be çok yöntem denedim ama sonuç sıfır,bende 6 ay oldu hucre spreyi yaptırdım hiç bir duzelme yok mağlesef,hatta sayfama koyuyorum kolumun son halini sende bakabilirsin.sevgiler..
İyi akşamlar canım.Sen Cengiz Beye bir mail at. Yada ben sana telefonunu vereyim sen Cengiz Bey ile görüş. Ücret istediklerini de ifade et ama . O zaten boşver sen onları dicek:) Ben randevu almamıstım telefonundan ulasmıstım kendısıne. Amelıyattan sonra randevu için aradığımda bana da 300 dedıler. Ben de Cengiz Bey'i aradım boşver sen onları dedi :)Onlar der yani takma
konu girişinde ataç resmi var canım oraya tıklayınca fotolar çıkıyor