dorope bence süper olmuş gerçekten yanık izi gibi bişi olmuş ve dahada devam edecek herhalde iyileşme sürecin dorope çok teşekkür ederim fotolaar için birde dorope sormak istediim bir konu izin alanı ne kadarsa o kadar oluyor mesele benim eşimin 7 cmlik alanda 7 cmlik alana yama yapılıyor dimi daha fazla taşmıyor
Seans araligi bence 4 hafta oldugundan insanlar fayda gormuyor. Cunku lazerden sonra olusan kizariklar gecmeden tekrarlanan lazer uygulamalarinda
doktorum kizarik kalma ihtimali bulundugu soyledi. O yuzden lazerin etkisi bittikten sonra, yani deri normal haline yaklasinca lazer yapiyorlar.
tamam canım 3 ay öncesi ve şimdiki halini koyuyorum
selam shery,ben fraksyonelc02 lazer tam 5 seans gittim ve mağleserf hiç mi hiç bir fayda görmedim,
sadece dünyaparam gitti,canım çok yandı,yol param cabası,zamanım umutlarım bitti artık.
buz terapiside yaptırmıştım,şimdi kollarım lekeler kaldıizler olduğu gibi duruyor...
sen geçti geçiyor diyosun inanamıyorum gerçekten...
selam shery,ben fraksyonelc02 lazer tam 5 seans gittim ve mağleserf hiç mi hiç bir fayda görmedim,
sadece dünyaparam gitti,canım çok yandı,yol param cabası,zamanım umutlarım bitti artık.
buz terapiside yaptırmıştım,şimdi kollarım lekeler kaldıizler olduğu gibi duruyor...
sen geçti geçiyor diyosun inanamıyorum gerçekten...
tamam canım 3 ay öncesi ve şimdiki halini koyuyorum
ayşe buralardaysan bana cvp yazarmısın...
fraksyonel lazeri bitireli epey oldu benim,lekeler hala geçmedi,beyaz kaldı oralar, sen ne durumdasın canım geçtimi lekelerin.??
ayrıca ben buz terapisi yaptırmıştım,buz terapisi yapan kadın bana 4 ay sonra güneşe çıkabilirsin demişti,benm nerdeyse 1 sene olucak yaptıralı,güneşe çıktım,oralar kesinlikle yanmıyor,bembeyaz oldu izler dahada belirginleşti
Hay maşşallah doropecuuum! İŞTE OLAY BUDUR:))
sagoll tatlımm ya inş seneye hiçbirşey kalmyck umut ediyorum:))))inş herkesin geçer.çünkü yapıpta pişman olmayan biri olmasa gerek.herkese Allah sabır ve inanma gücü versin....
Buradaki doktorum uygulamaya baslamadan once herkeste faydali olunamayabilecegini soyledi. senin izlerinde hic mi duzelme olmadi ve lekeler kaldi demissin uygulama sonrasi ve oncesi kullandigin kremler var miydi? bir de izlerinin uzunluk ve derinklik durumlari nasildi?
benim izlerim çok derin olanalrı da var,çok çok ince olanalrıda var ve birde boydan boya bir ameliyat izim de...
en ince çizgileri bile geçirmedi benim fraksyonelc02 lazer,lekeler kaldı diyorum ya onlarda buz terapisi yaptı böyle,
sanırım buz terapisi cildimin reng pigmentlerini bozdu,düzelicekmi bilmiyrum,
durumum berbat anlıycanız.
eskiden güneşte yanardım inceler hiç belli bile deildi,şimdi ise insan içine çıkamaz haldeyim...