Popüler Konu Jilet izi giderme

mrb hilary ben yurtdisinda yasiyorum, hollanda da. lazere seans basi 95 euro oduyorum. ilk iki seans icin 200 euro odedim.
izlerim cok hafifledi kurtulurum ins. az once de dermaroller siparisi verdim.
kizariklar gecsin bide dermarolleru denicem. ayrica e vitamini aldim dogal onu kullaniyorum.
resimlerim ekli bakabilirsin.

nurten_fb arkadasım....bu kremlerin jielt izini geçirebileceğine inanıyormusun?...neticede antiaging kremleri...yanlıs biliyorsam duzeltin lütfen....neticede kullanım alanları farklı...sacma değilmi?

herkesin yapisi farkli bence faydali olabilir.

sheryy; senin son lazer seansından sonraki gelişmeler neler ? son seanstan sonra geçen izin falan yok mu?

sheryy; senin son lazer seansından sonraki gelişmeler neler ? son seanstan sonra geçen izin falan yok mu?

canim yaptirdim ama lazerden dolayi o bolge kirmizi. kizarikligi gecince belli olacak. ben seni haberdar ederim merak etme. kendine iyi bak.

bende aynı dertten muzdaribim. kaç senedir kimse görmesin diye kıvırıp duruyorum. uzun kollu giyiyodum sürekli sonradan kendimi gaza getirip kısa kollu giyiyorum. görenlerin bakışları sinir bozucu. hele ne oldu koluna yoksa faça mı attın hahahaa esprileri.
mesaj hakkım dolsun sizlerin tedavi fotolarını görmek istiyorum, geçiyorsa bende bi tedavi yoluna karar vericem. özellikle 'sherry' ve 'cry' umarım işe yarıyordur.

canim yaptirdim ama lazerden dolayi o bolge kirmizi. kizarikligi gecince belli olacak. ben seni haberdar ederim merak etme. kendine iyi bak.

selam, baktım fotoğraflarına bazıları silinmiş ama son halini de görmek istiyorum,fotoğraf koyabilirsen sevinirim. lazer başlarım bende belki

selam, baktım fotoğraflarına bazıları silinmiş ama son halini de görmek istiyorum,fotoğraf koyabilirsen sevinirim. lazer başlarım bende belki

lazerli halini mi gormek istiyosun? kizarikligin gecmesi gerekiyor su anda bisey belli degil ki.
kizarikligi hafiflesin koyacam resim zaten.

izlerin yavaşta olsa gittiğinden bahsediyorsun...nekadar süredir kullanıyorsun?yani nekadar surede tedaviye tepki verdi cildin?

ya arkadaslar asagıdaki yazıyı bir yerden buldum nekadar dogru acaba?

ÇOK ÖNEMLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
!!!!!!!!!arkadaşlar bende yaklaşık 8 ay önce kollarımı kesmiştim 20 tane kesik vardı.sonra yaralar iyileşti pürüz kalmadı ama beyaz skar izleri kaldı çok kötü belirgindi uzaktan beyaz cizgi cizgi belli oluyordu.gittiğim her doktor dermolog da prof. plastik cerrah da bunlar asla gecmez dedi. belki 5 6 hastaneye özel muayebehaneye gittim hepside tedavisi yok dedi. sonra ankarada bir hastaneye gittim en son care. onlar icinde ilk hasta benmişim ........!!!"DERMAROLLER"!!!........... tedavisi(iğneli bir aletle kolarınızda küçük delikler acılıyor cilt bunu yara olarak algılayıp izler de dahil onarmaya calısıyor) yapalım dediler. onlar bana 4 seasns dediler ama benmki 1 seansta iyileşti hiç ama hiç iz kalmadı. yanlız dermaroller yapıldıktan sonra günese cıkmamam su değdirmemem lazımdı ben heralde bu ikisinide yaptım kollarım alerji oldu cok kasınıyordu kabarmıştı. kollarımın iyileşnmesinde bu alerjininde etkisinin olduğunu düsünüyorum. yanlız benim yaralarımda sadece beyaz iz kalmıştı derisi deforme olmuşsa işe yarar mı bilemiyorum ama denemete kesinlikle fayda var. benim icin o doktorlar imkansızı basardı. profosorlerin docentlerin bile asla iyileşemez dediği izler sadece 10 günde yok oldu. arkadaslar kesinlikle arastırın hatta yaptırın bunu sizdede fayda eder belki hiç belli olmaz.!!!!!!!!

--------------------------------------------------------------------------------xxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar dahada detaylı incelemeye basladımda yukarıdaki alıntıyı yazan arkadas bircok siteye yazmıs....acaba yardım olsun diemi yoksa dermorollerın satısını artırmak icinmi süpheye düstüm....daha cok catlaklar icin kullanıyor insanlar...kk forumnda birisi sormus jilet izlerine iyi gelirmi die.....biriside cevaplamıs jilette bag dokusu bozuldugu icin olmaz demiş....ama dr lerin iyileşmez dediği derinin altındaki yırtıklar neticede jilete de iyileşmez diolar...yani dermorollerle çatlaklarımı yüzde 50 azalttım dien arkadaslar var neden jiletede iyi gelmesinki?...gerci kullanısını arkasından surulecekleri hala anlamadım cunku herkes farklı birsey soyluyor....bilen varsa yardım lutfen....

canımmm bana mesaj atmışsın .mesaj sayım yeterli olmadıgından cevap veremiyorum özelden.cnm bnm ya öle kötü düşünme ne olur.geçicek hepimizin geçicek.yazın kolumu korudum güneşten ama akşamları kısa kollu askılı çıktım hep dışarı kendime güvenin geldi.uzun süredir giremedim okul işleri falan.yakında tekrar foto yüklücem şimdi işlerim biraz yogun giremiyorum nete.misspurp cnm bnm arada dertleşelim ltfen sıkıntı yapma kendine çok..çook öptüm

arkadaşlar selam herkese

sonunda eylul geldi uzun kollu giymek dıkkat cekmıyor nihayet .ben hala hangi tedaviyi yaptırmalıyım karar veremedım.ve cok kotu bunalımdayım.bu şey butun hayatımı alt üst etti

bugün nerdeyse bütün gün aynı şeyi düşündüm dreamer,sonunda eylül geldi,sonunda..çok yordu yine bu yaz günleri ve aynı şekilde psikolojim berbat durumda benim de.bazı günler başka bişey düşünemiyorum nerdeyse,sonra korkuyorum aklımı kaçırıcam gibi geliyor.yine bi daha ki yaza diye yarım kalan hayaller..çok yorgun hissediyorum yaa...

alın benden o kadar yanii..ama en azından siz eylül gelince başlıyorsunuz uzun kollu giymeye,malesef ben antalyada olduğumdan ancak kasımda uzun kollu giyebiliyorum

nurten_fb arkadasım....bu kremlerin jielt izini geçirebileceğine inanıyormusun?...neticede antiaging kremleri...yanlıs biliyorsam duzeltin lütfen....neticede kullanım alanları farklı...sacma değilmi?

açıkçası ben bu izleri hiçbirseyin geçirebileceğine inanan bir insan değildim...
zaten bu foruma üye olmadan önce bütün bu sayfaları okuyunca bunu daha da iyi anlamıstım.
herkes ümitsiz vaka seklinde hiç bir tedavinin bir işe yaramadığını yazmıs...
(bu inanç meselesi bence kişinin kendi iç dünyasıyla ilgili.)

ancak doktora gittikten sonra ve su anda kolumdaki izlerdeki gelişmeleri gördükten sonra, inanmamak haksızlık olurdu...
sizde bir ise yaramıyor yada yaramamıs olabilir. ama ben su anda yasıyorum bunu birebir...
ayrıca her kişide aynı reaksiyonu göstercek diye bir kural yok ki, o zaman hepimiz ayrı , farklı kişiler olmazdık...farklı özellikler taşımazdık.

ayrıca saedce krem sürüp yada losyonu sürüp oturup geçmesini beklemiyorum, haftada bir hafif kese yapıyorum.
her gece kullanmaya da devam ediyorum.
zaten bundan sonra silikleşmeler olduğunu görüyorsunuz.
1,5 ayda gözle görülür azalmalar oldu. daha da uzun bir sürec bekliyor beni bakalım.
zaten ise bunlar tamamen geçirmezse baska yöntemlere gecicez tedavide...

iyi geceler herkese...

izlerin yavaşta olsa gittiğinden bahsediyorsun...nekadar süredir kullanıyorsun?yani nekadar surede tedaviye tepki verdi cildin?

1,5 aydır kullanıyorum kremleri. dediğim gibi kremleri sürüpte beklemiyorum geçsin diye, kese yapıyorum banyoda,
tabi ondan sonra soyulduğunu görüceksiniz derinin. alttan bembeyaz yeni deri çıkıyor.
zaten izlerle beraber aynı renkte oluyor.
o zamanda hiç jilet yada faca izi gibi durmuyor.
böyle düsüpte kolunuzu bi yere sürtmüssünüz de , deriniz zarar görmüs gibi duruyor.
yara izi gibi yani.
en azından faça olduğunu söylemek çok zor.
bu düsünce bile güzel, kimse faca mı attın diye sormuyor ve müslümcü falan diye nitelendirmeye kalkmıyor.

bi de ben esmer tenliyim bende daha çok belli oluyordu bu izler...beyaz tenli arkadaslarda daha az belli oluyodur diye düsünüyorum.

cevap verdiğin icin saol nurten_fb....dilerim gelişmeleri yazmaya devam edersin....

mesaj sayım yetersiz olduğundan mı bakamıyorum nasıl bakacağım ?

arkadaşlar mersin veya adana da franksionel lazer co2 olan bi yer biliyormusunuz biliyorsanız beni bilgilendirirmisiniz lütfennnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…