türkiyede hemen olmalıki bu işler bu işleri yapanlar hemen kazansın.öyle 7-8 hafta bekleyemezler!ben geçen sene önce sindy estetike gittim,yaz yaklaşmaya başlayınca yanık lekelerim bana ben onlara bakmaya başlayınca bıraktım.5 seans olmuştu,yanık için krem kullandım yazın başları da dahil sonra yine kapatıcılar falan neyse..sonra baktım bu iş daha uzman olanların yani dermatalogların işi dedim sonraki kryoterapi seanslarıma özel bi hastanede gittim,2 seans kadar ve aynı şekilde sherry daha uzun aralıklarla yaptık,kızarıklık ve lekeler için 2 seans kimyasal peeling uyguladık ama hafif şekilde,çok az deri döküntüm oldu,sonra da havalar ısınmaya başladığı için bıraktık.kalan lekeler için yine kapatıcılarla uğraşıyorum.eylülü bekliyorum,kimyasal peeling leke işini çözecek diye düşünüyorum,izlerim çizik gibi olduğu için ve epey de hafifledikleri için kimyasal peeling uygulamasında kaybolan ince izler olcaktır gibi geliyor ama göze net olarak takılan 2-3 iz var onlar için ne yapmam gerek bir türlü bulamıyorum yapmam gerekeni.