Popüler Konu Jilet izi giderme

ben başka bir estetik cerrahla görüşmedim.Bir an önce kurtulmak istedim açıkcası. Yanık izine razıydım. Öncelikle şunu söyleyeyim arkadaşım yama hakkında kolun eskisi gibi pürüzsüz olmayacak .Forumda doropenin paylaşmış olduğu fotolar var diğer sayfalarda bir inceleyin isterseniz. Ben doktoruma şunu dedim zaten' amacım pürüzsüz bir kol değil,izlerin anlamının değişmesi ve psikolojik olarak rahatlamak' . Sonuç beni tatmin etti ama bir başka arkadaş derki ben kolumda yanık izi gibi bir iz istemiyorum.

bu izlerin şu an için tıbben, izsiz kolumuz gibi olması imkansiz en azından şu an için öle belki 10-20-30 yıla bir şeyler çıkar kısmet artık,yani şu an yapılabilecek tek şey izlerin anlamını değiştirmek,ooo bunlar ne ya laflarını duymak yerine geçmiş olsun hayırdır koluna ne oldu sorusu bence çok daha güzel bu da sadece deri yaması ile olucak sanırım her yaz bu piskoloji çekmek gerçekten çok kötü allah herkese yardım etsin.Yanlış bir şey yazdıysam kusuruma bakmayın...

Acikcasi yama tedavisi de beni düsündürüyor. Bacaktan aliniyor. Bacakta iz kaliyor koldaki üzler pürüzlü hale geliyor. Benim kizimda var 20 yasinda. Havalar sicak. Sokaga bile cikmak istemiyor. Her cikista geriliyor isyan ediyor. Dirsekten bilegine kadar ince ince. alan genis oldugu icin yamanin ona uygun olacagini zannetmiyorum. O büyüklükteki alan icin baska yerden alinacak deri parcasi da büyük olacaktir. orda kalacak izde belki onu rahatsiz edecek. Bilemiyorum. Biz simdilik fraksiyonel lazere gidiyoruz. Yarin 3. seansi alacak henüz bir degisiklik yok. Sahnede kullanilan kapaticilari bazen kullandik. Kapatir gibi oluyor ama isik ve güneste ayna gibi izler parliyor. Yaz aylarinda lazer tetavisini doktor tavsiye etmedi ama bizimki ben korurum ddiyerek tedaviye nisan ayinda basladik. 5 haftada bir gidiyoruz. Her seans 300 tl. Suna Hanimi da duyup gittik. Bence tuzak bir tedavi. deneme uygulamasi aldik sorun yok gibiydi. Seansa baslamak icin gittigimizde tum seans ücretini pesin istedi ve emin konustu. Ama beni rahatsiz eden birseyler vardi. Biraz kadini sikistirdim. Bu kadar eminse bu kadar magdur varken neden pesin dedim. Rakam da 5000 euro.Kim verir. Hastalarin senslari yarim birakma riskine karsi diyerek agzindan kacirdi. Memnun olan bir hasta neden yarim biraksin. Cok sikistirdim ve tek seanslik 200 usd ödeme yaparak seansi aldik. Ama beyaz lekelenme oldu uzun bir süre beyaz lekeler kaldi. Hic mantikli bir tedavi degil. Birdahada gitmedik. Ama estetik cerrahinin ve dermatologun fikrine de basvurduk. Suna Hanimin uyguladigi yontemin ordaki dokulari öldürdügünü söyledi.
Bunlari paylasiyorum cünkü kizim gibi magdurlarin tedavi icin degisik yöntemleri deneyerek zaman kaybetmesini ve izlerinin daha kötü olmasini istemiyorum.Her tetavi cok zaman aliyor. Sabi önemli ama dogru tedavi olduguna emin olmaliyiz ki sabrettigimize deysin. Bu konuda benim kadar arastirma yapan olsun zannetmiyorum.
Bir arada dövme ile ciziklerin rengini deri rengine uygun yaparim diyen bir dövmeciyle 3 seans calistik. rengi tutturamadi. 6-7 tane cizigi var biz 1 tanesinde bunu denedik. Olur gibiydi. Ama renk kirmizi kaldi. Sorun tam ten rengini tutturmak. O kadar kapatici baktik sahne kapaticilarin testirlarindan rengi tutturamadilar bile. Nasil bir bela. opersyon diyoruz olmuyor günlük kapatalim diyoruz ürün yok. Bu teknolojik cagda. Allah hepinizin yardimcisi olsun. Biraz uzun oldu ama isyanim daha uzun.

sakın aldanmayın kozmetikle olacak bişey değil arkadaşlar.... yagmurt73 ün de dediği gibi ,sahne kapatıcılarını ben de denedim. dünyanın parasını verip KRYOLAN marka kapatıcı aldım diyebilirimki jilet izi hariç ne varsa kapatıyor... :)

elfft kolun benimkine bakınca muazzam görünüyor....,yanık gibi göründüğü söylense de fotodan mıdır bilemem ama ben daha ziyade doğum lekesine benzettim,,,,

zamanla yanığa dönüşüyor demekki doropenin koluna bakınca :) keşke benim izler seninki kadar küçük bi alanda olsaydı üfffff.......
o küçük yaşta nasıl bi gaza gelmişsem neredeyse dirsekten bileğe kadar ... olacaksa tam olsun demişim herhal ......:) .töbe töbeeee

al bendede okadar,bilekten omza kadar komple dolu kollarım,ha birçoğu ince izlerimin ama sayısı çok fazla lannet olasıcalar..

hanıefendi mağlesef bende siizin gibi suna hanm mağduruyum,benden 10.milar istemişti,kafayı yemiş o kadın ya,
bana tek bir seans yapmıştı 600 tl.vermiştim tek koluma yaptı bide,kolum hep beyaz lekeler kaldı,hala geçmedi,derinin renk pigmentlerini bozuyor,hucreler ölüyor,o kadın tam bir sahtekar,haram olsun o aldığı para,mubarek 3 aylardayız Rabbim yanına bırakamsın bizlere yaptıklarını..

Bir hadiste; "Mazlumun, haksızlığa uğramış kimsenin duasından sakın: çünkü onun duası ile Allah (c.c)arasında perde yoktur." deniliyor.
kimin yanına kalmış ki.........

jilet izleri tam o kırmızı et parçasının altında kalıyo dımı?? nekadar oldu bu operasyonu geçireli canm.??

canım izlerin olduğu deriyi yüzüyor . Yüzmekle bile gitmiyor düşün deriye nasıl işliyorsa. Sonra yama yapıyor. Böylece izler gözükmüyor.

arkadaşlar konuyu araştırırken rastgeldim .erzurumda ilteriş murat emsen diye bir doktor varmış zımparalama yöntemiyle iz tedavisi yapıyormuş.
yalnız yorumları okuyunca kafam karıştı..
erzurumdan yazan arkadaşlar var mı varsa bu doktor hakkında bir bilgiye sahipler mi merak ediyorum.
cengiz bey en iyisi muhakkak ancak maddi olarak karşılayamayacak durumda olan çok kişi var..
alternatif arıyorum açıkcası

teşekkür ederim yaklaşık 5 ay olacak ama hala kırmızı duruyor. Suan senin kolun nasıl canım?

şu anda elif ve doropenin kolu mükemmel durumda ama fotodan gördüğümüz elif ve dorope rahatladınız mı psikolojik açıdan elifin daha yeni ama dorope artık iyileşme süreci bitmiş dorope rahatladı mı rahat rahat kısa kollu giyiyor mu ve oluşan iz pürüzlümü yoksa baya baya yanık izi gibi mi yükseklik farkı var mı yoksa deri ile aynı hizda mı oytun idil isimli doktorun sayfasında deri yaması hakkında bakınca direk yama gibi belli oluyor diye yazmış gerçekten böle bişi var mı yosa bakınca belli belirsiz mi bu derdin başka kurtuluşu yok şu an için cengiz bey bu işi yapan tek kişi bu sitede o kadar çok yorum var ki tek kurtuluş yolu bu ve başka yok allahım bu derdi olan herkesin yardımcısı olsun önemli olan izlerin anlamı değişmesi fakat herkesin yinede estetik bir kaygısı var angelmask senden daha çok katılım ve fotoğref bekliyoruz

ameliyat olup da bu dertten kurtulan arkadaşlara çook geçmiş olsun.
lütfen sadece kol değil de derinin alındığı yerin de fotosunu koyar mısınız. . şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…