ayni dertten kizimda da var(kolunda 6-7 adet bicak kesigi). Su an Fraksiyonel lazeri deniyoruz. 2 seans aldik. Tabiiki 4-5 seanstan önce birsey beklemeyin dediler. Zaden % 40 ile 60 arasinda izler yok oluyormus. Yaz aylari kizim icin kabus oluyor. Anne olarak durumuna cok üzülüyorum. Kisa kol giyemiyor sürekli bir stres. Bu dertten kurtulan varsa bizim durumumuzda olanlara isik tutsun. Ben tedavi olup da öncesi ve sonrasi resmini gönderebilenlere simdiden tesekkür ediyorum. mail adesim tgungor73@hotmail.com
Arkadaşlar merhaba bende sonunda ameliyat oldum umarım bu dertten muzdarip herkes kurtulur hakikatten bu derde tek çare Cengiz Bey Allah ondan razı olsun...
Arkadaşlar merhaba bende sonunda ameliyat oldum umarım bu dertten muzdarip herkes kurtulur hakikatten bu derde tek çare Cengiz Bey Allah ondan razı olsun...
:) geçmiş olsun poppy,çok sevindim senin için.ne zaman oldun?umarım sıcaklarda sıkıntın fazla olmaz..ben en azından ağustosu atlatıp eylül en geç ekim gibi düşünüyorum cengiz beyle görüşmeyi.burda bigün kurtularak yazanların sayısı artmış olarak paylaşmaya başlıcaz bence :) tekrar geçmiş olsun,gerçekten sevindim..
popy geçmiş olsun senin adına çok sevindim kurtuldun benim merak ettiğim bu cevabı hala alamadım eşimin kolu erkek olduğundan malum kılllar var bu ameliyattan sonra tekrar aynı yerden kıl çıkıyormu ve yeni oluşan iz güneşte parlıyormu jilet izleri parladığından soruyorum bu konuda lütfen yardımcı olurmsuunuz ameliyat olan arkadaşlar
:) geçmiş olsun poppy,çok sevindim senin için.ne zaman oldun?umarım sıcaklarda sıkıntın fazla olmaz..ben en azından ağustosu atlatıp eylül en geç ekim gibi düşünüyorum cengiz beyle görüşmeyi.burda bigün kurtularak yazanların sayısı artmış olarak paylaşmaya başlıcaz bence :) tekrar geçmiş olsun,gerçekten sevindim..
ayy bebeym ya telfnumdan msj.ları toplu olarak sildim ya senin msj.da gitmiş,buraya msj. ayz bari atayım resimleri mailine,
gelinliğm valla çok guzeldi ahh birde uzun kollu olmasaydı piştim valla sıcakta
Cengiz bey e muayene olmak ücretli mi?burada yazan birkaç arkadaş ücretsiz demişti sanki.bilgi verir misiniz?
hayırlı olsun cry:)kolların için umudunu kaybetme derim
Muayeneden para almıyor Cengiz Bey