Popüler Konu Jilet izi giderme

ya telefonla çektim resimleri belli olmadı. ama şöyle diyim sendeki en ince çizgiler kadar benim kolumun üst tarafındakiler pek belli olmuyo çok ince onları takmıyorum zaten sadece güneşte biraz belli oluyo. bide iç kısmında 4-5 tane onlarda ince. ama üst taraftakilerden daha belli oluyo. ince izler ama sonuçta beli oluyo dikkat çekiyo yani

kaç yıl oldu senın:uhm:

sen yaptırmış mıydın burda yazan kremden arzucum?

yok yaptırmadım kremle olaca gibi değil bence iz derin ya o yüzden birde forumları çok okudum araştırdım biz gibi neredeyse binlerce insan var kullananlar hep umutsuz ve başarı sağlanamamış ondan kullanmadım

aslında bi yönden bende senin gibi düşünüyorum yani açık yeni yara olsa iz bırakmadan kapatacak çok yöntem var. bi umut içimde kalmasın deneyim diye kullanıyorum kremi. o izlerde işe yaramazsa bacağımdaki böcek ısırmasından 2 tane iz var :)) onlara kullanmayı düşünüyorum yada sivilce izi vs

izi çizik halinde olanlar zımparalamışlar kendi yöntemleriyle topuk taşıyla falan yara yapmışlar üzeri kabuk bağlanınca kullanmaya başlamışlar onlarda olumlu sonuç vermiş ama derin olanları kalmış olumlu sonuç verdi dediğim belli belirsiz yapmş zaten öbür kol gibi olmasını beklemek mucize

mucize diyorum ilk estetik dr una gittiyimde hemen gececek sandım takii dr olmas diyene kadar o kadar da şey okudum yok yok yok oyyyyyoyyyyyyyyyyyy

hücre spreyi mantıklı gibi yani yine deri zımparalanıp soyulacak yara haline getirilecek hani o beyaz yerler çıkana kadar üzerine kendi hücrelerinden kendi derin eklenecek işte sonuç nasıl olur hiç yaptıranda yok sanırım pahalı diye renk değişimi olur dedi dr ama o da belli belirsiz seneler içinde düzelirmiş işte

Yurtdışında hücre spreyi adı altında kullanılan yaralara yanıklara ve dövmelere elveda diyeceginiz estetik tedavisi artık Türkiyedede kullanılmaktadır. Aşağıdaki videomuzda izleyebilirsiniz.

Yara çok çabuk iyileşir ve belli belirsiz bir iz kalir.
Deriye rengini veren melanosit dediğimiz hücreleri cogaltarak cilt lekelerini azaltir. Acil uygulamalarda yerinde kolayca mudahale edilebilir.

Hücre yenileme ve diğer uygulamalarda kisa zamanda iyileşme.
Doktorlara gerek duymaksızın kliniğimizdeki eğitimli kişiler tarafından uygulanabilen kolay bir yöntem.

çok umut verici bi yazı off bide pahalı olmasa

ya bende izlerim fazla derin değil diye o zımpara işini düşünmüştüm kışın yapayım iyice kazıyıp sonra krem yağ falan süreyim diye ama bilemiyorum acısına nası dayancam bide kesin sonuç verecek mi orasıda var :sinifsinif: bi ara kaynar su döküp yaksam yanık izi olarak kalsa diye bile düşündüm :1no2:

ta o kadar açılmadan şu silikon tabakaları iyice bi araştırıp onları denesek arzucum ya.. kleoid diye bi rahatsızlık varmış dün bu tabakaları araştırırken gördüm nette. tabakayı kullandıktan 3-4 gün sonra çekilmiş resimleri vardı. işe yaramış gibiydi. ama o silikonlardan da yine yaranın eskilik yenilik derecesine göre değişip değişmediğinden emin değilim.

kızlar günaydın bu dediğiniz gibi kremle olacak iş değil zaten bir işe de yaramadı Cindyrel bizi boşuna umutlandırdı eğer öyle lazer veya ameliyat türü bir şey düşünürseniz birlikte araştıralım arzu'nunda dediği gibi hep beraber yaptırırız hem birbirimize destek olmuş oluruz hem de belki daha ekonomik olabilir

Cilt Doktoru ETHEM MERCAN

1986 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun oldu.
1996 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi- Dermatoloji Anabilim Dalında uzmanlığını tamamladı.
Deri hastalıklarının tanı ve tedavisinin yanısıra dermatolojide lazer kullanımı konusunda çalışmaktadır.
Fraksiyonel Karbondioksit, Erbium-Glass, Q-Switch Nd Yag, Ultherapy ve girişimsiz yağ azaltma uygulamaları konusunda deneyimlidir.

bu doktoruda bir araştıralım derim ben sordum %50 ile %70 oranında başarı gösteriyormuş bu co2 lazer

dr tunç tiryaki var sitesinden sanırım sekreteriyle online görüştüm dr beye resimleri gösterip fiyat ve tadavi sürecini soracak bana mail olarak dönecekler umarım az tutar ve gel çok kolay yaparız derler off offf

Merhaba
Jilet izlerinde CO2 lazer oldukça başarılı.
Tamamen kaybolanlar bile var.
Yaptırmanızı öneririm.
Seansı 300-400 lira arasında. En az 3 seans yapılması geerkiyor.
Selamlar
Dr.E.Mercan

MAİL atmıştım bunu yollamışlar resimlerede baktı sanırım arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…