Popüler Konu Jilet izi giderme

Valla haklisiniz aslinda da , ben dovme ve lazer denemis ve hata yapmos biri olarak 8 bin vericem malesef. Hayal kirikliklarindan sonra tekrar hata yapmak istemiyorum kendi adima. Tca yi denemek gerek aslindada ne biliyim. Sanki daha kotu olcakmis gibi hissim var. Tca yapilmis ornekleri incelemek gerek.
Dövme daha da mi kötü yaptı benim izim çok fazla derin değil yaptirsam alttan belli olur mu

Bide benim kolum 3.gün bugün ağrı var birde morarması dahada arttı.geçmesse diye çok korkuyorum.Allah korusun kolumu kesmesinlerbilen varsa yazsın lütfen

Yaprak hanim benimde 1 hafta tcdan sonra morarrma ve inanilmaz agrm oldu ayni seyi bende dusundum ama yoytube de kadinlar yuzune uyguluyor birde siyahi bi kadin bacagindaki kocaman yara izinr 15 ay tca uygulams inanlmz azalma vardi korkmayn morarma geciyor ama agri brz daha sürebiliyor lutfen pes etmeyelim Allahtan umut kesilmz krem bakimi yapin o bölgeyi darbe den koruyun cok gecmis olsun

Az

Az belli olan yani çok derin olmayan izlerin üzerine yapsam dovmeyi yine alttan belli olur mu izler

Olur bence.ayrica kolunda iz olmayan keyfine dovme yaptırnlar bile pisman olabiliyr iyi dusunun sonra hem izlerle hem dovmeyle ugrasmak caninizi sıkabilir.bu bzm tavsiyemz tca deneyin sizde

Arkadaşlar bazen iyi bazen de belirgin hale geliyor bu izler. Bende tam anlamadım neden olduğunu. Ama yapacak bişey yok.bu derdi çekeceğiz. Kakao yağı da bi işe yaramıyor arkadaşlar. En iyisi ugrasmamak. Soran olursa ameliyat oldum demek bir kelime laf.bu izlerden Yüzde yüz kurulan çok nadir.onlarda vücudunda kıllı olanlar. Yoksa sıkıntı. Herşeyin hayırlısı

Dovme yaptirmayiniz ben cok pismanim, dovmemden dolayi izler belli oluyormu derseniz hayir benimki belli olmuyor fakat illaki parlama yada yukseklik farkindan belli oluyor. Ama gecici sureligine kurtariyor. Sonradan pisman olmayiniz dovme yaptirmayiniz lutfen. Karar size kalmis =)

Arkadaşlar benim kolum şuan kızarık ben kendim soydum tcadan sonra çünkü baya bi kararmıştı.ben yüzde 50lik tcanın bukadar sert olduğunu bilmiyordum çünkü daha önceden yüzde20lik denemiştim.inşallah kızarıklıklarda geçiçek ama nezaman bilmiyorum.sizin kaç günde geçti?

Arkadaşlar benim kolum şuan kızarık ben kendim soydum tcadan sonra çünkü baya bi kararmıştı.ben yüzde 50lik tcanın bukadar sert olduğunu bilmiyordum çünkü daha önceden yüzde20lik denemiştim.inşallah kızarıklıklarda geçiçek ama nezaman bilmiyorum.sizin kaç günde geçti?

10 gunde gecti yaprak hanim benim.ben 10 gunde 1 uygulayacagm dun 2. Seferini yaptim

arkadaslar meraba benimde jilet izlerim var 9 10 senelik. artık kurtulmak istiyorum. doktordan randevu aldım dermeroller ve prp ile tedaviye başlıyacak. bu yöntemi uygulayan varmı aranızda? tca yı sordum doktora onunla olmaz dedi bana.. cengiz beye mail attım deri yamasını uygun gordu.. ama deri yamasından öne bu yontemi denemek istiyorum ama çook para gidicek. cunku deri yamasından sonra baska biyerimde iz kalsın istemiyorum birde. ve istanblda oturmuyorum cok zor olucak benim için o ameliyat. dermerol ve prp ikisi birlikte uygulanan varmı aranızda?

seans 600 dediler birde.. ve en az 4 5 kere uygulamak lazımmış. doktor gitmez ama belirginliği azalır dedi. değermi sizce?

birde tca uygulamayı düşünüyosunuz uzun bir sure.. kimyasal maddeyi sürekli aynı yere sürüceksiniz. onu bende dusundum ama cilt kanseri olmayalım birde? oyle bi ihtimalde olabilir arkadaslar bunun olma ihtimalini arastırdınız mı??

arkadaslar meraba benimde jilet izlerim var 9 10 senelik. artık kurtulmak istiyorum. doktordan randevu aldım dermeroller ve prp ile tedaviye başlıyacak. bu yöntemi uygulayan varmı aranızda? tca yı sordum doktora onunla olmaz dedi bana.. cengiz beye mail attım deri yamasını uygun gordu.. ama deri yamasından öne bu yontemi denemek istiyorum ama çook para gidicek. cunku deri yamasından sonra baska biyerimde iz kalsın istemiyorum birde. ve istanblda oturmuyorum cok zor olucak benim için o ameliyat. dermerol ve prp ikisi birlikte uygulanan varmı aranızda?

Dermoller prp bu yontemi ilk kez sizde duydum hangi sehirde hangi doktor yapiyormus ki acaba?

birde tca uygulamayı düşünüyosunuz uzun bir sure.. kimyasal maddeyi sürekli aynı yere sürüceksiniz. onu bende dusundum ama cilt kanseri olmayalım birde? oyle bi ihtimalde olabilir arkadaslar bunun olma ihtimalini arastırdınız mı??

Bu tca yi insanlar yuzlerne suruyor kislari oylevi ihtimal yok bence.ki doktorlar bile tca peelung yapıyolar muayenehane lerinde

Dermoroller ,prp cilt lekeleri ve ince kırışıklıklar için ve 600 tl çok fazla hemde sana garanti vermemiş doktor.onun bir tık üstü co2 lazer bence onu araştırmalısın.

Dermoroller ,prp cilt lekeleri ve ince kırışıklıklar için ve 600 tl çok fazla hemde sana garanti vermemiş doktor.onun bir tık üstü co2 lazer bence onu araştırmalısın.
ooff offf bilmiyorum doktor bana bunu söyledi. 4 5 seans dedi . ama ben biraz bile fayda görürsem 8 9 10 a kadar yaptırmak istiyorum. hani ne kadar çok yapılırsa o kadar daha azalır gibime geliyor? öle olmazmı sencede?

Bu tca yi insanlar yuzlerne suruyor kislari oylevi ihtimal yok bence.ki doktorlar bile tca peelung yapıyolar muayenehane lerinde
evet orası öyle tabiki ama onlar 1 sene gibi uzun süre kullanmıyorlar. ve derecesi düşük olanları kullanıyorlar. bende dusundum mesela %40 olanını gerekırse 2 sene kullanırım ama gecsın yeterki diye ama kimyagerde bir arkadasım var ona sordum. onu surekli ve devamlı kullanmak seni cilt kanseri yapabilir dedi. 1 sene cok uzun sure dedi ve derecesi 40 cok yuksek dedi. dusunsenize surekli asit veriyosunuz cildinize. eger gececekse 5 sene bile kullanmaya razıyım bende.. ama birde kas yapıyım derken göz çıkarma olayı var. kanser olma riski geliyo aklıma? onu bi arastırın bence.

ooff offf bilmiyorum doktor bana bunu söyledi. 4 5 seans dedi . ama ben biraz bile fayda görürsem 8 9 10 a kadar yaptırmak istiyorum. hani ne kadar çok yapılırsa o kadar daha azalır gibime geliyor? öle olmazmı sencede?
para zaten yandım bittim ben birsürü para gidicek oda çok üzüyo benı ama azalıcaksa mecburen vermek zorundayız

yarın başlıyacağım. co2 lazeride sorucam bakalım ne diyecek. eylulun sonuna kadar bitiririz dedi. ben bi yarın başlıyım. sizleri haberdar ederim. eger bu olmazsa baska bişey denicem. herşeyi denicem. yok ben bu izlerle ömür boyu yaşamaya katlanamam . ben görüntüsünden bıktım. hiçbiri çare olmazsa yakmayı bile düşünüyorum sıcak suyla. nasıl yapıcam bilmiyorum tabı ama nu en son çare. elinde sonunda ben o izleri azaltıcam yada başka bi ize çevircem. jilet izi harıç baska neye benzerse benzesın. soranlara yapıcak açıklama bulamıyorum. çok utanıyorum. bir ömür geçmez böyle. katlanamam

kızlar hepimizin sorunu hele ki yaz aylarında umarım hepimizin bi şekilde bu durumdan kurtuluruz. 7,8 senelik var bende de jilet faça sayısı 15,16 falan küçüklü büyüklü . Geçenlerde sayfalrda araştırırken gördüm kimyasal peeling jilet izine son diye araştırdım ve almaya karar verdim. %30 luk bi tca aldım kendime ilk uygulamamı da dün gece yaptım şu anda herhangi bi soyulma yok sadece bazı yerlerin rengi koyu kahve ve mor ()kan oturmuş gibi)iyi geleceğini düşünüyorum nedense bilemiyorum ama bakalım umut dünyası :)

X