angelmask bu tedavide alçıya alıyolar demiştin doğru hatırlıyosam. alçıya almak zorundalar mı sadece sarsalar olmuyo mu acaba??
angalmask fena değil derken istediğini bulamadın mı yoksa senin kolun iyileşmesi için dua ediyorum senin durumuna göre eşimi ameliyat ettircem elif ve angalmask inşallah çabucak iileşir elif canım neen cevap vermiyorsun sorularıma yanlış birşey mi yaptım sana
merhaba,
evet ankarada doktorum. bence de ameliyatı son çare olarak düsünmelisin. ben kurtuluyorum su anda ameliyatsız.insallah sizde kurtulursunuz.
özelden gönderiyorum arkadasım. ama sen yine de danısmadan kullanma, cilt tipine uygun olmayabilir.
Sanırsam mesaj atamıyorsun benim de mesaj hakkım yok henüz mail adresim tekinfiliz@hotmail.com.bana kremlerin adını verirsen inan ki çok sevineceğim çünkü ameliyatı ben de son çare olarak düşünüyorumgopta bir poliklinikte, her seansta 350 tl veriyorum. 3 ayda bir gidiyorum.
isim vermek yasak olduğu için yazmadımkliniğin adını.
10 seansta tamamen silineceğini sölediler, ama dövme siyahsa siliniyor tamamen,
sarı yesil kırmızı varsa silinmiyor .
dövmemin önceki ve su anki halini de koyabilirim istersen.
fotoğraflarının öncesi ve sonrasını gördüm benim de 2-3tane dısında çok ince izler var silik gibi duruyo ama yakından bakınca gözüküyo tabi tedavini ve doktorunu yazabilir misin? özelden mesaj atamazsan melisa.szn@hotmail.com bu adrese mail atar mısın en azından bu izlerin gecme şansı varsa denemek istiyorum tesekkürler şimdidencansu merhaba, benim kolumda da izler var, hem de her iki kolumda ve üstte. dövmeyi hiç ama hiç tavsiye etmiyorum.
ben de bir anlık delilikle, bu izlerden kurtulmak istememin verdiği cesaretle gittim ve dövme yaptırdım.
simdi dövmeleri sildiriyorum lazerle ve cektiğim acıları sana anlatamam.
her lazerde 2-3 ayda bir gidiyorum, ağlayarak çıkıyorum resmen.
bunun dışında da sağ kolumun üstüne yaptırmamıstım dövme oradaki izler daha az belirgin diye.
bunun üzerine bi doktora gittim, kremler verdi , keseler yaptım vs. 5-6 aydır o tedaviyi uyguluyorum, izlerim neredeyse gitti diyebilirim.
ve izlerin gittiğini gördükce mutlu oluyorum.
simdi sol kolumdaki dövmeyi tamamen sildirip aynı islemi bu kolumdaki izlere de uygulayacağım.
insalahh hepimiz kurtuluruz bu izlerden.
bisüre önce yine yazmıstım ameliyat olan birsürü kiişi var cesaret verdiniz okudukça angelmask nasıl gidiyo senin?
Eki Görüntüle 475373 Eki Görüntüle 475372 Eki Görüntüle 475374 Eki Görüntüle 475375
sanırım fotoğraf eklemeyi başarabildim angelmask ve diğer tecrübeli arkadaslar yorumunuz nedir bu izler hakkında siz ne önerirsiniz? tek bi kolumda var ve aynı yeri çekmeye çalıstım güneşte ve loş ışıkta ayrı çektim ne diyceksiniz merak ediyorum