- 1 Mart 2012
- 464
- 36
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.türkiyede işinde başarılı birçok estetik cerrah var.onur erol,nazım durak....vb.aklım karışıyor siz bu doktorlardan biriyle hiç görüştünüz mü.mesela onur bey yabancı bir sunucunun yüzünü ameliyat etmiş,araştırırsanız bulursunuz.yani tek bir doktor üzerinde yoğunlaşıldı ya kimse de fotograf paylaşmıyor,tereddüte düştüm.yani yapay deri gibi bir şey duydum,sanırım onur bey o sunucuda uygulamış_emin değilim_yani birileri fotograf yayınlasın da bizlere de yardımcı olsun.yani sonuçta ameliyat dediğin kolay birşey değil.hem masraflı hem de sağlık söz konusu.yani başka doktorlar yara izi düzeltimi konusunda araştırdınız mı gidip görüştünüz mü?
ben başka bir estetik cerrahla görüşmedim.Bir an önce kurtulmak istedim açıkcası. Yanık izine razıydım. Öncelikle şunu söyleyeyim arkadaşım yama hakkında kolun eskisi gibi pürüzsüz olmayacak .Forumda doropenin paylaşmış olduğu fotolar var diğer sayfalarda bir inceleyin isterseniz. Ben doktoruma şunu dedim zaten' amacım pürüzsüz bir kol değil,izlerin anlamının değişmesi ve psikolojik olarak rahatlamak' . Sonuç beni tatmin etti ama bir başka arkadaş derki ben kolumda yanık izi gibi bir iz istemiyorum.