Popüler Konu Jilet izi giderme

Kizlar merhaba oncelikle yardimci olanlara simdiden tesekkur ediyorum , benim 7 ,siniftan kalma suan da 12 yi bitirdim 5 yil oldu kolumda yanlislikla.maket bicagiyla oynarken maalesef :KK43: çizik attım salaklik tam hayatimdaki en buyuk pismanlik yanlisliklada olsa , her neyse biraz derin,kısa birsuru mesaj var ön sayfalarda okuyamadim onlari lütfen yardimci olun zimparalama yontemi vs ? Insanlarin jiletci gozuyle bakmasindan bıktım gerçekten lütfen yardimci olun , devlet hastanesi yapmaz mi bide ? Estetik cerrahiler falan parayla mi illa ? :KK43: maddi durumumda iyi degil o yuzden soruyorum

Bu arada dövme yaptirmak istiyorum ama belli olur aşağıdan cok rahatsiz olurum ilk olarak kapatip bir sekilde ameliyat falan sonra dövme yaptırmayı dusunuyorum

Olmamalısın tabiki ne var o izde..minik bi dövme yaptır çiçek dövmesi gibi...yada lazere git
Aslında ben bile unutmuştum izler ama gören dikkatli inceleyen birileri söyleyince kafama takmaya başladım. Dövme yaptırmak istemiyorum açıkçası. Başka bir yolu var mıdır bu izlerden kurtulmanın? O kadar salakça bir şey ki aslında. Nasıl yapmışım bilmiyorum. Asi biri de değilim. Depresyonda olduğum bir an özentiyle mi yaptım bilmiyorum. Canım tatlıdır, kendime çok kızıyorum Nasıl bir ergenlik ya saçmalamışım. Ama insanlar farklı bakıyor ne yazık ki. Pişmanlık fayda da etmiyor:KK43:

Selamlar herkeze.. eskiler varsa beni bilirler... Lanet olası izlerden kurtulmak icin dunya paralar odeyen talihsiz ben... tek iz ameliyati,Hucre spreyi,C02 lazer,buz terapisi en son da tca peeling denedim... 6 seansta gecer dediler ben 7 Seans tca peeling uyguladim. Kolumda beyaz lekeler kaldi. Mahfoldu kollarim. TCA peeling gecer diyen sitelere yazdim benim izlerimi gecirmedi diye yayinlamadilar sahtekar lar
. Bosuna umutlanmayin,paranizi da harcamayin.. tca peeling hic bir işe yaramiyor..tca'dan cok umutlanmıştım,cildim soyuldu hah dedim bu sefer olacak galiba ama olmadı olmadı olmadı. ... sonuc olarak ben bu savaşı kaybettim artik.. yoruldum. Yiprandim.. kollarim eskiden daha iyidi belli belirsizdi,guneş kollarimi yakiyor du,oysa simdi yapılan Onca yanlış tedavilerden sonra cildimin renk pigmentleri bozuldu ve guneş işlem yapılan bolgeleri yakmıyor...

Selamlar herkeze.. eskiler varsa beni bilirler... Lanet olası izlerden kurtulmak icin dunya paralar odeyen talihsiz ben... tek iz ameliyati,Hucre spreyi,C02 lazer,buz terapisi en son da tca peeling denedim... 6 seansta gecer dediler ben 7 Seans tca peeling uyguladim. Kolumda beyaz lekeler kaldi. Mahfoldu kollarim. TCA peeling gecer diyen sitelere yazdim benim izlerimi gecirmedi diye yayinlamadilar sahtekar lar
. Bosuna umutlanmayin,paranizi da harcamayin.. tca peeling hic bir işe yaramiyor..tca'dan cok umutlanmıştım,cildim soyuldu hah dedim bu sefer olacak galiba ama olmadı olmadı olmadı. ... sonuc olarak ben bu savaşı kaybettim artik.. yoruldum. Yiprandim.. kollarim eskiden daha iyidi belli belirsizdi,guneş kollarimi yakiyor du,oysa simdi yapılan Onca yanlış tedavilerden sonra cildimin renk pigmentleri bozuldu ve guneş işlem yapılan bolgeleri yakmıyor...
Cok gecmis olsun cok uzuldum.. butun tedavileri denemissiniz cengiz acikel disinda sanirim, tekrar cok gecmis olsun

Cok gecmis olsun cok uzuldum.. butun tedavileri denemissiniz cengiz acikel disinda sanirim, tekrar cok gecmis olsun
Cok tesekkur ederim. Son olarak cengiz acikel kaldi denemedigim. Onada cesaretim yok. Yurt dısında yaşıyorum,Turkiye'ye gelmek beni endişelendiriyor açıkçası..

Cok tesekkur ederim. Son olarak cengiz acikel kaldi denemedigim. Onada cesaretim yok. Yurt dısında yaşıyorum,Turkiye'ye gelmek beni endişelendiriyor açıkçası..

Bende amerikada yasiyorum , taa amerikadan git gel yapicam dusunun artik , denemeye deger =)

Ben sizi biliyorum.yıllardır bu siteyi uye olmadan takip ediyordum.ben sadece lazer denedim husranla sonuclandi.tek iz ameliyati yapilamazdi cunku izlerim cok daginik yamayi da yine iz kalacagi ve yine daginik oldugu icin istemedim ayrıca pahali bayağı.tcayi koluma uygulams tam yazacakken ilk uygulamamda malesef szde ise yaramadgni okudum.bu izlrr benide mahvetti bu pismanlgn tarifi yok.tam umursamamaya calsyrsn biri gelip bisey söylüyor ve yine en basa donuyorsn tıp okadar gelismis ama halaa cozumu yok tam anlamyla.siz eskiden izlernizn fazla belli olmadgni soylemissnz keske benimde belli belirsz olsa hic önem semem ama benim 3 tanesi cok derin geriye kalanlar hafif diyecek birsey bulamyrm cunku artik cok geç hersey icin...galiba umudum bitti...

İn hell merhaba siz yurtdışındasınız orda araştırmadınızmı belki türkiyede olmayan teknikler vardır orada.belki bi çaresi vardır.bu arada ben doktora gittim,yara iyi iyileşmediği için dermabrazyon yapmaya gerek görmedi.yapsakta bir faydası yok dedi.mehron plastik makyaj malzemesinide denedim oda hiç bir işe yaramadı.dermacol sipariş etmiştim.oda kapamadı izleri.bende bıktım yemin ederim boşa para harcayıp duruyorum.ten rengi dövme yaptırıcam son çarem bu siyah dövme çok göze batıyor çünkü.başka bişey aklıma gelmiyo benim.

İn hell merhaba siz yurtdışındasınız orda araştırmadınızmı belki türkiyede olmayan teknikler vardır orada.belki bi çaresi vardır.bu arada ben doktora gittim,yara iyi iyileşmediği için dermabrazyon yapmaya gerek görmedi.yapsakta bir faydası yok dedi.mehron plastik makyaj malzemesinide denedim oda hiç bir işe yaramadı.dermacol sipariş etmiştim.oda kapamadı izleri.bende bıktım yemin ederim boşa para harcayıp duruyorum.ten rengi dövme yaptırıcam son çarem bu siyah dövme çok göze batıyor çünkü.başka bişey aklıma gelmiyo benim.

YAprak hanim ise yaramamasna üzüldüm... Siz cengiz acikele mi ameliyat olmustunuz memnun kalmayp devam ediyorsunz cunku arastrmaya.kolunuzdaki son durum nedir resim atabilir misiniz

Amerika dunyanin en rezil ulkesidir saglik konusunda . Birakiniz burda tedavi olmayi, sadece acil e gitseniz 1000 dolardan baslar. Gerisini tahmin ediniz. Bu nedenle cengiz acikel icin gitngel yapicam ins.

Arkadaşlar ben tekrar tca yaptım yüzde50 lik.2.günüm ama çok kötü oldu morardı.ne sürsem ne yapsam ben ya.

Yaprak
Arkadaşlar ben tekrar tca yaptım yüzde50 lik.2.günüm ama çok kötü oldu morardı.ne sürsem ne yapsam ben ya.

Yaprak hanim bnd ilk kez yaptm bnmd morardi cok agrm oldu kenarlrdan soyuldu bepantol sürün bn cinko oksit e vtamin madecassol karstrdm ama bepantol e geccem odaha iyiyms bde kndnz soymayin bn dayanamadm soyulmaya baslaynca soydum cok siddetli kasinti oldu ayrca yuzde 50 cok yuzde 30 falan baslasydnz keske

Arkadaşlar jilet izi üzerine dövme yapsam kapatır mi ? Dövme yaptıran varsa lütfen fikrini söylesin bide daha çok dikkat çeker diye korkuyorum sizce dövme yaptirmali miyim

Arkadaşlar jilet izi üzerine dövme yapsam kapatır mi ? Dövme yaptıran varsa lütfen fikrini söylesin bide daha çok dikkat çeker diye korkuyorum sizce dövme yaptirmali miyim

Kesinlikle yaptirmayin bende cok dusundum ama burda cogu kisi yaptrp pisman olmus izler alttan dahada belli oluyor cunku dovme dikkat ceken birsey kisi baktg anda goruyor yani avm de bile goruyorum dovmeli cogu kiside jilet izi var cok dikkat cekiyor tca uygulamaya başlayın bende umutsuzdum ama inanin bana 1 yil uygulamadan bilemeyiz sonucu benim suan 1 tane derin izimin yarisi yok oldu vallahi ben geccene inaniyorum yama operasyonu cok pahali derin cok izde 8 bin hafif az izde 8 bin bu bence hakszlk herkesn butcesi belli ALLAH ASKNA 8 bin nedir ya ha yok etseler tamamen 100 milyarda hak ama yanik izine cevir ustune 8 bin al oda 1 yilda iylessin hakszmym

Kesinlikle yaptirmayin bende cok dusundum ama burda cogu kisi yaptrp pisman olmus izler alttan dahada belli oluyor cunku dovme dikkat ceken birsey kisi baktg anda goruyor yani avm de bile goruyorum dovmeli cogu kiside jilet izi var cok dikkat cekiyor tca uygulamaya başlayın bende umutsuzdum ama inanin bana 1 yil uygulamadan bilemeyiz sonucu benim suan 1 tane derin izimin yarisi yok oldu vallahi ben geccene inaniyorum yama operasyonu cok pahali derin cok izde 8 bin hafif az izde 8 bin bu bence hakszlk herkesn butcesi belli ALLAH ASKNA 8 bin nedir ya ha yok etseler tamamen 100 milyarda hak ama yanik izine cevir ustune 8 bin al oda 1 yilda iylessin hakszmym

Valla haklisiniz aslinda da , ben dovme ve lazer denemis ve hata yapmos biri olarak 8 bin vericem malesef. Hayal kirikliklarindan sonra tekrar hata yapmak istemiyorum kendi adima. Tca yi denemek gerek aslindada ne biliyim. Sanki daha kotu olcakmis gibi hissim var. Tca yapilmis ornekleri incelemek gerek.

Eğer çok belli değilse hiç uğraşma.ne kadar uğraşırsan okadar kötüye gidiyor ve izli alan genişliyor.co2 laxerle bikaç kez dene dövme yaptırmak en son çaren olsun,her yöntemi denemiş biri olarak yazıyorum bunu.

Aynen katılıyorum size 8bin ver hemde hala izlerle uğraş hiç mantıklı değil.psikolojik ve maddi yıkımdan başka bişey değil.

Bide benim kolum 3.gün bugün ağrı var birde morarması dahada arttı.geçmesse diye çok korkuyorum.Allah korusun kolumu kesmesinlerbilen varsa yazsın lütfen

Az
Az belli olan yani çok derin olmayan izlerin üzerine yapsam dovmeyi yine alttan belli olur mu izler

X