Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı olsun ayşecim ne diğm,inşllh iyi olursun,sana daha önce söylemiştim,ben 5 seans fraksyonel lazer olmuştum acıbadem hast.mağlesef hüsran.. inşllh sen şifa bulursun tatlım..
ben yaza evleniyorum,uzun kollu gelinlikler bakıyorum....inşllh gerek kalmaz,
kızlar çarşmba gunu ameliyat oluyorum,hücre spreyi serkan dinar'a...son çarem son denemem bu...yoruldum artık
canım kusura bakmayın.işlerden dolayı giremedim.fotograf koydum
kızlar ameliyat olalı 1 hafta oldu,yarın bandajlarım alıncak,görüntü şimdlik beni çok korkutacak ve kesin yine baylırım biliyorum..açıkçası ben bukdar zor geçeceğni zannetmiyodum,inşallh sonu iyi olur yoksa ben herşeye razyım.
birde iki koldan oldumya ameliyat mumya gibi geziyorum evde..
gelişmelerden haberdar edicem,öpüldünnüz..
iinşllh canm azalma olur,bak dermaabrazynuda araştır derim,ben kararsız kalmıştım acaba dermaabrzyonmu yaptırsam hücre spreyimi diye,dermaabrazyonla zımpara yapıyolar hani tek seansta del belki ama 2 veya 3 seansta ince izler mutlaka gidiyomuuş,inşllh bende doğru karar vermişimdir canm ya offf..
haber ver mutlaka bana lazerden ansıl gidiyo gelişmeler merak ediyorum...bende yazıcam canm..
bu bedeller..düzeltmek için katlanılan,düzeltmesen de katlanılan..nasıl birşeymiş ki bu yapıştı kaldı üzerimizde,hepimizde aynı ağır yük.birilerinin düşünüp de söylemekten çekinmeyeceği o cümleler yüzünden yaşadığımız o sıkıntılar..o korkular..kışın ortasındayken bile yaz geldiğinde yaşayabileceklerinin düşüncesiyle hep bi kıvranmalar..en iyisini yaparsın sibel,elinden geleni çok fazlasıyla yaptın zaten, artık daha öte bişey yapma.biz yazdığın kadarını biliyoruz,bi başına neler yaşadın ne kadar çektin kim bilir,buna bi de fiziksel acı ekleyip düzeltmek için bunları çekiyorsun,bırak bundan sonrası da olacağı kadar olsun.umarım seni en rahat ettirecek kadar olur ve olan haliyle kalır da çektiklerine değer.kendini en iyi hissettiğin zamanlarda yeni fotoğraflarını da ekle paylaş bizimle.güzel haberler alırız inşallah senden,kendine iyi bak..