Popüler Konu Jilet izi giderme

hücre spreyi için serkan beye bi giden olsada anlatsa bize,ben gidemiyorum ya iş güç kafayı yiycem,aklıma yatarsa serkan dinar eylül gibi ameliyat olurum hayırlısıysa...

Anladım, peki teşekkür ederim ben araştıracağım. Size de çok geçmiş olsun. Umarım işe yarar.

merhaba arkadaşlar, dün akşam kardeşim yaşadığı sorunlar nedeniyle içmiş içmiş,
iki kolunu da baştan aşağı bistüri ile kesmiş, çoğu hafif çizikler ama 5-6 tane de derin olanı var,
daha taze yara olduğu için belki iz kalmasını önleyecek bir yöntem vardır diye umdum,
bu konuya baktım ama genelde üstünden zaman geçmiş yaralar üzerinde konuşuluyor.
kardeşim daha 20 yaşında, askere ge gidecek, askerde böyle erkeklere mermi vermeden nöbete yolluyorlar,
ölürse vatana millete daha faydalı olur diye, bu yüzden mutlaka bu izlerin geçmesini sağlayacak bir şey bulmam lazım..
Bi bilginiz varsa lütfen paylaşın, ne yapacağımı bilemedim, dün gece de banyoya girdi, bi saat geçti, çıkmadı,
seslendik cevap yok, kapıyı kırmak zorunda kaldık, neyse ki uyuyakalmış, ödümü kopardı =(

Cildiye uzmanları yeni yaralar için daha umut veriyorlar. Mesela operasyon geçirmiş insanların izleri 3-4 ay içerisinde geçebiliyor. Bir yakınım sezaryan ile doğum yapmıştı ve benim ismini verdiğim "Contractubex" adlı ilacı kullandı, yara izi tamamen yok oldu. Diyeceğim o ki umutsuzluğa kapılma. Bende ilacı 12 gündür kullanıyorum yara izleri sanki soluyormuş gibi. Belki bana öyle geliyor bilmiyorum. Her neyse sonuç olarak bence sizin için faydalı olabilir.
Yalnız şöyle de bir durum var o yakınım sürekli spor yapıyordu ve vücudu gergindi doğal olarak, bu da faydalı olmuş olabilir. Her şeyi tam söylemek lazım sonradan hayal kırıklığı yaratmamak adına. (;
İyi akşamlar ve çok geçmiş olsun.

teşekkür ederim canım, kardeşim de sporcuydu da, bazı sağlık problemleri nedeniyle yasaklandı.. yaraları daha taze olduğu için umutluyum ben de.. yazık günah, değmez yani ama kendisi de pişman.. İnşallah geçer, inşallah sizlerinkiler de geçer... Allah yardımcınız olsun..

selamalr kızlar,buz terapisi yapan bi yer daha buldum,dr.la konuştum ve daha önce 1 seans buz terapisi yaptırdığmı ve kollarımda beyaz lekeler kaldığnı söyledim,zamanla geçicek dedi bana ama,10 ay kadar oldu ben bunu yaptıralı hala geçmedi,

ve bana 100 de 100 bu tedavi en iyisi,geçiyor dedi,peki ben geldiğmde bana yaptığnız tedavilerin resmni gösterirmisinz dedim,yapım aşamasında olanları gösterebilirim dedi,bana pek inandırıcı gelmedi doğrusu,ve yaklaşık 10,15 seans gerekli dedi,
şimdi düşünüyorum da ben 1 seans buz terapisi yaptırdım bukadar iz kaldı,15 seans yaptırsam acaba nekadar iz kalıcak.??
şaka gibi dımı,
Allahım karşımıza doğru dürüst dr.lar çıkartsın kızlar....

Sizleri haberdar ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
müslüm babacılara sormak lazım. kolları façalı gezdiklerinden gözlemimle mantık yürütücek olursam cıx gitmez

merhaba umarım hepimiz izlerimizden tamamen kurtuluruz.Benimde kolumda 9 tane kalın faça var .Ama üzerinden tam 7 sene geçti keşke bu kadar beklemeseydim diyorum.yaptıgımada çok pişmanım pişmanlık insanlar patavatsızca sorunca daha da artıyor.yanlış anlayıp yanlış yorumluyorlar..işe bile girmedim bu yüzden..şimdi evliyim çocugum olunca bu pişmanlıga utançta eşlik edecek..malesef..yazın daha çok takıyorumm kafama... dışarı çıkmak bile istemiyorum izmirde özcan ülgene gitmeyi planlıyorum.zımpara, yama ,dermabrazyon ??? tecrübesi olan arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz..?.işlem sırasında anestesi uygulanıyor mu?fiyatları ne kadar

acik tenliysen once lazeri bi dene. benim uc tane izim kayboldu.

Arkadaşlar maalesef jilet ve tırnak kesikleri geçmez. lazerle yaptırsanız hatta yurtdışında tedavi görseniz dahi izler geçmiyor yanık gibi bi iz kalıyor. ben bu işi çok araştırdım.
ortaokulda kan kardeş olmak için özentice kolumuzu jiletlemiş faça atmıştık 3-4 tane. ne bileyim iz kalacağını... gençlik cahillik işte...
ama yaş ilerleyince çok araştırdım ve en mantıklısının izleri kapatacak sevimli bir kalıcı dövme olduğunu fark ettim 3-4 yıldır kolumda izlerin üzerinde bir denizatı dövmesi var çok da hoş duruyor. izler de tamamen kapandı.
sizlere tavsiyem, dövmeyi sadece kopuk tiplerin yaptırmadığını, aslında sevimli figürlerle yapılırsa çok estetik ve modern durduğunu unutmamanız...

üstelik babam izin vermiyordu. gidip gizlice yaptırmıştım ve geçici dövme sanıyordu :) ama her seferinde geçici dövmeyi yenilettiğimi söyleyip dursam da.. bi yaz sabahı artık eşşek kadar olduğumu fark edip açıklama yapmadan giydim askılıları :) o da artık kabullenmiş olmalı ki ne bir şey sordu ne kızdı...
şimdi dövmem ben ve artık gözükmeyen gizli izlerim.. çok mutluyuz tavsiye ederim size de...

zımpara,yama ve abrazyon bunlar birbirine çok yakın şeyler ,zımpara ve abrazyon zaten aynı şey,ve bana en mantıklı gelende bunlar,ben birçok şey denedim,dünya paralar harcadım ama hiç birinden sonuç alamadım,
kısmetse eylül gibi havalar oğmaya başlayınca zımpara ile derma abrazyon ve beraberinde hücre spreyi yaptırıcam,epey bi araştırdım,bakalım bide bunu deyiyelim

benim lazerle uc tane izim kayboldu. hala devam edicem lazere. uc tanesi kaybolduysa digerleride kaybolur.

DÖVMEMİ SAKIN HAA...!
ARKADAŞLAR BU İZLERİN ÜZERİNE DÖVME YAPTIRMAK İŞİ ÇOK DAHA MAHVEDİYOR.

1.İLGİ VE ODAK DİREKT O NOKTAYA YÖNELECEĞİNDEN İZLER DAHA BELİRGİN OLUYOR.

2.BİRAZ DERİNCE OLAN İZLERDE NEBDE YANİ SKAR DOKUSU NORMAL CİLTTEN DAHA FARKLI OLDUĞU İÇİN BOYA ORALARDA PARLIYOR
VE ÇOK DAHA BELİRGİN OLUYOR İZLER.

NOT: izleriniz bir kaç taneyse, derin değilse yani çizik gibi ise ve dövmeye uygun alandaysa ve karakteriniz varsa belki... ama unutmayın yaptırması 15 dk.
sildirmesi 2 yıl. çoğu zaman ise bazı boya tipleri ve renkler silinemiyor...

Bence dövmeden uzak durun, ben yandım siz yanmayın...

selam bu forumda yeniyim öncelikle herkese merhaba bende bu dertden muzdarip bir bayanım lise döneminde hangi akla hizmet hala bilemiyorum sol koluma cam ve jiletle bu izleri açtım daha sonra pişmanlık tabi kısa kollu giyebilmek benim için hayal dövme yaptırmayı düşündüm ama benim içinde yaşadığım toplum bunu kaldıramaz.nişanlıyım o bu izleri biliyor allah var bir kere bile sorgulamadı yargılamadı şimdiye kadar onun ailesinden kimse farketmedi ama bu izler gün geçtikçe daha çok canımı sıkıyor neredeyse bütün forumu okudum hiç çare bulana rastlamadım cengiz açıkelin yama tedavisini düşünüyorum aslında franksiyonel lazer yaptıracaktım eylül dönemini bekliyordum ama fayda görmüş olan kimse yok sanırım bu tedaviden fikrinizi soruyorum franksiyonel lazermi yaptırayım yoksa yama tedavisi daha mı akılcı olur

hoşgeldin karakedi80
öncelikle söylemek istediğim eğer olur da lazer vb(fraksiyonel,kryoterapi) yöntemler düşünürsen çok ciddi tuzaklar var dikkat. sık aralıklarla yapıyorlar seansları, izlere bir de yanık lekeleri ekleniyor. bence fayda görebilmek için sabırla geniş aralıklarla bu yöntemler uygulanmalı. yine diğer yöntemler de (yama yada tek iz gibi) izlere göre karar verilebilecek mantıklı yöntemler. yani derin izleri olanlar için en iyisi belki de.ama benim gibi çizik türünden izleri olanlar lazer daha mantıklı diye düşünebiliyor ki ben de böyle düşündüm,kryoterapi seanslarım oldu toplam 7 seans,iz görüntüsü hafifledi ama cilt rengim hala sorunlu,kapatıcılarla atlatmaya çalışıyorum,izlerden de tamamen kurtulmuş değilim.senin izlerin derinmi?

fazla soru sorma karakedi kızıyolar seninkilerde izmi kara kedi´´ mispurp bizimkilerin yanında o yüzden o izlerle yaşa tamam mııı

kyroterapinin deneme seansını yaptırdım bir seans sonunda bile derin yanık izleri oluştu ben bu izlerden birde ameliyat oldum aslında izler alındı ve daha ince bir iz kalacak dedi doktorum ama daha sonra benim izlerim açılıp genişledi izlerin üstüne birde dikiş izleri var anlayacağınız. kyro terapi yi düşünmüyorum sonuçta bu izler deride değil derinin alt kademelerinde franksiyonel düşünüyodum ama hiç sonuç alan kimse yok gibi of offffffffff kızlar anlayacağınız çaresizim ve benim gibi çok insan var gördüğüm kadarıyla allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…