Popüler Konu Jilet izi giderme

ayni dertten kizimda da var(kolunda 6-7 adet bicak kesigi). Su an Fraksiyonel lazeri deniyoruz. 2 seans aldik. Tabiiki 4-5 seanstan önce birsey beklemeyin dediler. Zaden % 40 ile 60 arasinda izler yok oluyormus. Yaz aylari kizim icin kabus oluyor. Anne olarak durumuna cok üzülüyorum. Kisa kol giyemiyor sürekli bir stres. Bu dertten kurtulan varsa bizim durumumuzda olanlara isik tutsun. Ben tedavi olup da öncesi ve sonrasi resmini gönderebilenlere simdiden tesekkür ediyorum. mail adesim tgungor73@hotmail.com

merhaba yağmur hanım..benim size tavsiyem fraksiyonel lazere boşuna para döküyorsunuz..bende yıllar önce yaptırdım ama hiç bir etkisi yok sadece giden paranıza oluyor..ayrıca contractubex neden kullandınız anlamadım..o kremi yeni yaralarda kullanılıyor ben şu an bacağımdan deri alınan bölgeye uyguluyorum günde 3-4 defa..fadasınıda görüyorum..bence lazeri bırakın ve cengiz beyle görüşün derim

Arkadaşlar merhaba bende sonunda ameliyat oldum umarım bu dertten muzdarip herkes kurtulur hakikatten bu derde tek çare Cengiz Bey Allah ondan razı olsun...

Arkadaşlar merhaba bende sonunda ameliyat oldum umarım bu dertten muzdarip herkes kurtulur hakikatten bu derde tek çare Cengiz Bey Allah ondan razı olsun...

:) geçmiş olsun poppy,çok sevindim senin için.ne zaman oldun?umarım sıcaklarda sıkıntın fazla olmaz..ben en azından ağustosu atlatıp eylül en geç ekim gibi düşünüyorum cengiz beyle görüşmeyi.burda bigün kurtularak yazanların sayısı artmış olarak paylaşmaya başlıcaz bence :) tekrar geçmiş olsun,gerçekten sevindim..

:) geçmiş olsun poppy,çok sevindim senin için.ne zaman oldun?umarım sıcaklarda sıkıntın fazla olmaz..ben en azından ağustosu atlatıp eylül en geç ekim gibi düşünüyorum cengiz beyle görüşmeyi.burda bigün kurtularak yazanların sayısı artmış olarak paylaşmaya başlıcaz bence :) tekrar geçmiş olsun,gerçekten sevindim..

canım güzel haberlerini bekliyoruz:KK34:

popy geçmiş olsun senin adına çok sevindim kurtuldun benim merak ettiğim bu cevabı hala alamadım eşimin kolu erkek olduğundan malum kılllar var bu ameliyattan sonra tekrar aynı yerden kıl çıkıyormu ve yeni oluşan iz güneşte parlıyormu jilet izleri parladığından soruyorum bu konuda lütfen yardımcı olurmsuunuz ameliyat olan arkadaşlar

popy geçmiş olsun senin adına çok sevindim kurtuldun benim merak ettiğim bu cevabı hala alamadım eşimin kolu erkek olduğundan malum kılllar var bu ameliyattan sonra tekrar aynı yerden kıl çıkıyormu ve yeni oluşan iz güneşte parlıyormu jilet izleri parladığından soruyorum bu konuda lütfen yardımcı olurmsuunuz ameliyat olan arkadaşlar

kıl çıkıyor büşra bunu sana defalarca söyledik. Benim kolumdaki kıllar cıktı yani

benden mail bekleyen arkadaslar, mail attım size isimlerini kremlerin.
ama dedigim gibi yine de doktora görünüp öyle kullanın.
cilt tipinize göre farklı cesitlerini verebilir doktor.
hepimiz kurtuluruz bunlardan bir an önce.

Arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için herkese öncelikle teşekkür ederim Ben yazın olmanın pek dezavantajını yaşamadım tek dezavantajı benim için deniz ve güneş yok güneşten ince bir bandajla koruyorsun zaten denizede girmemeyi göze aldım artık yapacak bir şey yok gelişmeler çok olumlu ameliyat gayet başarılı geçti umarım herkes en kısa zamanda kurtulur Bulunduğum yerde internet olmadığı için internet bulduğum zaman cevap yazıyorum. O yüzden size geç cevap yazabilirim bunuda belirtmek istedim Hoşçakalın...

Sizlerden bilgi almak istiyorum.benim izlerim geniş bir alanda değil 3 cm e 2 cm gibi yani tümünün toplamı bu .çok yakın küçük küçük izler.fakat kafaya koydum bu yaz kurtulmak istiyorum.izlerin böyle olması nedeniyle muallakta kaldım.yakup avşar'la cengiz bey arasında.ikisine de muayene ya da tedavi olan arkadaşlar varsa iki doktorun özellikleri daha doğrusu bu konuda uzmanlıkları hakkında görüş almak isterim.şimdiden teşekkürler.

Slm canim.. ben Yakup avşara bundan 2-3 sene önce muayene oldum ve görüştüm.. benim erkek arkadasimda doktor zaten birlikte gittik.. açıkcası hiç tatmin olmadık... tek iz ameliyatı yapıyor ve bu kolay bir ameliyat degil .. olan arkadasım da var.. o da memnun kalmamış açıkcası .. sonra erkek arkadaşımla Cengiz beye gittik uzun uzun görüştük .. ve en mantıklı olanın bu yöntem olduguna karar verdik ve Şubat 17 de ameliyat oldum 4.5 ay gecti su an iyileşme süreci devam ediyor bir sıkıntım yok memnunum..bir kac gün sonra da kontrole gideceğim benim sana tavsiyem yama ameliyatıdir.. zaten son zamanlarda cok arkadasımız oldu herkes memnun

poppy cim geçmiş olsun tatlım senin adına çok sevindim ..senden istdiğim ameliyat öncesi resim koyarsan çok iyi olur izlerin nasılmış görelim daha sonrada sonraki halini koyarsın karşılaştırma yaparız

selam arkadaşlar,uzun zamandı yoktum,evlendim :KK9: herşey harika çok şükür kollarım dışında tabi,hatırlarsanız ben SERKAN DİNAR'a hücre spreyi ameliyatı olmuştum,tam 7 ay oldu sonuç sufırın altında sıfır,serkan dinara gitmek isteyen varsa sakın gitmesin,
4 milyar param gitti boşu boşuna,çorludan istanbula git gel dünya yol paraları,canm nasıl yandı anlatamam size,
yazıkalar olsun diyorum,ben çok uğearştım kurtulmak için ama olmadı olmıycakta anladım artık,
ha birde en kötüsü ne biliyomusunuz kolumun altından ufacık bir parça alıcaklardı ne ufacığı ya kocaman parça almışlar ve orası iyileşmiyor,iyileşen yerleri var oralarda sanki yanmış gibi buruşuk duruyor,serkan dinarı Allah'a havale ediyorum..

ayy bebeym ya telfnumdan msj.ları toplu olarak sildim ya senin msj.da gitmiş,buraya msj. ayz bari atayım resimleri mailine,
gelinliğm valla çok guzeldi ahh birde uzun kollu olmasaydı piştim valla sıcakta :KK1:

ayy bebeym ya telfnumdan msj.ları toplu olarak sildim ya senin msj.da gitmiş,buraya msj. ayz bari atayım resimleri mailine,
gelinliğm valla çok guzeldi ahh birde uzun kollu olmasaydı piştim valla sıcakta :KK1:

hayırlı olsun cry:)kolların için umudunu kaybetme derim:KK34::KK34:

Cengiz bey e muayene olmak ücretli mi?burada yazan birkaç arkadaş ücretsiz demişti sanki.bilgi verir misiniz?

X