Vallahi canım bu yöntemi uygulayıp faydasını gören var mı bilmiyorum Eğer google hücre spreyi diye yazarsan çıkacaktır zaten oradan okursan daha ayrıntılı öğreirsin Ben sadece tedavi yöntemlerinden biri diye sana söyledim ama başarı oranı nedir ve ya yaptırıp sonuç alan var mı benimde bir bilgim yok Ağustosun 15'den sonra istanbul'a gidip serkan dinar'la görüşeceğim.Bende iki yöntemden birini düşünüyorum yama yöntemini veya hücre spreyi yöntemini telefonda konuştum eylül'de çağırdı beni. Eğer olursam ve orada öncesi ve sonrası resimleri görürsem sizlerle paylaşacağım
merhaba arkadaşlar, dün akşam kardeşim yaşadığı sorunlar nedeniyle içmiş içmiş,
iki kolunu da baştan aşağı bistüri ile kesmiş, çoğu hafif çizikler ama 5-6 tane de derin olanı var,
daha taze yara olduğu için belki iz kalmasını önleyecek bir yöntem vardır diye umdum,
bu konuya baktım ama genelde üstünden zaman geçmiş yaralar üzerinde konuşuluyor.
kardeşim daha 20 yaşında, askere ge gidecek, askerde böyle erkeklere mermi vermeden nöbete yolluyorlar,
ölürse vatana millete daha faydalı olur diye, bu yüzden mutlaka bu izlerin geçmesini sağlayacak bir şey bulmam lazım..
Bi bilginiz varsa lütfen paylaşın, ne yapacağımı bilemedim, dün gece de banyoya girdi, bi saat geçti, çıkmadı,
seslendik cevap yok, kapıyı kırmak zorunda kaldık, neyse ki uyuyakalmış, ödümü kopardı =(
Sizleri haberdar ederim.selamalr kızlar,buz terapisi yapan bi yer daha buldum,dr.la konuştum ve daha önce 1 seans buz terapisi yaptırdığmı ve kollarımda beyaz lekeler kaldığnı söyledim,zamanla geçicek dedi bana ama,10 ay kadar oldu ben bunu yaptıralı hala geçmedi,
ve bana 100 de 100 bu tedavi en iyisi,geçiyor dedi,peki ben geldiğmde bana yaptığnız tedavilerin resmni gösterirmisinz dedim,yapım aşamasında olanları gösterebilirim dedi,bana pek inandırıcı gelmedi doğrusu,ve yaklaşık 10,15 seans gerekli dedi,
şimdi düşünüyorum da ben 1 seans buz terapisi yaptırdım bukadar iz kaldı,15 seans yaptırsam acaba nekadar iz kalıcak.??
şaka gibi dımı,
Allahım karşımıza doğru dürüst dr.lar çıkartsın kızlar....
merhabaumarım hepimiz izlerimizden tamamen kurtuluruz.Benimde kolumda 9 tane kalın faça var .Ama üzerinden tam 7 sene geçti keşke bu kadar beklemeseydim diyorum.yaptıgımada çok pişmanım pişmanlık insanlar patavatsızca sorunca daha da artıyor.yanlış anlayıp yanlış yorumluyorlar..işe bile girmedim bu yüzden..şimdi evliyim çocugum olunca bu pişmanlıga utançta eşlik edecek..malesef..yazın daha çok takıyorumm kafama... dışarı çıkmak bile istemiyorum izmirde özcan ülgene gitmeyi planlıyorum.zımpara, yama ,dermabrazyon ??? tecrübesi olan arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz..?.işlem sırasında anestesi uygulanıyor mu?fiyatları ne kadar
acik tenliysen once lazeri bi dene. benim uc tane izim kayboldu.
merhabaumarım hepimiz izlerimizden tamamen kurtuluruz.Benimde kolumda 9 tane kalın faça var .Ama üzerinden tam 7 sene geçti keşke bu kadar beklemeseydim diyorum.yaptıgımada çok pişmanım pişmanlık insanlar patavatsızca sorunca daha da artıyor.yanlış anlayıp yanlış yorumluyorlar..işe bile girmedim bu yüzden..şimdi evliyim çocugum olunca bu pişmanlıga utançta eşlik edecek..malesef..yazın daha çok takıyorumm kafama... dışarı çıkmak bile istemiyorum izmirde özcan ülgene gitmeyi planlıyorum.zımpara, yama ,dermabrazyon ??? tecrübesi olan arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz..?.işlem sırasında anestesi uygulanıyor mu?fiyatları ne kadar
Arkadaşlar maalesef jilet ve tırnak kesikleri geçmez. lazerle yaptırsanız hatta yurtdışında tedavi görseniz dahi izler geçmiyor yanık gibi bi iz kalıyor. ben bu işi çok araştırdım.
ortaokulda kan kardeş olmak için özentice kolumuzu jiletlemiş faça atmıştık 3-4 tane. ne bileyim iz kalacağını...gençlik cahillik işte...
ama yaş ilerleyince çok araştırdım ve en mantıklısının izleri kapatacak sevimli bir kalıcı dövme olduğunu fark ettim3-4 yıldır kolumda izlerin üzerinde bir denizatı dövmesi var çok da hoş duruyor. izler de tamamen kapandı.
sizlere tavsiyem, dövmeyi sadece kopuk tiplerin yaptırmadığını, aslında sevimli figürlerle yapılırsa çok estetik ve modern durduğunu unutmamanız...
üstelik babam izin vermiyordu. gidip gizlice yaptırmıştım ve geçici dövme sanıyordu :) ama her seferinde geçici dövmeyi yenilettiğimi söyleyip dursam da.. bi yaz sabahı artık eşşek kadar olduğumu fark edip açıklama yapmadan giydim askılıları :) o da artık kabullenmiş olmalı ki ne bir şey sordu ne kızdı...
şimdi dövmem ben ve artık gözükmeyen gizli izlerim.. çok mutluyuztavsiye ederim size de...