Popüler Konu Jilet izi giderme

dorope slm tekrar canm,ayağından parça deri alınmıştı dimi senin.??
o kaç santimdi tatlım.??
ayağın iyileştimi peki,alçıda falan diyodun.? orda da iz kaldı şimdi dımı.??

canım ameliyat olduktan sonra çat diye kolum sadece sargıda gezmedim resmen yarı alçıda kaldı 20 gün aynı şekilde ayagımda sargıdaydı.ayakta kalmam yasaktı.ayagımdaki ize gelince işte kolumdaki iz gibi yanyana 2 tane düşün. ama kolumdan daha iyi durumda kendi ten rengime dönmeye başladı.
büşracım kolumda altta kalan jilet izleri belli olmuyor.yükseklik farkı ise yok sadece bazı köşelerinde deri fazlalıgı var onu da sabah akşam sürdüğüm krem soyuyor.
buarada alltan çıkan tüylerin yarattıgı sorunlar var.batık gibi.ama doktor masaj yaparak geceğini söyledi ve geçti sayılır.tüyler altta jilet izi bulunan yerlerden yine çıkmıyor ama deri nakli olan diger yerlerden çıkıyor..ama doktor onun da normal oldugunu söyledi.

mrb. arkadaşlar. benim aşırı hassas ve alerjik bir cildim var. açık tenliyim. lazer ben de cildimin alerjik olmasından dolayı nasıl etki eder bilen var mı?

dorope açıklamaların için gerçekten çok teşekkr ederim canm benim,bizlere yardımcı oldun aydınlattın sağolasın...
keşke bende tek iz ameliyatı olucağma senin işlemi yatptırsaydım,onca para boşuna vermiş oldum,ozamanarda vaktimde vardı çalışmıyodum,
fakat şimdi çalışıyorum mümkün deil böyle bir izin off yaa,
bu arada ben kısmetse önümüzdeki hafta pazrtsi serkan dinar'a gidicem hücre spreyi hakkında görüşüp resimleri görücem,anlatıcam gelişmeleri size...
sevgiyle kalın....

mrb. arkadaşlar. benim aşırı hassas ve alerjik bir cildim var. açık tenliyim. lazer ben de cildimin alerjik olmasından dolayı nasıl etki eder bilen var mı?

Mrb,
Ben CO2 fraksiyonel lazer oluyorum. Benim de cildim cok hassas ve acik tenliyim. Alerjim de var. Ama bana faydasi oluyor. Doktorum acik tenlilerin lazer acisindan
daha sansli oldugunu soyledi.
Lazer yaptirirsan seans araliginin en az 6-8 hafta olmasina dikkat et. Sen nicin lazer olacaksin?
Ben Hollanda dayim ama Turkiyede 4 haftaya bir lazer yapiyorlarmis.
Turkiyede millet 4 haftaya bir lazer oluyor izleri sonra kizarik kaliyor.

sheryy mrb. ben türkiyedeyim. ben de senin gibi aynı dertten muzdaribim. hiç lazerle tamamen geçti diyebileceğin izin var mı ? benim işim gereği çok sorun oluyor bu izler gizlemek zorundayım falan ciddi problem herkes gibi benim için de. umarım çözümü bulunur da (sanmıyorum ama ne yazıkki) herkes kurtulur ve özgürlüğüne kavuşur.

mrb hanze,
benim uc tane izim kayboldu. gelismelerden haber ederim seni.umarim kurtulursun.

inşallah. ya bir yolu olur da inşallah herkes kurtulur kaybolanlar ince izler miydi?

inşallah. ya bir yolu olur da inşallah herkes kurtulur kaybolanlar ince izler miydi?

ince olan ilk seansta kayboldu. ucuncu seansta da orta sekerli olanlar kayboldu diyeyim sana. aslinda bu ayin 11 inde dorduncu seansi olacaktim randevumu 29 una attim. cunku daha hafif kizariklik vardi. dorduncu seanstan sonra da bildiririm durumu size.

mrb kızlar. biz de hollandaya sheryynin doktoruna mı gitsek napsak acaba buradaki lazerler işe yarayor diyeni duymadım. sheryy senin doktorunun kullandığı lazer daha gelişmiş falan olabilir mi? markası modeli nedir? türkiyede teknoloji avrupadan geride takip edliliyor olabillir.

elnaz ne yaptın gittin mi malatyaya ameliyt oldunmu eğer olduysan son durum nedir

erkek arkadaşım evlenmek istiyor benimle fakat daha kollarımı görmedi,
perimbe turkiyeye geliyor,ve ben uzun kollu giyicem,sorucak bana bu sıcakta niye uzun kollu.??
ne diycem kızlar ben yaaa
havalar çok sıcak yanıyorum

kızlar birkaç estetik haber okudumda sizlerle paylaşayım,bu izlerin gitmesi için en iyi yöntem izlerin koldan kazınarak alınması
alttan yeni deri çıkmasıdır,iyi bir derma abrazyon, hücre spreyi,hücre tedavisi eminim ki halledicek,çünkü mantıklı düşünürseniz o izler kazınıyor,ve hergun pansuman yapılıyormuş,yara olgunlaşı dökülüyormuş ve alttan yeni deri geliyormuş,bana çok mantıklı geliyor da,
benm canım çok yandı bu dr.larnad güvenemiyorum gerçekten,istedikleri para da az biraz deil....?????

deri 7 kat tabakadan oluşuyor acaba izleriniz kaçıncı katmanda deriyi soyma falan bunlar olanaksız şeyler böle kurtulma olsaydı emin ol doktorlar bunu yapardı bunun tedavisi şuan için iki tane doropenn yaptığı ve senin yaptığın
olay senin izlerin dağınık olduğu için hepsini çıkaramadılar ama mesela bir arkadaş vardı devlet hastanesinde olmuş bütün izler çıkmıştı onun

kesinlikle katılıyorum. eminim çare aradığı içindir ama bende aynı sorunu yaşıyorum ve çare bulmak umuduyla sürekli forumu takip ediyorum. ama durmadan sayfalar dolusu yazılar yazıpta forumu ve sizleri meşgul etmekte istemiyorum. bazen okurken bile sinirlerim geriliyo. lütfen elli tane anlamsız soru ve görüşle sayfalar dolusu yazılar yazmak yerine aklımıza takılan soruları yöneltip, uyguladığımız tedavi yöntemlerini anlatalım arkadaşlar. yoksa kimsenin kolunun cm çap ölçülerini sayfa sayfa yazması bize bir getiri sağlamıyor.

Merhaba, ben 16 yaşındayım. İlk jiletimi 2010 Aralık ayında attım ve Nisan'a kadar belli aralık ve olaylar ile devam etti jilet atma durumu. Sol kolum baştan aşağı jilet izi ve sağ kolumun üst kısmında da var. Toplam 73 tane ve hepsi oldukça derin, bir çoğunda hâlâ kabarmışlık, şişkinlik hâli mevcut. Mâlum daha yeniler. Zaman geçtikçe insan yaptığı hataların farkına varıyor ve pişmanlık duygusu doruklara ulaşıyor... Bende de bu hissiyat mevcut. Bir hafta önce doktora gittim. Önce estetik cerrahına gitmeyi düşündüm lâkin yama olayı bana pek mantıklı gelmedi. Ve dediğim gibi kolumun küçük bir kısmı değil büyük bir kısmı bu şekilde. Sonra lazer yapan yakından tanıdığım bir ağabeyim var onun yanına gittim. O da yaraların derin ve yeni olması durumu hâlinden dolayı hiçbir şey yapamayacağını, yapsa bile etkisi olmayacağını söyledi. Son çare olarak cildiye uzmanına gittim. Bana "Contractubex" adlı ilacı verdi ama o da aynı şekilde yaraların fazla, derin ve üstünden zaman geçmiş olması nedeniyle tedavinin uzun süreceğini ama sonucunda o izlerden kurtulabileceğimi söyledi. Yaralarım yeni olduğu için umutlu, derin olduğu için bir o kadar umutsuzum. Bakalım daha bir hafta oldu başlayalı. Umarım geçer. Sitede ki yorumların tamamını okuyamadım ama bir kısmını okudum. Sanırım kimse kremle tedavi yolunda bir umut göremiyor. Bu da beni hâyâl kırıklığına uğrattı. Eğer görmek isteyen olursa kolumun fotoğrafını gösterebilirim. Korkunç bir halde. Her neyse bende durumumu paylaşmak istedim.
Hepinize iyi günler diliyorum.

Canım çok geçmiş olsun Bir çok yolu araştırmışsın sanırım Yaşın çok küçükmüş ona görede cildinin kalitesi bizlere göre daha iyidir Biliyorsun bir yöntemde serkan dinarın yaptığı hücre spreyi yöntemi onuda araştır derim Ama kremler malesef bu izler için hiç etkili değil Tekrar geçmiş olsun hepimiz hemen hemen bu yaşlarda bu hatayı yaptık burada pekçok kurtulmak isteyen insan var hepimizin bilgileri tecrübeleri bizlere yol gösterecektir Allah kurtulmak isteyen bütün arkadaşlarımın yardımcısı olsun

Biraz anlatabilir misiniz? Nedir bu hücre spreyi yöntemi? Hiçbir bilgim yok. Daha önce kullanan ve faydasını gören kimse var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

zor durum gerçekten ama paylaşmak en iyisi.seninle evlenmek isteyen,senin de evlenmeyi düşünebildiğin biriyse konuş bence.hatta aradığın çözümlerden de bahset ki pşmanlığını ve düzeltme çabanı görsün,gerçekten seviyorsa anlayacaktır.

Biraz anlatabilir misiniz? Nedir bu hücre spreyi yöntemi? Hiçbir bilgim yok. Daha önce kullanan ve faydasını gören kimse var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Vallahi canım bu yöntemi uygulayıp faydasını gören var mı bilmiyorum Eğer google hücre spreyi diye yazarsan çıkacaktır zaten oradan okursan daha ayrıntılı öğreirsin Ben sadece tedavi yöntemlerinden biri diye sana söyledim ama başarı oranı nedir ve ya yaptırıp sonuç alan var mı benimde bir bilgim yok Ağustosun 15'den sonra istanbul'a gidip serkan dinar'la görüşeceğim.Bende iki yöntemden birini düşünüyorum yama yöntemini veya hücre spreyi yöntemini telefonda konuştum eylül'de çağırdı beni. Eğer olursam ve orada öncesi ve sonrası resimleri görürsem sizlerle paylaşacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…