Popüler Konu Jilet izi giderme

Arkadaşlar dermoroller kullanan var mı ? Olumlu bir sonuç veriyor mu ? Biraz görüntüyü canlandırması açısından?

Merhaba arkadaşlar, ben sanırım bu ameliyatı olamayacağım sürekli olmaya karar verdiğim an bir şey okuyorum ve korkup vazgeçiyorum Şimdi co2 lazer yaptırmaya karar verdim kışın onu denicem izler az olduğu için belki işe yarar.. Tca kullanmaya korkuyorum açıkcası kullanan ve yararını gören var mı bu forumda? Ve lazerden sonra kötü oldu yazmış bir arkadaş neden kötü oluyor daha iyi olması gerekiyorken :KK43:

Lazer e bosuna para gomersin bence daha 1 kisi bile izim gtti dedigini duymadim bosa param gtti benim tca kullanyrm dene bir zarari yok kullanma talimatina uy yeter

Dovme yaptirmayiniz ben cok pismanim, dovmemden dolayi izler belli oluyormu derseniz hayir benimki belli olmuyor fakat illaki parlama yada yukseklik farkindan belli oluyor. Ama gecici sureligine kurtariyor. Sonradan pisman olmayiniz dovme yaptirmayiniz lutfen. Karar size kalmis =)

Dövmeni beğenmediğin için mi pişmansın ? Ya da pişman olma nedenin nedir?

Arkadaşlar özellikle tca uygulayan arkadaşlar lütfen yardımcı olunn yapıp memnun kalan var mi?? Ya bu nasıl pismanliktir aptalligimn bedelinin bu kadar ağır olacagni hiç tahmin edemezdim..

Ben buz tedavisini denedim sonu büyük hüsran serefsizler sadece insanların dugulaeiyla oynuyor test yapılan bölge daha kötü oldu ve o kadın en kalın izime uguladi daha sonra kendim evde zimparalamayi denedim sonuç yine kötü ben açıkçası ameliyattan hem korkuyorum hem maliyeti çok fazla.. tca son umudum ama ondan da korkuyorum ugrastikca kötü olur diyenler var ama böyle de yaşamak istemiyorum lütfen yardimci olun yapanlar resim atsn nolur

İnsan herşeye alışıyor ama nedense ben bu izlerle yaşamaya alisamiyorym :KK43: 7 sene olucak.. ve bi oğlum oldu ilerde bana bunları sorduğunda nasıl cevap veririm :KK43:(

Dövmeni beğenmediğin için mi pişmansın ? Ya da pişman olma nedenin nedir?

Yuzde yuz olarak saklayamiyor. Farkli acilardan parlama yapiyor ve yukseklik farkindan dolayi belli oluyor. Sildirip yama tedavisi olmayi dusunuyorum. Pisman degilim, gecici olarak kurtardi diyebilirim fakat gecici degil kalici olarak yuzde yuz kurtulmak istiyorum.

Cengiz beye ameliyat olan arkadaşlar yama yeri ile kolunuzun orjinal derisi birleşiminde yükseklik ve beyazımsı rengk farkı yaşayan var mı yoksa sadece bende mi oldu bu durum merak ediyorum. Birde kesik izlerinin kesilip alındığı yerde çukurlaşma oldu mu cevaplarsanız srvinirim

Ben sizi biliyorum.yıllardır bu siteyi uye olmadan takip ediyordum.ben sadece lazer denedim husranla sonuclandi.tek iz ameliyati yapilamazdi cunku izlerim cok daginik yamayi da yine iz kalacagi ve yine daginik oldugu icin istemedim ayrıca pahali bayağı.tcayi koluma uygulams tam yazacakken ilk uygulamamda malesef szde ise yaramadgni okudum.bu izlrr benide mahvetti bu pismanlgn tarifi yok.tam umursamamaya calsyrsn biri gelip bisey söylüyor ve yine en basa donuyorsn tıp okadar gelismis ama halaa cozumu yok tam anlamyla.siz eskiden izlernizn fazla belli olmadgni soylemissnz keske benimde belli belirsz olsa hic önem semem ama benim 3 tanesi cok derin geriye kalanlar hafif diyecek birsey bulamyrm cunku artik cok geç hersey icin...galiba umudum bitti...
Milletin pipis
Yuzde yuz olarak saklayamiyor. Farkli acilardan parlama yapiyor ve yukseklik farkindan dolayi belli oluyor. Sildirip yama tedavisi olmayi dusunuyorum. Pisman degilim, gecici olarak kurtardi diyebilirim fakat gecici degil kalici olarak yuzde yuz kurtulmak istiyorum.

Yama tedavisi olarak yüzde yüz kurtulamazsın. Bu işin yüzde yüz kurtuluşu sadece zamanı geriye sarmak. O da imkansız olduğu için kurtuluş yok. Mailimi versem bana dövmenin fotoğraflarını atar mısın? Görmek istiyorum ve sana yorum yaparım.

Az önceki mesajım yarım kalmış. Aslında yazdım sonradan sildim. Şunu yazacaktım yaseminsagi'nin mesajı üzerine. Yasemin "tıp o kadar gelişmiş fakat cozumu yok bu işin" demişti. Ben de şunu yazacaktım. Milletin pipisi için saatlerce mesai harcayan tıp maalesef bizim psikolojimizi bozan bu olay için yeterince mesai harcamıyor. Tüm eczanelerin kapısında ne yazıyor? Yarın bir bakın. Cinsel gücü artıran hap bilmem ne. Sanki herkesin tek derdi cinsellikmiş gibi davranıyorlar. Ayrıca size başka bir örnek vereyim. Youtube'da izleri yok etmek için makyaj malzemesi videosu arıyorum. Karşıma iz yaratmak için videolar çıkıyor. Yani pek çok makyaj malzemesi kullanarak kanlı izler yapıyorlar fakat bizim izleri kapatmak için çok ama çok az makyaj malzemesi var. Bizim kurtulmaya çalıştığımız izleri millet makyajla yaratmaya calisiyor :) Komik değil mi bu.

arkadaşlar selam.cengiz beye ameliyat olacaklar her ayrıntısını konuşun alttan izler çıkarmı,deriyi kalınmı incemi yapar yamasını,bacakta eşit olarakmı alır deriyi bunların hepsini en detaylı biçimde sorun kafanıza yatmayan bişey varsa size güven vermediyse olmayın bu ameliyatı.benim bildiğim gördüğüm kadarıyla geri dönüşü olmuyor.çok iyi krar vermek lazım.benim okadar izim yoktu dövmem vardı ben onu kazıtmıştım.derim çok hasar görmüştü ama inanın çok kötü değildi,tabi ozamanki psikolojimle ben bunu anlayamadan atladım ameliyat olmaya,bana diyebilirdiki senin bu ameliyata ihtiyacın yok lazeri ve başka bildiği yöntemleri bana önerebilirdi.ben hakkımı helal etmiorum.sizde iyi düşünün karar verin.şuan kolum çokmu kötü hayır değil ama gerek yoktu para için beni kullanmasına.ve duyuyorumki 4 5 çizgi için 8 milyardan bahsediliyo yazık yani yemin ederim yazık......

Merhaba,tca deneyinimi yaşayan biri olarak asla tavsiye etmiyorum. TCA peeling ile ilgili siteler var,kessinlikle Izler silinir diyorlar. Soru soranlari sitede yayinliyorlar. 6 seansta gecer diyorlar. Fakat ben 7 seans yaptim %40 tca ile,soylenen kremleride duzenli surdum kalın bir tabaka soyuldu,fakat izlerde yemin ederim ki hic bir degisiklik olmadı.....:KK43: ilk tca surdugumde bayan umitliydim,cok guzel soyuyor du cunku,ama olmadı. Siteye yazdım izler silinir dediniz silinmedi hicbir ise yaramadı diye,yayınlamadılar... sahtekar insalar... Turkiye'ye gittigim zaman kollarımı hep gizliyorum,fakat baska ulkekere gittigim de cok rahatım. Almanya'da yasamaktayim, birisi de koluma bakiyor sa kesin turktur..Yabancilar asla vucudundaki bir iz icin seni kınanaz sorgulamaz... insallah şifa bulursunuz.. Ben umidimi coktan yitirdim...

Merhaba,tca deneyinimi yaşayan biri olarak asla tavsiye etmiyorum. TCA peeling ile ilgili siteler var,kessinlikle Izler silinir diyorlar. Soru soranlari sitede yayinliyorlar. 6 seansta gecer diyorlar. Fakat ben 7 seans yaptim %40 tca ile,soylenen kremleride duzenli surdum kalın bir tabaka soyuldu,fakat izlerde yemin ederim ki hic bir degisiklik olmadı.....:KK43: ilk tca surdugumde bayan umitliydim,cok guzel soyuyor du cunku,ama olmadı. Siteye yazdım izler silinir dediniz silinmedi hicbir ise yaramadı diye,yayınlamadılar... sahtekar insalar... Turkiye'ye gittigim zaman kollarımı hep gizliyorum,fakat baska ulkekere gittigim de cok rahatım. Almanya'da yasamaktayim, birisi de koluma bakiyor sa kesin turktur..Yabancilar asla vucudundaki bir iz icin seni kınanaz sorgulamaz... insallah şifa bulursunuz.. Ben umidimi coktan yitirdim...

Cry teşekkür ederim mesajına. Evet bu cok üzücü ama meraklı bir milletiz maalesef. O nasıl oldu bu nasıl oldu. Sanane yaaa demek keşke çok kolay olsa bizler açısından. Ama diyemiyorsun işte karşı tarafı da kırmak istemiyorsun. Demek yabancılar izler için kınamıyor ve bakmıyor ha? Bu çok güzel bir şey eger oyleyse.

Kesinlikle katilmiyorum. Erasmus programiyla avrupada bulundum. Her ulkeden her ogrenci gayetde kolunu mu kestin diye sordu. Pek farkli yok turkiyeden.

Arkadaslar merhaba genel olarak bütün yazılanları okudum.uzun süre kolunda izleri taşıma rekoru sanirim bende tam 20 yil oldu.20 tane yazim berbat geçti ve hiç bir yontemi denememistim.çok derin ama düzenli 7 tane izim vardı .Izgaraya düştüm diyordum .zaten en yakinlarim goruyordu yani aileme bile gercegi soylemedim.hayatim fakir kol kiyafet giymekle geçti ve yazlari geçici dövme yaptirmakla oda 1 hatfalik otel tatilim güzel gecsin diye.sonucta böyle yasamaktan bıktım ve cengiz beye ameliyat oldum.1 ay oldu yazdiklarinizin cogunu yasamaya basladim.yukselti farki alttan iz gorulmesi ve bacakta surekli ciğer gibi bir görüntü ama her hafta daha iyi görmek beni mutlu ediyor.kol bandini kullanarak bile kisa kolluyla gezmek harika bir duygu . Evetcok pahalı bir yöntem derin izleriniz varsa yaptirin derim.tek anlamadigim cengiz beyden bahsederken kimsenin olumsuzluk belirtmemis olmasi.bence disaridaki insanlar kadar acimasiz elestiren bir kişilik.henuz hic kontrolden bahsetmedi 24 saat telefonum acik ara diyor bisey sorunca sen kimsin der gibi davraniyor.Herseye rağmen eğer derin izleriniz varsa cerrahi müdahaleden baska sansiniz olmadigini tekrar soyluyorum.Hic bir hata insana bu kadar uzun ve ağır bir bedel odetemez hepinize gecmis olsun diliyorum umarım kurtuluruz...

arkadaşlar selam.cengiz beye ameliyat olacaklar her ayrıntısını konuşun alttan izler çıkarmı,deriyi kalınmı incemi yapar yamasını,bacakta eşit olarakmı alır deriyi bunların hepsini en detaylı biçimde sorun kafanıza yatmayan bişey varsa size güven vermediyse olmayın bu ameliyatı.benim bildiğim gördüğüm kadarıyla geri dönüşü olmuyor.çok iyi krar vermek lazım.benim okadar izim yoktu dövmem vardı ben onu kazıtmıştım.derim çok hasar görmüştü ama inanın çok kötü değildi,tabi ozamanki psikolojimle ben bunu anlayamadan atladım ameliyat olmaya,bana diyebilirdiki senin bu ameliyata ihtiyacın yok lazeri ve başka bildiği yöntemleri bana önerebilirdi.ben hakkımı helal etmiorum.sizde iyi düşünün karar verin.şuan kolum çokmu kötü hayır değil ama gerek yoktu para için beni kullanmasına.ve duyuyorumki 4 5 çizgi için 8 milyardan bahsediliyo yazık yani yemin ederim yazık......
Yaprak sen ne zaman ameliyat olmuştun kolunun durumu ne şu anda birazcık bilgi verir misin ?

Herkese merhaba.pazartesi gunu cengiz acikele ameliyat oldum.sizinle sureci paylasacagim.insallah bu dertten kurtulurum ve sizin de kurtulmaniza vesile olurum

X