Popüler Konu Jilet izi giderme

sibelcimmm ben şubatta ameliyat olucam artık kesin...bugün eve döndüm babam şubat 13 den sonra yaptıralım dedi..cengizi arayacam yarın konuşucam offff tırsıyorum walla

canm hiç korkma,valla bende çok korkuyodum kaç tane ameliyat geçirdim,lazerlere girdim of of,düşündükçe nasıl dayandım diyorum
cengiz bey bence en iyi çözüm şuan için..çok iyi olucak canm çok iyi...
sibelcimmm ben şubatta ameliyat olucam artık kesin...bugün eve döndüm babam şubat 13 den sonra yaptıralım dedi..cengizi arayacam yarın konuşucam offff tırsıyorum walla

iyi olcağından şüphem yok Allah için de canım yanarmı yaa ondan tırsıyorum birde deriyi alacak ya bacağımdan orda iz kalıcak mı ne kalıcak onu bilmiyorum

ya bi dorephemiz vardı ona defalarca maıl attım ama dönmedi,unutulduk bebeyim...o soliycekti bacaktan alınan yer ne durumda iz kaldımı diye ama hatun kurtuldu ya umursamıyor tabi...
iyi olcağından şüphem yok Allah için de canım yanarmı yaa ondan tırsıyorum birde deriyi alacak ya bacağımdan orda iz kalıcak mı ne kalıcak onu bilmiyorum

aynen canım bende ne msjlar attım tık yok..burda birisi daha yaptırmış cengiz beye onada attım tık yok.. anasını satayım bir yaptırayım ben şubatta varya danışmanlık hizmeti vericem:)

eferin bebişime ben hep yanındayım sen benim yanımda olduğn gibi canm
hiç korkma ol ameliyatnı ve kurtul...
rusların meşhur bir lafı var:önce acıycak sonra geçicek,kalpteki aşk acısı,bedendeki can acısı,zaman herşeyin ilacı...
aynen canım bende ne msjlar attım tık yok..burda birisi daha yaptırmış cengiz beye onada attım tık yok.. anasını satayım bir yaptırayım ben şubatta varya danışmanlık hizmeti vericem:)

wawwww güzel lafmış minikkuş sevdim bunu...inşşş canım yaa olucam artık korkunun ecele faydası yok :)

hayatım ben çok araştırdım bacakta birşey kalmıyor çok ince bir deri alındığı için... merak etme. bu meselede en mantıklı tedaviyi olucaksın. bence keyfini çıkar

bu arada doropecum sanırım 1 yıl oldu ameliyat olalı. son bir fotoğraf koysan ve bizle paylaşsan ne güzel olur... en son 6.5 aylık foto çok başarılıydı...

resim buldum ama goremiyorum ne yapmaliyim

arkdaslar resim ekleyip derdimi anlatip sizlerden tavsiye almak istiyorum ayrica resimleride goremiyorum

17 şubat haftaya cuma sabah 9-10 arası cengiz açıkel e ameliyat oluyorum..tırsıyorummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…