Popüler Konu Jilet izi giderme

karakedi geömiş olsun izleri boylamasına çıkartıp tek iz haline mi getirmeye çalıştılar yanlarındamı kaldı

hayır tatlım ben bu ameliyatı 2004 de oldum kalın ve kabarık izlerim vardı onları tek tek çıkartıp dikti ameliyat veya kaza izi gibi görünsün diye ama daha sonra bu izlerim genişledi eski kabarıklığında ve birde üzerine dikiş izi var franksiyonel düşünüyordum ama dün bu forumda bir doktorun yama yedavisi yaptığını okudum hangisi daha iyi olur bilmiyorum

sanırım dorope kullanıcısı bu ameliyatı olmuş ama ben resimleri göremiyorum ve uzun bir dönem alçıda kalmış kolu çalışıyorum nasıl yaparım bilmiyorum ama işe yarıyosa bu izlerden kurtulmak için girişeceğim bu işe

EVET DOROPE oldu cengiz beyin yöntemi ile ameliyat benim sorduğum izleri boylamasına kesip çıkarıyolar sayfa 85te mosmori yaptırmış canım keşke öle yaptırsaydın tek tek izleri çıkarıp diktirme yerine allah yardımcın olsun benim eşimin de var sayfa 91 de çözüm arıyoruz ama bu forumda çözüm biraz zor canım çünkü seninki izmi ne var bunda gibi cümleler kuruluyor epeydiird yazmıyordum

mrb. kızlar. lazere ağustosta başlasak olur mu? ağustosta da çok sıcak olmuyor eylülü beklemek şart mı?

fazla zamanım yok artık bir şeyler yapmam lazım vakit geçirmeden lazer düşünüyorum inşallah işe yarar

mrb kizlarrrrrrrrrrrrrrr

bende fraksiyonel lazer oluyorum. izlerin uc tanesi gitti. digerleri de cok hafifledi.
haftaya cuma dorduncu seansi olacam. doktorum sicakta ta olunabilecigini soyledi ama gunesten kesinlikle
korunmasi gerekiyormus. yoksa lazer izininin kizarik kalabilecegini soyledi.
ben hollanda da yasiyorum. zaten burada fazla gunes cikmiyor.
bide seans araliginin uzun olmasina dikkat edin. cilt rengi acik kahverengiye dondugunde tekrar lazer islemi yapiliyor. cok umitliyim.
izlerimin hepsi kaybolacak insallah.

fazla zamanım yok artık bir şeyler yapmam lazım vakit geçirmeden lazer düşünüyorum inşallah işe yarar

İnş sende işe yarar canım,ben de ekim başı gibi tekrardan lazere başladım.Bu tip olaylarda kişiye göre alınan sonuç çok farkediyor.En basit örneği bir arkadaşımda jilet izi vardı,tek iz,contractubex kullandı %5o azaldı 1 ay içinde,gözlerime inanamadım.Ben 6 ay kullandım hiç faydasını görmedim.

3-4 seans daha giderim bu kış,olmadı başka yollar deniycem.

ayşe sen hiç faydasıını görmedin mi canım kaybolan izin hiç olmadı mı ya acaba bizdemi denesek yan tkisi var mı bu franksiyonel lazerin

merhaba arkadaşlar bende bu ekım suna hnma gıtmeyi planlıyorum ama burdaki yorumları okuyunca biraz korktum acıkcası.daha önce cengiz beye gittim ama cok zor ve uzun bi işlem ayrıca 1 hafta yada 10 gün yatman gerekiyor dedi.aileme bunu acıklayabılecegımı sanmıyorum.suna hnm giden varsa lütfen biraz detay yazssın

sherry turkiyede bunu yapan neresi var bilimosun??? tek ümitli konuşan sensin

merhaba kızlar, ben sayfa 103te kardeşim için yazmıştım, yeni kesikleri için, taze olduğundan çare bulunabilir ve belki iz kalmasını bile engelleyebilirim diye bu foruma bakmıştım, o gün kardeşim için aktara gidip sormuştum ne kullanabiliriz diye, onlar da iyileştirici özelliğiyle bilinen kantaron yağı verdiler, 2 hafta kullansın sabah akşam diye, ama eşek sıpası 4-5 gün kullanmış, canını yakıyor diye bırakmış. yine de ben etkisini gördüm, eski izleriyle kıyaslayınca sanki kesik değil de çizik gibi görünüyorlar, inşallah iz kalmaz.. Eski izleri için de ozonlanmış kayısı çekirdeği yağı önermişti aktardaki bayan ama önce yenileri bi geçireyim diye onu almadım, yeni yaraları inşallah kapanınca eski yaraları için onu deneyeceğim, eğer işe yararsa size de haber veririm.. İnşallah kurtulursunuz canlarım benim, gerçekten çok zor

sheryynin söyledikleri umutlandırdı beni. tamemen geçebilir diye düşünüyorum :))))

shery b_k_k_19-hot bana resimlerini gönderirmisin zahmet olmazsa

gercekten kafayı yemek üzreyim 7/24 bu konuyu araştırıyorum birinin iyi dediğine biri kesinlikle hayır diyor ten rengine göre yada bünyeye göre değişen bişeymi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…