Popüler Konu Jilet izi giderme

ya mesleğinden dolayı takıyor eşim yoksa umrumda bile değil diyor ama üzülüyor ne yapıyım bir anlık hata 2 yada 3 yada 30 tane olsun sonuçta varmı bi iz var bizim amacımız birbirimize yardım etmek ne biliyim mesele buzlu terapi işe yaramadığını burdan öğrendim ve co2 lazerinde işe yaramadığınıda öğrendim faydalı omadı mı şimdi bu

şişşşşş kızlar sakin olalım ... ee tabi mevsim yaz ,havalar sıcak ,bizim izler yine bizi gerdi ve strese sokmaya başladı

ayşe buralardaysan bana cvp yazarmısın...
fraksyonel lazeri bitireli epey oldu benim,lekeler hala geçmedi,beyaz kaldı oralar, sen ne durumdasın canım geçtimi lekelerin.??
ayrıca ben buz terapisi yaptırmıştım,buz terapisi yapan kadın bana 4 ay sonra güneşe çıkabilirsin demişti,benm nerdeyse 1 sene olucak yaptıralı,güneşe çıktım,oralar kesinlikle yanmıyor,bembeyaz oldu izler dahada belirginleşti

arkadaşlar yeni resimler yükledim,kolumun son halini.
yapılan işlemlerden sonra nasıl lekeler kaldı kollarımda bir görün,ameliyat izimede bakın bakalım ne diyceksiniz.??
sevgiler...

Bana eczacı Isıs pharma markadı bodytone reveal diye bi rkrem önerdi,onu kullanmaya başladım daha 2-3 gün oldu.1 ayda etkisini görürsün çok iyi bir krem dedi ne kadar doğru bilemiyorum tabi.Kapatıcı olarak ne kullanıyorsun, ben coverderm denedim ama daha kötü göründü kolum.

ayşe yanık lekelerin nasıl? kulladığın kremle ilgili bi iyileşme görüyomusun? sanırım 10 gün oldu sen başlayalı. kapatıcılardan çok sıkıldım. işe yarayacak bişeylere gerçekten ihtiyacım var.

albüm paylaşabilmek ya da görebilmek için koşul olarak mesaj sayısı biraz azaltılamaz mı?

sibelcim ben sana ne yaptımda beni arkadaşlıktan çıkardın

mispurp kaçtane iz var kolunda uzunlukları kaç cm ne iş yapıyorsun işin için sıkıntı var mı şu anda mesaj sayın kaç oldu

sibelcim ben sana ne yaptımda beni arkadaşlıktan çıkardın

Büşracım beni de çıkarmış arkadaşlıktan onun canı sağolsun Biz kötü bir şey demedik o fikrini söyledi biz de kendi fikrimizi ve bu sert çıkışının gereksiz olduğunu söyledik Neyse tekrar söylüyorum canı sağolsun Yeter ki bu dertten kurtulalım birbirimize yardımcı olalım burada ki asıl toplanma amacımız bu. Bilgilerimizi ve deneyimlerimizi ne kadar çok paylaşırsak o kadar iyi sonuç alacağımıza inanıyorum.

sadce cengiz beyi,m yöntemi ve tek iz var elimizde popy senin izler ufak alanda o yüzden birz sanslısın cengiz bey için ama benim eşimin biraz daha fazla belli sanki neyse hakkımızda hayırlısı bakalım insanları anlamıyorum biz sibele bişi demedik ama o bize takmayın falan dedi pskoloğa gidin dedi

eğer sibel hata yaptıysam özürdilerim ama yanlış anladın sen beni başta dediğim gibi en güvendiğim sen sin bu8 forumda

elnaz geçmiş olsun kime oluyorsun ameliyatı kaç cm izlerin kenarda kalıcakmıymış bunları sordunmu çünkü kenarda kalacaksa bir anlamı yok bu tek iz ameliyatının kaçtane var kolunda cevaaplarsan sevinirim

şimdilik doktorla tel de görüştüm ve resimlerimi gördü sadece. maltyada doktorum.pazartasi orda olup salı günü ameliyat olacağım. burun ameliyatıyla birlikte. doktorum tek iz haline gelebileceğini söyledi. şöle sölim sana bileğimin 4-5 cm gerisinden dirseğime kadar. dağınık değil. en genişi 4 cm. aslında dışta kalan yerler olacak muhtemelen ama 1 ya da 2 tanesi en fazla. artık fazla önemsemiyorum bu izler geçsinde kötü görünsün hiç önemli değil benim beklentim tamamen kaybolması değil bu imkansız çünkü. sadece anlamı değişsin istiyorum.

elnaz doktrun ismi nedir malatyada üni okudum ben benimde eşimde var 91 . sayfada resmi var eşimde yaptırmak istiyor en uzunu 4 cm dediğin gibi eğer fotoya bakıp yormlarsan sevinirim sonuçta artık izlerin olmayacak orda tek bir iz olcak

mispurp kaçtane iz var kolunda uzunlukları kaç cm ne iş yapıyorsun işin için sıkıntı var mı şu anda mesaj sayın kaç oldu

büşra arka arkaya yağmur gibi soruların yahu,korkutuyosun insanı.kolumda belirgin iki tane ama pek belli olmayanlarla 7-8 kadar.en uzunu 3 cm kadar.çizik sayılabilecek durumdalar.şu anda bana buzlu terapiden kalan yanık lekeleri daha fazla sıkıntı veriyor.mesaj sayımı artırmak için her cümlemi yazıp yollamaya çalıştım 19 oldu diyodum,ceza aldım silinenler oldu.şu an 14 galiba.ne albüm oluşturabiliyorum ne albümlere bakabiliyorum.özelden mesaj imkansız zaten.

Bana eczacı Isıs pharma markadı bodytone reveal diye bi rkrem önerdi,onu kullanmaya başladım daha 2-3 gün oldu.1 ayda etkisini görürsün çok iyi bir krem dedi ne kadar doğru bilemiyorum tabi.Kapatıcı olarak ne kullanıyorsun, ben coverderm denedim ama daha kötü göründü kolum.

ayşe hala okumadın büyük ihtimalle bir önceki alıntılı sorumu,umarım bunu görürsün.kullandığın kremle ilgili olumlu anlamda farkettiğin bi değişim var mı? benim de buz tedavisinden dolayı yanıklarım var yazmıştım biliyosun,artık sadece kapatıcıyla saklamak yerine düzeltici birşeyler de yapmak istiyorum.yorumuna ihtiyacım var.

tamm tatlım kabul ediyorum seni..
senin izlerini de görmüştüm ben sende benm gibi izlerin çok...vah halimize,ama bu kış ciddi kurtulucam bu izlerden,haberleşicez..
En Büyük TÜRKİYE
cry seni ekliyorum beni kabul edermisin bi bakayım fotolarına

izler için kapatıcı kullanan ve kullandığı kapatıcıdan memnun olanlar varsa paylaşımları beklenmektedir..

X