Popüler Konu Jilet izi giderme

türkiyede hemen olmalıki bu işler bu işleri yapanlar hemen kazansın.öyle 7-8 hafta bekleyemezler!ben geçen sene önce sindy estetike gittim,yaz yaklaşmaya başlayınca yanık lekelerim bana ben onlara bakmaya başlayınca bıraktım.5 seans olmuştu,yanık için krem kullandım yazın başları da dahil sonra yine kapatıcılar falan neyse..sonra baktım bu iş daha uzman olanların yani dermatalogların işi dedim sonraki kryoterapi seanslarıma özel bi hastanede gittim,2 seans kadar ve aynı şekilde sherry daha uzun aralıklarla yaptık,kızarıklık ve lekeler için 2 seans kimyasal peeling uyguladık ama hafif şekilde,çok az deri döküntüm oldu,sonra da havalar ısınmaya başladığı için bıraktık.kalan lekeler için yine kapatıcılarla uğraşıyorum.eylülü bekliyorum,kimyasal peeling leke işini çözecek diye düşünüyorum,izlerim çizik gibi olduğu için ve epey de hafifledikleri için kimyasal peeling uygulamasında kaybolan ince izler olcaktır gibi geliyor ama göze net olarak takılan 2-3 iz var onlar için ne yapmam gerek bir türlü bulamıyorum yapmam gerekeni.

evet cnm ne kadar alanda ise izler o kadar yere yapılıyor.

selam shery,ben fraksyonelc02 lazer tam 5 seans gittim ve mağleserf hiç mi hiç bir fayda görmedim,
sadece dünyaparam gitti,canım çok yandı,yol param cabası,zamanım umutlarım bitti artık.
buz terapiside yaptırmıştım,şimdi kollarım lekeler kaldıizler olduğu gibi duruyor...
sen geçti geçiyor diyosun inanamıyorum gerçekten...

selam dorope nasılsın canım,resmini gördüm iyi olduğna eminim
iyi gibi duruyor kolun,dahada iyi olucağa benziyor,seviniyorum senin adına çok canm...

Buradaki doktorum uygulamaya baslamadan once herkeste faydali olunamayabilecegini soyledi. senin izlerinde hic mi duzelme olmadi ve lekeler kaldi demissin uygulama sonrasi ve oncesi kullandigin kremler var miydi? bir de izlerinin uzunluk ve derinklik durumlari nasildi?

dorope senin adına çok seviniyorum kurtuldun lanet izlerden alahın izniyle eşimde kurtulursa dünyalar benim olacak eylül ayı gibi yapılsa bu ameliyat mayısa kadar baya bir iiileşir herhalde dorope yükseklik farkı vya diğer izlerin görünmesi gibi olumsuz bişi yoktur umarım

senin gittiğin seans aralıkları sherryninki kadar yoktu ama dimi?inancını kaybetmeni anlayabilirim ama bu işi para kaygısı olmadan düzgün şekilde düzgün zamanlamalarla yapanların faydası olabilir. burda-türkiyede-3 hafta sonra kabuklar dökünlünce gel diyolar,deri kendine gelmeden bi seans daha.sonra kalıyoruz böyle yanık lekeleriyle.hatta iğne delikleri gibi delikler vardı ilk zamanlar bende.yanık kremleri onları toparladı epey ama renk farklılığı çok kötü.lekeler için ayşe1988 bi krem kullanmaya başlamıştı,onun aldığı sonuçlarla ilgili yazmasını bekliyorum.

Canım ben yurtdışındaydım yeni gördüm yazını.Bendeki lekeler kahverengi,lekeler için bir krem almıştım onu kullanıyorum lekelerimi azalttı biraz.ben güneş kremi sürüp güneşlendim o bölgeler de bronzlaştı ama kahverengilikler hala belirgin,ayrıca o belgedeki tüyler gürleşti,sen de böyle bir tüy problemi olmuşmuydu? Ben kremi kullanmaya devam edicem adını yazmıştım daha önce.Gelişmeleri yazarım.

izlerinde bir gelişme varmı ayşe azalma gibi sende fayda alamadın dimi farnksiyonel lazerden

krem için biraz daha açıklama yapmam gerektiğini farkettim,bana göre gözle görülebilir şekilde farketti,erkek arkadaşım da aynı şeyi söylüyor.
10 gün kadar kullandım,tatilde de güneşlendim,50 faktörlü güneş kremi kullandım,saat başı yeniledim diyebilirim.Şu anki halinin resmi aşağıdaki gibi.
bazen ışığa ya da benim ruh halime göre izler daha belirgin olabiliyor.ben 3 seans co2 lazer uygulatmıştım,son uygulama kahverengilikler nedeniyle çok düşük dozda yapıldı.
Pek faydasını görmedim diyebilirim ama izleri biraz silikleştirdi.ben bu kahverengiliklerden kurtulduktan sonra en az 5 seans daha gitmeyi düşünüyorum.ben ethem mercana tedavi olmuştum,bana doğru ve yeterli bilgi vermedi,daha çok güvenebileceğim bir doktor arayışı içindeyim şu anda.Umarım krem sizde de işe yarar ve sizi yanıltmış olmam.Bu arada eczaneden 95tl ye aldım,mutlaka eczacıya da danışın.

ayşe bence senin yan tarafta olması şansın gibi geliyor bana üst tarafta olsa daha kötü ama yan tarafta olması daha iii

dorope canım yükseklik farkı varmı ve o izler artık belli deil dimi gözükmüyor dimi yani bence seneye daha iyi olacak forumu takip et dorope bırakma bizi ne olur senin fotonu görünce bu olay iyice bizim kafamıza yattı

cry hala benle küsmüsün arkadaşım gerçekten ben böle küsmeyi sevmem özürdilerim seni kırdıysam

dorope slm tekrar canm,ayağından parça deri alınmıştı dimi senin.??
o kaç santimdi tatlım.??
ayağın iyileştimi peki,alçıda falan diyodun.? orda da iz kaldı şimdi dımı.??
sagoll tatlımm ya inş seneye hiçbirşey kalmyck umut ediyorum:))))inş herkesin geçer.çünkü yapıpta pişman olmayan biri olmasa gerek.herkese Allah sabır ve inanma gücü versin....

benim izlerim çok derin olanalrı da var,çok çok ince olanalrıda var ve birde boydan boya bir ameliyat izim de...
en ince çizgileri bile geçirmedi benim fraksyonelc02 lazer,lekeler kaldı diyorum ya onlarda buz terapisi yaptı böyle,
sanırım buz terapisi cildimin reng pigmentlerini bozdu,düzelicekmi bilmiyrum,
durumum berbat anlıycanız.
eskiden güneşte yanardım inceler hiç belli bile deildi,şimdi ise insan içine çıkamaz haldeyim...

Umarim duzelir ve caresini bulursun. Allah yardimcin olsun.

lazer işe yarıyor diyenler de var anlamıyoru ki kimi hiç fayda görmezken kimisi bazı izleri tamamen geçirdi diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…