Popüler Konu Jilet izi giderme

yanık lekeleri için krem ya da ilaç kullananlardan da, yazacakları varsa eğer çok çok mutlu olucam.

bu siteye bu konuyla ilgili ilk denk geldiğimde çok etkilenmiştim.burda derdimi paylaşıp hafifliceğimi sanmıştım.ilk mesajlarda bunu hissettim de hatta.ama sonra olumsuz bi etkisi de varmış onu farkettim.sanki benim derdim dert değil,nedir ki?onun daha az bunun daha çokları..cevapsız kalan sorular..burada yazmaya-sormaya-anlatmaya karar verdiğimde kendimi çok yalnız hissettiğim zamanlardı ve burada değişeceğini düşünmüştüm.şimdi daha yalnız hissediyorum.sözüm bitti.

ben malatya inönü turgut özal tıp merkezinde bilge türk bilen ile görüştüm... burun estetiği konusunda çok iyi bi doktor olduğunu biliyorum aşırı bi güvenim var ona bakalım artık zaten yakından gördüğünde olmayacaksa olmaz der büyük ihtimalle kesinlikle çok güveniyorum. büşra eşinin kolunu gördüm valla o hiç bişey değil tabi kafasına takıyosa çözüm arayın ama benim kolumu görsen çok belli olmayanlar dışında 15-16 tane ciddi iz var. iç tarafta da 10 tane falan var allahtan onlar belli belirsiz. şükredin halinize ama yinede tek iz haline gelicektir muhtemelen ... bi de karbolaz fln vardı onu da araştırabilirsin..

misspurp sen de mi gittin oraya? kadın ilk başta neler söledi yüzde yüz geçecek dedi geçmezse paranız iade dedi .. ben de salak inandım... sonradan hiç bişey olmadı tabiki. sadece kabarık bi izim vardı onun kabarıklığı biraz azaldı 6bin lirayı sadece bunun için vermiş oldum.. hiç bişey söylemiyorum allah bildiği gibi yapsın o insanları para bi yerde önemli değil ama bana o kadar geçecek falan dedi inandırdı boşuna umutlandırdı..

cry sen tek iz haline dönüştürdün sanırım ?? arkadaşlık isteğimi kabul eder misin resmini görmek istiyorum bende allah kısmet ederse salı günü ameliyat olcam seninde izlerin fazlaymış sanırım benimki bilekten dirseğe kadar. tavsiye edermisin tek iz ameliyatını? bi de ameliyat zor mu ? sonrasında kolunu kullanabiliyor musun?

misruppp burda sibelin yaptığı boş bir kapris var sonuçta herkes dertleşcek birilerini arıyor ama senin izin çok benim izim az muhabbeti oldu tamam eşimin izi az ama adam rahatsız oluyor ve çare arıyor ne yaoayım aramasın mı tek iz veya cengiz bey başka çaresi yok fırsatımız olsa gidecez doktora ama

dorope girersen cevaplarsan sevinirim bu yapılan yama dikişlemi yapılıyor yoksa yapıştırma tekniğimi yapılıyor cengiaz beyin sitesinede bir foto var orada acayip belli oluyor yan tarafındaki izler eğer arkadaşlık isteğimi kabul edersen fotolarına bakmak istiyorum şimdiden teşekkürler

Mrb Busra,
Benim kolumda jilet izi degil ama bicak izi vardi. Ben bu yil CO2 fraksiyonel lazere basladim.
Su an 3 seans oldum ve izlerimin kabarikligi gecti, ufaldi birazda hafifledi ve 3 tanesi kayboldu.
Esinin kolundaki izler eminim ki bir seans da kaybolacaktir. Fraksiyonel lazeri tavsiye ediyorum.
Simdi benim koluma daha tahminim 2 veya 3 seans daha yapmam gerekiyor.Hala kizarik. Bu kizarikliklar icin
iki cesit krem kullaniyorum. 4. seans ayin 11inde.
Bu konu hakkinda sorulariniz olursa size yardimci olabilirim.
Selamlar

slm shery nerde yaptırıyorsun bu co2 lazeri benim eşimin kolundakilerde bıçakla yapılmış jiletle değil kim burda yazdıysa bir fayda görmedim dedi franksiyonel lazerden hepde yanık lekeleri kalmış kimse geçti diye bişi dememiş fotoğraf yükleme şansın varsa yüklermisin halecan bu cengiz beyin sitesinde bir fotopğraf var yapılan yama onun gibimi duruyor sen muayene oldun herhalde cengiz beye hepinizin allah yardımcısı olsun

tamam canım 3 ay öncesi ve şimdiki halini koyuyorum

buarada derinin tutması için estetik dikiş yapılıyor fakat yüklediğim resimlerde görüldüğü üzere dikiş izi falan kalmıyor.şuanki durumumdan çok memnunum seneye hiçbirşey kalmyck inanıyorum.sabır işi oldugunu söylemeden geçmek olmaz tabi:44:

meraba sheryy, ben de bıçaktan kalan çiziklere sahibim.kryoterapiye-buzlu terapi-gittim 7 seans,çok az da kimyasal peeling uyguladık farklı bir dermatologla, renk farklılıkları için.fraksiyonel bu süreçte en çok aklıma takılanlardan oldu ama bir türlü görüşmeye gidemedim kimseyle.açıkçası kryoterapiden çok umutluydum direttim devam etmekte ama beklediğimi bulamadım.fraksiyonelle izlerinin değişimini görmek isterim,talebimi kabul edersen sevinirim.fotoğraf paylaşırsan görmek istiyorum.

dorope bence süper olmuş gerçekten yanık izi gibi bişi olmuş ve dahada devam edecek herhalde iyileşme sürecin dorope çok teşekkür ederim fotolaar için birde dorope sormak istediim bir konu izin alanı ne kadarsa o kadar oluyor mesele benim eşimin 7 cmlik alanda 7 cmlik alana yama yapılıyor dimi daha fazla taşmıyor

gayet anlıyorum rahatsızlığını eşinin.izlerin az yada çok olması,yada ne biliyim çizik gibi veya derin olması sadece tedavi sürecini etkileyecek bişey,verdiği rahatsızlık aynı.kurtulmak istenen şey 'iz'. sibel ya da başkasının, daha derin daha çok izi olanların 'bu da dert mi?' gibi yorumlarıyla karşılaşmak durumu değiştirmiyor. umarım bir fırsat bulur gidersiniz,bu işi uzmanlarla konuşup karar vermek en mantıklısı zaten.istanbulda olamamanın zorlukları işte.

Mrb,

Ben Hollanda´da yasiyorum. Ilk basta Turkiye´de tedavi olmayi dusundum. Form sitelerinden arastirdim, birkac estetik uzmani ve cildiye uzmanina kolumun fotograflarini yolladim. Kimi fraksiyonel CO2 lazer, kimi tek iz ameliyati, kimi de kesik izlerinin hic bir sekilde kalici olarak tedavisinin mumkun olmadigini soyledi.
Yurtdisinda yasadigim icin Istanbul´a gelip gitmem zor olur diye Hollanda´da CO2 fraksiyonel lazer yapan bir cilt merkezine basvurdum. Ilk etapta deneme amacli
iki iz uzerinde uygulandi ve cildimin verecegi tepki olculdu. Buradaki uzmanlar fraksiyonel lazerin herkes uzerinde etkili olmadigini soyledi. Ozellikle cok koyu tenli ( mesela zenciler) insanlarda etkili olmadigini ifade etti. Bu deneme uygulamasi 6 hafta bekledi ve belirtilen sure sonunda lazerin cildim uzerinde etkisi oldugu goruldu. ( Gozle gorunur bir fark oldu). Lazer uygulamasindan sonra duzenli olarak kullandigim bir krem var ve bu krem lazerin kizariklik yan etkisini ortadan kaldiriyor. Baska kullandigim iki krem daha var, birisi uygulamadan sonraki yanmayi azaltiyor, digeri de uygulama oncesi aciyi hissetmemek icin uyusturuyor. Deneme asamasinda sonra ilk seans yapildi. Uyusturucu kremden dolayi hic aci hissetmedim. Uyusmasi gectikten sonra ilk dort saat yanma hissettim. Ilk seans icin 200 euro odedim. Ikinci seans icin 8 hafta bekledim. ( Tabi bu kizariklarin gecmesine bagli. Cilt dogal rengine yaklasinca yeniden randevu aliyorum. Bu asagi yukari 7- 8 hafta suruyor.) Ilk seanstan sonra izlerdeki kabarmalar azaldi. Ikinci seansta 120 euro odedim. Yine bekleme suresi asagi yukari sekiz hafta kadardi. Ikinci seanstan sonra kabariklar tamamen kayboldu. Ornegin eskiden elimi koluma uzerinde gezdirince kabariklari hissediyordum. Ama su an oyle bir durum yok. Ve bu seanstan sonra hafif dereceli olan izlerim kayboldu. ( Ornegin senin kocanin kolundaki izlere benziyordu). Gunesten kesinlikle koruman gerekiyor. Aksi takdirde doktor hep kirmizi kalabilir dedi.
Ucuncu seanstan sonra izlerin uzunluklarinda kuculme oldu ve hafifledi. Ve seans masrafim 95 euro ya dustu. Bu ayin 11´inde dorduncu seansi olacam. Arkadaslar sunu once kabul edelim, lazer her ciltte ayni etkiyi gostermiyormus ve uzun vadeli bir islem. Dusunursek her seans arasini sekiz haftadan uc seans 6 ayi aliyor.Sabirli olmalisiniz ve bu isi bilen ve olaya sadece ticari gozle bakmayan merkezler tercih edilmeli. Fotograf koymaya calisacam. Siteye yeni uye oldum. Dorduncu seanstan sonraki degisiklikleri sizinle paylacasam. Cunku kendim forum sitelerini arastirken bu konuda tecrubelerini paylasan insan sayisinin cok az oldugunu gordum. Fikir vermek adina yardimci olabilirsem ne mutlu bana.

Sevgiler,

bu kadar zamanın sabrından sonra kalan hiçbişey olacaktır bence dorope.üstelik değişimi görürken duyduğun heyecanın tadını çıkarmalısın.talebimi kabul edermisin mesaj sayım albüm görmek için tamamlanmak üzere.ben de hemen albümümü koyucam şu mesaj adedi dolsun.

teşekkürler sherry,gerçekten sürecin detayını anlayabilmek adına paylaşımda olması gereken esas kişilerdenmişsin.sağlık ve sabır diliyorum.

albümü ekliyorum arkadaşlar,kryoterapiden kalan yanık lekesi örnekleri kolumdakiler. allak bullağım artık,bundan sonra napıcağımı bilmiyorum ama önümüzdeki yazı kapatıcılarla geçirmek istemiyorum artık.kapatıcının da adı kapatıcı zaten,kendisi besbelli işte.öff.çok sıkıldım.

teşekkürler sherry,gerçekten sürecin detayını anlayabilmek adına paylaşımda olması gereken esas kişilerdenmişsin.sağlık ve sabır diliyorum.

Resimleri eklemeye calistim, fakat mesaj adedim yeterli olmadigi icin yukleyemedim. resimleri gormek isteyene ozel olarak mail vasitasiyla gonderebilirim.

herkese saglikli ve mutlu gunler diliyorum

shery bunu türkiyede yapan bulamıyoruz ama bakalım hayırlısı inşallah genellikle türkiyede seans arasını 4 hafta olarak tutuyolar ve çoğu kişi fayda görmediini yazdı misrup sende sindy estetie gittin dimi bu kadın herkesi mahvetmiş

Seans araligi bence 4 hafta oldugundan insanlar fayda gormuyor. Cunku lazerden sonra olusan kizariklar gecmeden tekrarlanan lazer uygulamalarinda
doktorum kizarik kalma ihtimali bulundugu soyledi. O yuzden lazerin etkisi bittikten sonra, yani deri normal haline yaklasinca lazer yapiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…