Popüler Konu Jilet izi giderme

canm beni merak ettiğn için teşkr ederim.
bu konularda oldukça tecrubeliyim evet,yapılması geren işlemleri de yaptırdım görüşmediğm dr.da kalmadı,kısmetse tekrar başlıycam tedaviye,
fakat benim canımı sıkan bir takım muhabbetler oldu bu sitede onun için yazmıyorum artık,gerçek bir tedavi bulunca ilgili lişilere zaten özelden msj yazıcam..kendinize iyi bakın..

cry acıbadem ile görüştüm kolumdaki 4 izin 6 seansta halledilebileceğini sölediler ama 1 tanesi çok geniş ona lazer etki yapmaz dediler bende lazere başlamadan önce sadece o izi skar revizyonu ile küçültüp sonra mı lazere başlayayım karar veremedim beyaz tenli olduğu için daha şanslıymış. şimdi kolumu tekrar kestirmeden önce ne yapacağıma karar vermeliyim senin resimlere de kimsenin resimlere de bakamadım bakıp kendimle kıyaslayacağım ama bakamadım yardımcı olurmusun lütfen ....

canm skar revizyonu yaptırma derim bilmiyorum ama,aklım kalmadı artık valla hiç,geçiceğine inanmıyorum artık ben bu izlerin.ben kolumu kestirtip izleri aldırdım da ne oldu sanki,3.500 tl verim koskocaman boydan boya bir iz satın aldıım,ve birçok haraketimi kısıtlıyor,canm yanıyor,pişmanınm evet keşke yaptırmasaydım,çaresilikten ne yapıcağmı şaşırmşm artık..

canm skar revizyonu yaptırma derim bilmiyorum ama,aklım kalmadı artık valla hiç,geçiceğine inanmıyorum artık ben bu izlerin.ben kolumu kestirtip izleri aldırdım da ne oldu sanki,3.500 tl verim koskocaman boydan boya bir iz satın aldıım,ve birçok haraketimi kısıtlıyor,canm yanıyor,pişmanınm evet keşke yaptırmasaydım,çaresilikten ne yapıcağmı şaşırmşm artık..

cry benim dediğim tek iz ameliyatı değil sadece skarda oluşan bozuk derinin alınıp tekrar dikilmesi adamlar lazerde o geçmez diyor 3mm genişliğinde bir iz ve şimdi adanada franksionel lazer erbium yapan bi yer buldum haftasonu inşallah orayla görüşeceğim co2 den farkını biliyormusun erbiumun ?

arkadaşlar franksiyonel laser erbium yaptıran var mı co2 ile farkını bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfennn...

1,5 aydır kullanıyorum kremleri. dediğim gibi kremleri sürüpte beklemiyorum geçsin diye, kese yapıyorum banyoda,
tabi ondan sonra soyulduğunu görüceksiniz derinin. alttan bembeyaz yeni deri çıkıyor.
zaten izlerle beraber aynı renkte oluyor.
o zamanda hiç jilet yada faca izi gibi durmuyor.
böyle düsüpte kolunuzu bi yere sürtmüssünüz de , deriniz zarar görmüs gibi duruyor.
yara izi gibi yani.
en azından faça olduğunu söylemek çok zor.
bu düsünce bile güzel, kimse faca mı attın diye sormuyor ve müslümcü falan diye nitelendirmeye kalkmıyor.

bi de ben esmer tenliyim bende daha çok belli oluyordu bu izler...beyaz tenli arkadaslarda daha az belli oluyodur diye düsünüyorum.

nurten senin kremler recete ile alınırmı senın doktoruna mail attım ama cvp vermedi benim ankaraya gelmem söz konusu değil sence kremlerle kendim denemelimiyim

anladım canım bekliyorum inş. daha iyi olur, kurtulursun.

sagol canim. simdi rengi hafif boyle pembemsi oldu. haftada bir bide dermaroller yapmaya basladim. umarim faydali olur.
ama izlerim cok hafifledi. e vitaminine de devam ediyorum. dokuz aydir ugrasiyorum izlerim icin.

nurten senin kremler recete ile alınırmı senın doktoruna mail attım ama cvp vermedi benim ankaraya gelmem söz konusu değil sence kremlerle kendim denemelimiyim

slm dreamer,
receteli de alınıyor recetesiz de, ama böyle geniş ilaçları olan ve güzellik bakım ürünleri satan eczanelerde bulunuyor daha çok...
sende ise yarayıp yaramayacağını bilmiyorum açıkçası, ne söylesem de yalan olur. :KK43:(
doktor görmeden deneme derim ben ama sen bilirsin...:)

selam arkadaslar,

kolumdaki izlerin durumu hakkında biraz bilgi vermek istedim.

gecen hafta tatile gittim ve gitmeden önce banyoda biraz abartarak kese yaptım.
( doktor hafifçe yap demesine rağmen , bu da benim bu izlerden bir an önce kurtulma isteğimle alakalı )
kolumdaki 4 izi kapsayacak sekilde deriyi baya bi tahriş etmiş durumdayım.
(tatilde hiç güneş yüzü görmedi, hep bi sekilde korudum kolumu,
ayrıca bütün tatil boyunca herkes geçmis olsun kolunuz mu yandı dedi, bende evet dedim :))) en azından jilet izi mi onlar demiyor kimse artık )
derimdeki iz su anda jilet izi değil de, bi çay dökülmüs su toplamıs, deri kalkmıs, altından yeni pembe deri çıkıyor durumunda.
jilet izleri yok, ama yanık izi gibi duruyor simdilik, ve böyle küçük küçük pembe pembe izler ...
daha tam olarak iyileşmedi kolumdaki iz. sürekli kabuk tutuyor kuruyor ve atıyor.
alttan çıkan deri rengi biraz farklı , zaten doktor demişti diğer deriyle uyum sağlaması biraz zaman alacak diye.

resim yüklücem ama su andaki görüntüsü sizi korkutabilir, dedim ya böle yanık izi gibi duruyor, yani içini kötü yapıyor insanın.
ama deri kuruyunca tamamen ve kabuklarını atınca o andaki resmini çekip koyucam, su anki halini de koyucam.
siz zaman içindeki gelişimini ve izlerin geçip geçmediğini böylelikle görebilirsiniz.

tabi ister yaptırırsınız ister yaptırmazsınız benim gibi.
ben biraz bu izlere çok takan bi insanım, o yüzden bu kötü yanık görüntüyle bile gezmeye razıyım,
en azından jilet izi mi diye insanların bakmaması bile
benim psikolojimi olumlu etkiliyo :)

iyi geceler dilerim herkese...

selam misspurp,
sana mail attım bugun. bakabilirsin, bi de görüntü kötü ama izlerin belirgin olup olmadığı konusunda
bi fikrini sölersen sevinirim. tabi yanık gibi görüntünün altında pek seçilebiliyor mu bilmiyorum :KK43:

teşekkür ederim nurten_fb,senin de mesaj sayın albüm için yeterli sayıya ulaşmış görünüyor,benim albümüme bakabilirsin.yalnız fotoğraflar çok net değil çözünürlüğü pek iyi değil makinanın.senin fotoğrafların daha iyi görünüyor.izler için yorumuma gelince,ilk hali için çok az sayıda ve çok derin olmayan türden izlerin,tabi bu durumu değiştirmiyor biliyorum her haliyle rahatsız oluyorsun.o yüzden belki de biraz fazla bile tahriş etmişsin,bir an önce kurtulmanın heyecanı olsa gerek.korkulacak türden değil ama yine de dikkat et,iyileşmesini destekleyecek merhemler de ekle derim ben.bir ay sonra çok daha iyi olacaktır bence,hele ki bir daha ki yaza tamamdır bu iş bence :) umarım herşey gönlünce olur

teşekkür ederim nurten_fb,senin de mesaj sayın albüm için yeterli sayıya ulaşmış görünüyor,benim albümüme bakabilirsin.yalnız fotoğraflar çok net değil çözünürlüğü pek iyi değil makinanın.senin fotoğrafların daha iyi görünüyor.izler için yorumuma gelince,ilk hali için çok az sayıda ve çok derin olmayan türden izlerin,tabi bu durumu değiştirmiyor biliyorum her haliyle rahatsız oluyorsun.o yüzden belki de biraz fazla bile tahriş etmişsin,bir an önce kurtulmanın heyecanı olsa gerek.korkulacak türden değil ama yine de dikkat et,iyileşmesini destekleyecek merhemler de ekle derim ben.bir ay sonra çok daha iyi olacaktır bence,hele ki bir daha ki yaza tamamdır bu iş bence :) umarım herşey gönlünce olur

rica ederim :)) evet izler çok derin olmasa bile benim canımı sıkmaya yeterliydi, bi topluluktaki bakıslardan çok rahatsız olmama yetiyordu ...
evet biraz abartarak tahris ettim doğru :KK43: sürekli kullanıyorum saten merhemleri günde 20 kere sürüyorum resmen.
bence de bir aya kalmadan çok daha iyi bi görüntüye kavusacaklar, yazın da tatilde güneşlenince renk farkı cok daha aza inecektir :))
insallah hepimizin izleri tez zamanda geçer :)

acıbadem hastanesinde tedaviye başlayan varmı offf ben halaa hiç bişeye başlamadım ve bu kış benım son şansım :KK43:

selam misspurp,
sana mail attım bugun. bakabilirsin, bi de görüntü kötü ama izlerin belirgin olup olmadığı konusunda
bi fikrini sölersen sevinirim. tabi yanık gibi görüntünün altında pek seçilebiliyor mu bilmiyorum :KK43:

sakıncası yoksa bende görebilirmiyim resimleri

10 güne kadar istanbula taşınıcaz bakalım..taşınma yerleşme işi bittikten sonra ilk işim kollarımı yaptırmak olucak.. ya hücre spreyi yada yama.. ikisinden kafama yatan hangisiyse yaptırıcam kesin kararlıyım..artık çok sıkıldım ertelemeye hiç niyetim yok

X