Popüler Konu Jilet izi giderme

<y dur şimdi benm hevesimi iyice kırma yaww :) zaten hiç bir dr.başka bir dr.u övmez ki,
hepis onun deil benm yöntemim iyi der biliyosun,inşllh faydası olur artık ne biliyim..olmazsada önümüzdeki kışa cengizin yolları gözükür bana,
alıştık nasıl olsa :)

yok tatlım hevesini kırmak için sölemiyorum ama cengiz kötülemedi kimseyi ben sadece yöntemi sordum ve adam resimlerle herşeyi anlattı yanımdada sewgilim vardı biliyosun o oda doktor yani kötüleme karalama şansı yok herşeyi bilimsel anlattı yani ücre spreyi etki ediyor ama etki alanı vitiligo hastalığı ,derinin yüzeyine etki ediyor köküne değil yani en azından senin lekelrin çok onları yok eder izlerinde hafifler diye düşünüyorum canım

bende öyle tahmin ediyorum zaten bebişim,çok lekeler oluştu kollarımda türlü türlü denemelerden sonra mahfolmuştum,neyse artık bekliycez görcez,
cengiz ben izin kökünü tedavi etmiyo bu arada,oda yüğzeysel yapıyo bu işi,üzerini yama yapıyo iz daima oradakalıyo yalanmı???
yama olsun ne olursa olsun sonuçta iz yok oluyomu ona bakalım dımı canm
ben artık seneye kışa cengize kolumun üst tarafını yaptırırım gibime gelyo,
sen olucanmı ameliyat.?? ne yaptın sende bu arada döndünmü.?? tlf.nlaşmıyozda ayol hiç unuttun beni bebşimmm

Sonunda doktora gittim cry ve doktr bana contractubex diye bir krem verdi. İzlermn çok kalın olmamasından dolayı bu kremn işe yarayacağını söylüyor, sanki bu kremi kullandkça izler daha belrgn oldu gibi :S

Sonunda doktora gittim cry ve doktr bana contractubex diye bir krem verdi. İzlermn çok kalın olmamasından dolayı bu kremn işe yarayacağını söylüyor, sanki bu kremi kullandkça izler daha belrgn oldu gibi :S

Bende o jeli kullanıyorum 1 ay falan oldu sanırım belki 1 ayı biraz geçti.herneyse...baya yüzeysel olan izlerde etki ediyor sanırım..digerlerinde de zamanla fayda gösterir diye tahmin ediyorum çinkü bana 1 yıl kullanacaksın dedi...bu jel yaralar kesikler kapanmaya başlandığı an kullanıldığında hiç iz kalmamasını sağlıyor..ama sonradan kullanınca nasıl etki eder bilemiyorum...haydi bakalım inş. umutlarımız boşa çıkmaz...

Kızlar bacağımda 6-7 tane jilet izi vardı. Doktora gittim... Ben tedavisi yok geçmez Contractubex kullan tarzı şeyler beklerken bana derini soyalım alttan yeni deri çıksın dedi... İki tane krem bir tane nemlendirici verdi.. Kremleri birbirine karıştırıp ince tabaka halinde sabah akşam sürüyorum. Nemlendiriciyide günde 3-4 kez sürüyorum kurumaması için. İlk 2 gün bişi olmadı ama 3.gün tahriş edip yakmaya başladı ve derim soyulmaya başladı. Jilet yeri soyulmadı başta sadece etrafı soyuldu ama şu an onlarda soyulmuş durumda sadece bi iki tane kaldı ama onların da uçları kalkmış durumda.. Alttan pırıl pırıl bir deri geldi. Ama jilet olan yerler tekrar aynı görüntüde olur mu bilmiyorum ama şuan olmayacak gibi duruyor...

Kremler
Acnelyse
Expigment

Bu ikisini birbirine karıştım...

Nemlendirici
Excipial Lipo

Toplam 13 lira verdim hepsine...

Siz yine de bir doktora başvurun. Ben bunu pahalı yöntem ve ilaçları denemeden önce alternatif olsun diye yazdım..

hayır hayatım üstten yapmıyor cengiz bey ... neyse sen eğer yüzyüze görüşürsen anlatır şimdi be uzun zuzn anlatmayım minikkuşum..ben yarın dönüyorum inşş..dönünce artık ararım seni ablamın telden konuşuruz..ayrıca en son ben sana msj attım sen cevap yazmadın canım

izlerdn kurtulmak için ACNELYSE kullanan var mı?kullananlar sonuç aldı mı acaba?

izlerdn kurtulmak için ACNELYSE kullanan var mı?kullananlar sonuç aldı mı acaba?

Uzun süre bu kremi kullandığım için cevap veriyorum... Jilet izi için fln kullanmadım ama tek başına acnelyse'in geçireceğini sanmıyorum... Gözenekleri küçültmeye yarıyor... Cildin üst derisini soyarak yeniliyor ama jilet izi çok derin bir iz...
Contractubex deneyebilirsin... Ben de dikiş izi için kullanıyorum en azından 6 ay düzenli kullanım gerektiriyor...

Son düzenleme:

Contractubex kullanıyorum su anda derimde bir soyulma peeling etkisi vs yapmıyor..yenilenme görmüyorum yani..yüzeysel olanların görünümünde hafifleme var ama....1 ay falan oldu başlayalı bende kısa sürede etki etmesini beklemekle mucizeyi istiyorum sanırım devam edecegim bakalım hani daha faydalı b krem ya da jel olursa bilgi edineyim istedim..cok sagolun

Sabırla Contractubex'e devam et eğer çok takıyorsan o izi... Acnelyse'in soyma etkisi var tabiki ama jilet izinin derinliğinde bir etkisi olamaz tek başına... Başka kremlerle birlikte kullanmak için de doktora danışılmalı mutlaka çünkü Acnelyse cilde hasar verdiği için, onun üstüne olmadık krem sürmek sakıncalı olabilir...
Contractubex'in de sabırla en az 6 ay kullanılması gerekiyor canım... Umarım geçer kısa zamanda...

çok teşekkür ederim fikirleriniz için :) evet ona devam edeceğim bakalım :)

çok teşekkür ederim fikirleriniz için :) evet ona devam edeceğim bakalım :)

Kullandığım için söylüyorum. O acnelyse ile birligte expigment ilacını kullandım. bi kaç cevap yukarı da da yazdım zaten oku istersen :) İkisini karıştırıp sürdüm :)

sonuçları yazarsan sevinirim canım kolumda var benimde ve cok rahatsız edici

Contractubex kullanıyordum 1 aydır.dayanamadım gidip acnelyse aldım olumlu sonuç alırsam yazarım..

sonuçları yazarsan sevinirim canım kolumda var benimde ve cok rahatsız edici

Şöyle canım 1.5 hafta kullandım ama iki ilaçta uzun süre kullanınca kimyasal yanık yapıyormuş. Şimdi bıraktım çünkü kızardı hatta kıpkırmızı oldu derim ama jilet yerleri falan soyuldu. Tabi yerine gelen deri jile görünümlü mü gelir yoksa normal mi gelir bilmiyorum. sonuç alınca onu da yazarım. Ama şu kızarıklık geçince Contractubex mi sürsem diyorum hazır deri soyulmuşken...

kızlar o jilet izleri derinin tam olarak neresinde biliyomusunuz.??? o keskin metal alet derinin kaç kat altına giriyor tahmin bile edemzsiniz..
ümidinizi kırmak istemem ama kremler falan asla işe yaramıyor. yazık paranıza

yaa ama ameliyat olanların nasıl geçiyor izler.. Neşter sonuçta deriyi yarıp açıyor insanın içini..
Vardır illaki bir çözümü
Hem benim pek derin değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…