ben bu ameliyat oldum aradan 2 sene geçti ama dediğim gibi memnun olamadım.bayanım ve kolumu alıyorum eğer kolumda tüy olsaydı belki göze batmazdı.daha öncede söyledim erkekler daha avantajlı.internetten halen araştırmaya devam ediyorum krem,kapatıcı,dermabrazyon,plastik makyaj,dövme kapatan fondotenler,deriyi soyan kremler ,tca ve daha bir sürü şey.tcayıda denedim ameliyattan önce hiçbir işe yaramıyor onuda söyliyeyim.(danışmanım).boşuna zaman kaybedersin çünkü yüzeysel soyma işlemi yapar.derin soyma yapmak lazım izlere ulaşmak için oda dermbrazyon oluyor.evde kendimde kapatmayı denedim pro.makyak malzemelerimle ama olmuyor.şimdi dermabrazyonu deniyeceğim ve sonuca bakıcam.greft bölesinide tamamen kaldırtıcam derin soyma işlemi yaptırıcam.benim istediğim deri kendi kendine iyileşsin çevresindeki deriyle bütünleşsin.ve birde dermaflage diye bir ürün var bakın sizde araştırın videolarını izleyin,ürün biraz pahalı ebayda ve amazonda satılıyor.izleri çukurları doldurarak kapatan bir ürün.işe yararmı bilemem tabiki denemek lazım.birde zeki gündüzün kremi var onuda denemeyi düşünüyorum.