- 13 Ocak 2014
- 134
- 16
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar dermoroller kullanan var mı ? Olumlu bir sonuç veriyor mu ? Biraz görüntüyü canlandırması açısından?
Merhaba arkadaşlar, ben sanırım bu ameliyatı olamayacağım sürekli olmaya karar verdiğim an bir şey okuyorum ve korkup vazgeçiyorum Şimdi co2 lazer yaptırmaya karar verdim kışın onu denicem izler az olduğu için belki işe yarar.. Tca kullanmaya korkuyorum açıkcası kullanan ve yararını gören var mı bu forumda? Ve lazerden sonra kötü oldu yazmış bir arkadaş neden kötü oluyor daha iyi olması gerekiyorken
ben 1 seans yaptırdım. ama devam etmicem. amelıyat olcam yakında. ama alttan izlerim çıkıcak diye endişelerim var..Arkadaşlar dermoroller kullanan var mı ? Olumlu bir sonuç veriyor mu ? Biraz görüntüyü canlandırması açısından?
Dovme yaptirmayiniz ben cok pismanim, dovmemden dolayi izler belli oluyormu derseniz hayir benimki belli olmuyor fakat illaki parlama yada yukseklik farkindan belli oluyor. Ama gecici sureligine kurtariyor. Sonradan pisman olmayiniz dovme yaptirmayiniz lutfen. Karar size kalmis =)
Dövmeni beğenmediğin için mi pişmansın ? Ya da pişman olma nedenin nedir?
Milletin pipisBen sizi biliyorum.yıllardır bu siteyi uye olmadan takip ediyordum.ben sadece lazer denedim husranla sonuclandi.tek iz ameliyati yapilamazdi cunku izlerim cok daginik yamayi da yine iz kalacagi ve yine daginik oldugu icin istemedim ayrıca pahali bayağı.tcayi koluma uygulams tam yazacakken ilk uygulamamda malesef szde ise yaramadgni okudum.bu izlrr benide mahvetti bu pismanlgn tarifi yok.tam umursamamaya calsyrsn biri gelip bisey söylüyor ve yine en basa donuyorsn tıp okadar gelismis ama halaa cozumu yok tam anlamyla.siz eskiden izlernizn fazla belli olmadgni soylemissnz keske benimde belli belirsz olsa hic önem semem ama benim 3 tanesi cok derin geriye kalanlar hafif diyecek birsey bulamyrm cunku artik cok geç hersey icin...galiba umudum bitti...
Yuzde yuz olarak saklayamiyor. Farkli acilardan parlama yapiyor ve yukseklik farkindan dolayi belli oluyor. Sildirip yama tedavisi olmayi dusunuyorum. Pisman degilim, gecici olarak kurtardi diyebilirim fakat gecici degil kalici olarak yuzde yuz kurtulmak istiyorum.
Merhaba,tca deneyinimi yaşayan biri olarak asla tavsiye etmiyorum. TCA peeling ile ilgili siteler var,kessinlikle Izler silinir diyorlar. Soru soranlari sitede yayinliyorlar. 6 seansta gecer diyorlar. Fakat ben 7 seans yaptim %40 tca ile,soylenen kremleride duzenli surdum kalın bir tabaka soyuldu,fakat izlerde yemin ederim ki hic bir degisiklik olmadı..... ilk tca surdugumde bayan umitliydim,cok guzel soyuyor du cunku,ama olmadı. Siteye yazdım izler silinir dediniz silinmedi hicbir ise yaramadı diye,yayınlamadılar... sahtekar insalar... Turkiye'ye gittigim zaman kollarımı hep gizliyorum,fakat baska ulkekere gittigim de cok rahatım. Almanya'da yasamaktayim, birisi de koluma bakiyor sa kesin turktur..Yabancilar asla vucudundaki bir iz icin seni kınanaz sorgulamaz... insallah şifa bulursunuz.. Ben umidimi coktan yitirdim...
Merhaba,tca deneyinimi yaşayan biri olarak asla tavsiye etmiyorum. TCA peeling ile ilgili siteler var,kessinlikle Izler silinir diyorlar. Soru soranlari sitede yayinliyorlar. 6 seansta gecer diyorlar. Fakat ben 7 seans yaptim %40 tca ile,soylenen kremleride duzenli surdum kalın bir tabaka soyuldu,fakat izlerde yemin ederim ki hic bir degisiklik olmadı..... ilk tca surdugumde bayan umitliydim,cok guzel soyuyor du cunku,ama olmadı. Siteye yazdım izler silinir dediniz silinmedi hicbir ise yaramadı diye,yayınlamadılar... sahtekar insalar... Turkiye'ye gittigim zaman kollarımı hep gizliyorum,fakat baska ulkekere gittigim de cok rahatım. Almanya'da yasamaktayim, birisi de koluma bakiyor sa kesin turktur..Yabancilar asla vucudundaki bir iz icin seni kınanaz sorgulamaz... insallah şifa bulursunuz.. Ben umidimi coktan yitirdim...
Yaprak sen ne zaman ameliyat olmuştun kolunun durumu ne şu anda birazcık bilgi verir misin ?arkadaşlar selam.cengiz beye ameliyat olacaklar her ayrıntısını konuşun alttan izler çıkarmı,deriyi kalınmı incemi yapar yamasını,bacakta eşit olarakmı alır deriyi bunların hepsini en detaylı biçimde sorun kafanıza yatmayan bişey varsa size güven vermediyse olmayın bu ameliyatı.benim bildiğim gördüğüm kadarıyla geri dönüşü olmuyor.çok iyi krar vermek lazım.benim okadar izim yoktu dövmem vardı ben onu kazıtmıştım.derim çok hasar görmüştü ama inanın çok kötü değildi,tabi ozamanki psikolojimle ben bunu anlayamadan atladım ameliyat olmaya,bana diyebilirdiki senin bu ameliyata ihtiyacın yok lazeri ve başka bildiği yöntemleri bana önerebilirdi.ben hakkımı helal etmiorum.sizde iyi düşünün karar verin.şuan kolum çokmu kötü hayır değil ama gerek yoktu para için beni kullanmasına.ve duyuyorumki 4 5 çizgi için 8 milyardan bahsediliyo yazık yani yemin ederim yazık......