Popüler Konu Jilet izi giderme

ben bu ameliyat oldum aradan 2 sene geçti ama dediğim gibi memnun olamadım.bayanım ve kolumu alıyorum eğer kolumda tüy olsaydı belki göze batmazdı.daha öncede söyledim erkekler daha avantajlı.internetten halen araştırmaya devam ediyorum krem,kapatıcı,dermabrazyon,plastik makyaj,dövme kapatan fondotenler,deriyi soyan kremler ,tca ve daha bir sürü şey.tcayıda denedim ameliyattan önce hiçbir işe yaramıyor onuda söyliyeyim.(danışmanım).boşuna zaman kaybedersin çünkü yüzeysel soyma işlemi yapar.derin soyma yapmak lazım izlere ulaşmak için oda dermbrazyon oluyor.evde kendimde kapatmayı denedim pro.makyak malzemelerimle ama olmuyor.şimdi dermabrazyonu deniyeceğim ve sonuca bakıcam.greft bölesinide tamamen kaldırtıcam derin soyma işlemi yaptırıcam.benim istediğim deri kendi kendine iyileşsin çevresindeki deriyle bütünleşsin.ve birde dermaflage diye bir ürün var bakın sizde araştırın videolarını izleyin,ürün biraz pahalı ebayda ve amazonda satılıyor.izleri çukurları doldurarak kapatan bir ürün.işe yararmı bilemem tabiki denemek lazım.birde zeki gündüzün kremi var onuda denemeyi düşünüyorum.
Merhaba yaprak, sana mesaj olarak mailimi attım fotoğraf gönderebilirsin çok sevinirim çünkü ben bu yaz ameliyat olmayı düşünüyordum mesajın kafamı çok karıştırdı :KK43: sen heralde hiç memnun değilsin derin soyma işlemi düşündüğüne göre ? Çok merak ediyorum kolunu hiç mi memnun kalmadın

msms1 mail attım sana.önceki sayfalarda gördüm izlerini ben senin yerinde olsam asla ameliyatı düşünmezdim.medical dövmeyi araştır ten rengine yakın renklendirme yapıyolar izleri daha az görünür yapıyolar.eğer yine memnun kalmassan üstüne dövme yaptırırsın.ameliyat olunca iz alanı daha büyük olacak yani yine mutlu olmayaksın arkadaşım benden söylemesi...

ben bu ameliyat oldum aradan 2 sene geçti ama dediğim gibi memnun olamadım.bayanım ve kolumu alıyorum eğer kolumda tüy olsaydı belki göze batmazdı.daha öncede söyledim erkekler daha avantajlı.internetten halen araştırmaya devam ediyorum krem,kapatıcı,dermabrazyon,plastik makyaj,dövme kapatan fondotenler,deriyi soyan kremler ,tca ve daha bir sürü şey.tcayıda denedim ameliyattan önce hiçbir işe yaramıyor onuda söyliyeyim.(danışmanım).boşuna zaman kaybedersin çünkü yüzeysel soyma işlemi yapar.derin soyma yapmak lazım izlere ulaşmak için oda dermbrazyon oluyor.evde kendimde kapatmayı denedim pro.makyak malzemelerimle ama olmuyor.şimdi dermabrazyonu deniyeceğim ve sonuca bakıcam.greft bölesinide tamamen kaldırtıcam derin soyma işlemi yaptırıcam.benim istediğim deri kendi kendine iyileşsin çevresindeki deriyle bütünleşsin.ve birde dermaflage diye bir ürün var bakın sizde araştırın videolarını izleyin,ürün biraz pahalı ebayda ve amazonda satılıyor.izleri çukurları doldurarak kapatan bir ürün.işe yararmı bilemem tabiki denemek lazım.birde zeki gündüzün kremi var onuda denemeyi düşünüyorum.

Yaprak hanım tca yontemini yaklaşık 1 yıla yakın uygulamak gerekiyormuş sabırlı olun diyolar siz o kadar denediniz de mi olmadı yoksa daha kısa sürede bıraktınız mi

Yaprak hanım tca yontemini yaklaşık 1 yıla yakın uygulamak gerekiyormuş sabırlı olun diyolar siz o kadar denediniz de mi olmadı yoksa daha kısa sürede bıraktınız mi

Ben 5 veya 6 kere denedim 15 gün aralıklarla ama izlerin olduğu bölgeye kadar inemedim çünkü çok acı veriyo yakıyor ve deri çok kızarıyor.ben hiçbir faydasını görmedim sadece zaman kaybettim.

Merhaba bendede 9 yillik jilet izleri var lazer yaptrdim 2 yil once tabiki sonuç hüsran tca siparis verdim 1 yil pes etmeden uygulayacağm burayada yazarm zaten son umudum cunky tek iz ameliyatı da yama operasyonuda bence çözüm değil ustelik izler dağınık sa

evet malesef tek izde yamada çözüm değil.ben yama ameliyatı oldum ama şimdi tekrar dövme yaptırmayı düşünüyorum.ama öncesinde kenarlarındaki izleri dermbrazyon lazerle incelttikten sonra yaptırıcam.çünkü dövme yaptırınca artık son işlem olucak onun geri dönüşü yok.en azından çevresindeki yama izlerini hafifletirsem dövmeden sonrada hiç gözükmeyecek.benim son çarem bu.ama pişmanımki ameliyat olmadan önce dövmeyle tekrar kapatsaydımda ne o kadar parayı nede acısını çekmeseydim diyorum şimdi. bişey daha söyliyeyim co2 lazer dedikleri seanslarla oluyo bende daha önce yaptırdım leventte bir klinikte.3 kere falan gittim seansı ozaman 300 dü.hem maliyetli hemde en az bence 10 kere gitmen lazım.birde 1-1,5 ay bekliyorsunki deri kendine gelsin kızarıklık geçsin,ama bu dermbrazyon lazerle yapılanı 1 kerede yeterli oluyo çünkü izlerin en derinine iniyor.bende daha önce ameliyatla yapılanı biliyordum lazerle yapılanda olduğunu yeni öğrenmiş bulundum.doktorum deneme yaptı ufak bir alana.ve sanırım şimdi iz yok resim atmak istiyorum ama beceremedim ben arkadaşlar.

evet malesef tek izde yamada çözüm değil.ben yama ameliyatı oldum ama şimdi tekrar dövme yaptırmayı düşünüyorum.ama öncesinde kenarlarındaki izleri dermbrazyon lazerle incelttikten sonra yaptırıcam.çünkü dövme yaptırınca artık son işlem olucak onun geri dönüşü yok.en azından çevresindeki yama izlerini hafifletirsem dövmeden sonrada hiç gözükmeyecek.benim son çarem bu.ama pişmanımki ameliyat olmadan önce dövmeyle tekrar kapatsaydımda ne o kadar parayı nede acısını çekmeseydim diyorum şimdi. bişey daha söyliyeyim co2 lazer dedikleri seanslarla oluyo bende daha önce yaptırdım leventte bir klinikte.3 kere falan gittim seansı ozaman 300 dü.hem maliyetli hemde en az bence 10 kere gitmen lazım.birde 1-1,5 ay bekliyorsunki deri kendine gelsin kızarıklık geçsin,ama bu dermbrazyon lazerle yapılanı 1 kerede yeterli oluyo çünkü izlerin en derinine iniyor.bende daha önce ameliyatla yapılanı biliyordum lazerle yapılanda olduğunu yeni öğrenmiş bulundum.doktorum deneme yaptı ufak bir alana.ve sanırım şimdi iz yok resim atmak istiyorum ama beceremedim ben arkadaşlar.
yaprak hanim tek iz ve yama kesin cozum defil demissiniz ama ben sizin yamanizda jilet izi gprmedim siz diger kolunuz gibi olmanizi beklediginiz icin memmun degilsiniz bence kotu degil ameliyatiniz gercekten cok basarili olanlarda var sizin gibi planlarda var tek iz ameloyatinda da hepsini cikartabiliyorlarsa sikinti yok cunku tek bir ameliyat izi gibi duruyor bence sizin beklentiniz cok yuksek yanlis anlamahin bence suanki olusan izde cok kotu degil

Yaprak hanim dermbrazyon lazeri nerde yapiyolar maliyeti ne acaba benim 3 tane derin bikac tane hafif izim var benim yaptrdgmm lazer ışin atiyordu kizarklik oluyordu 3 seans gdip braktm cunku en hafifte bile degisiklik olmadi seans ucreti 500 du ustelik yakinda evlenicem ilerde bu izlerle yasamaktan biktim KESKE geri donebilsek ama imkansz malesef

arkadaşlar yanlış anlamayın sakın ben doktor falan değilim sadece bu dertden müzdarip olduğum için devamlı araştırıyorum.sizde bakabilirsiniz dimi internet elinizin altında Türkçe değil genelde ingilizce yazınca daha çok bilgiye ulaşabiliyorum.ben yama yada tek iz ameliyatını kötülemedim kötü demedim keşke yapmasaydım dedim.evet benim beklentimi karşılamadı bu ameliyat.çünkü benim izlerim çok çok azdı saç kılı kadar inceydi ilk franksiyonel lazer yaptırdım 3 seans kadar.baktım oda olmadı.hemde lazer aralıkları 1-1,5 ay kadar sürdü.hemde baktım geçen bişey yok.sonra bir süre tca dnedim hem dedim hemen hemen aynı şey lazerle deriyi soymak yaralamak gibi ,4-5 ay onu denedim oda olmadı,sonra dövme yaptırdım buseferde izler alttan parladı bir süre öyle idare ettim ama gerçekten belli olmuyordu çok yakınlaşınca anca belliydi.ve sonra onu sildirmek istedim,yine bir hata tecrübesiz bir dövmeciye gittim kolumu kazıttım.bu sefer deride daha çok tahribat oldu.delik delik oldu kolum.işte en sonunda mecburen ameliyat oldum.yaklaşık 2 sene geçti aradan.doktorumun dediği 1-1,5 senede yama alanı deriyle bütünleşecek birbirine kaynıyacak rengi derinin rengine yakın olacak dedi. 2 sene oldu işte evet bu kadar bekledim beklentimi karşılamadı diyebiliyorum.şimdide yamanın kenarlarını inceltmeyi hedefliyorum.daha sonrasında da tekrar dövme yaptırıcam ve ozaman hiç göze baymayacak diye düşünüyorum....
link bu bi inceleyin ben bunun lazerle olanını yaptırıyorum şuan.

Arkadaslar dr defne Erkara ile görüştüm dembrazsyon yontemi icin yaptg ameliyatlarn fotografni atamadi ve boydan boya ameliyat izi kalacagni soyledi islem sonunda hangi yonteme umut baglasak bos yani

Yasemin mrb.o videoyu instagramda buldum.mehron diye bir ürün plastik makyajda kullanıyorlar.latex liquit diye sıvı bi yapıştırıcı.sipariş verdim bugun, deneyip sonuçları yazarım.anlık bi çözüm ama olsun denemekte fayda var.

Ama benim ilk attığım videoda adamın yüzüne yapılıyor bu işlem nasıl boydan boya iz kalıcakmış enteresan o doktor sana tek iz ameliyatından bahsetmiş bence

Yasemin mrb.o videoyu instagramda buldum.mehron diye bir ürün plastik makyajda kullanıyorlar.latex liquit diye sıvı bi yapıştırıcı.sipariş verdim bugun, deneyip sonuçları yazarım.anlık bi çözüm ama olsun denemekte fayda var.

Tesekkur ederim cevabiniz için.insallah isinize yarar.

Ama benim ilk attığım videoda adamın yüzüne yapılıyor bu işlem nasıl boydan boya iz kalıcakmış enteresan o doktor sana tek iz ameliyatından bahsetmiş bence

Yok dembrazsyon lazer uapiyormus nette buldum
Valla öyle soyledi whatsaptam konustuk ve yaptığı operasyonların resmini atamadi

medikal dövmeyi bazı dövmeciler yapıyorlar.bir kaçını arayıp sormak lazım.ama tabi bu işi iyi yapan dövmecilerden bahsediyorum...kalıcı kaş makyaj yapanlarada sormak lazım.sanırım onlarda yapıyolar...

Arkadaşlar bu izler için ne yapabilirim? Ameliyat olmalı mıyım?
IMG_2532.JPG IMG_2532.JPG

Eklentiler

• 2.JPG
    2.JPG
    33,8 KB · Görüntüleme: 893
X