Mozzynin fotoğraf paylaştığını hiç görmedim ben :)fotograf paylasmaniz mumkun mu acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mozzynin fotoğraf paylaştığını hiç görmedim ben :)fotograf paylasmaniz mumkun mu acaba?
Foto yukleyemiyorum evet artik benim yorumuma itimat edersiniz etmezsiniz size kalmisMozzynin fotoğraf paylaştığını hiç görmedim ben :)
Foto yukleyemiyorum artik yorumlarima itimat edersiniz etmezsiniz size kalmisMozzynin fotoğraf paylaştığını hiç görmedim ben :)
tca KullanabilirsinYARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.ÇARE VARMIDIR JİLET İZİNE TEŞEKKÜRLER:1rolleyes:
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.ÇARE VARMIDIR JİLET İZİNE TEŞEKKÜRLER:1rolleyes:
Merhaba, ameliyattan önce lazer yada dövme mi denesem diye düşündüğüm şu günlerde iyiki mesajınızı gördüm bende ameliyat olcam bu yaz. İzleriniz ne durumda ? Evet keşke daha çok fotoğraf paylaşılsa bizim içinde yol gösterici olurdu ama iyileşenler uğramıyor gerçekten bu da bir yandan iyi birşey demekki sonuç alıyorlar :)Merhabalar arkadaşlar , 2 yıldır bu konuyu takip etmekteyim , tahmin ediceğiniz üzere de bende 2 yıldır tişört giyememekteyim, allah kimseye böyle bir dert vermesin, ama yinede dua edelim ki kolumuz var bunada şükür diyelim =) ilk hata lazer yaptırdım , 2. hata olarak da dövme yaptırdım. 2 tane izim var benimde. dövme aslında çok guzel kapadı ama yinede parlama oluyor,olmasada utanıyor insan işte ama normal olarak koluma bakarsanız farkedemezsiniz , geçici süreliğinede olsa işe yaradı dövme, fakat asla yaptırmayın dövme. herkesin memnun kaldığı üzere son çarem cengiz hoca benimde. mail fln da attım. eylulde ameliyat olucam inş. forumda bilgi çok var, çok guzel paylaşımlar var fakat sorun şu ki pek fotoğraf yok. yani insanlardan pek fotoğraf gelmemiş durumda, cengiz hoca fotograflar attı ama ben forumdakilerinin fotoğraflarını görmek çok istiyırum. 2-3 kişi dışında cengiz hocadan ameliyat olupda fotograf atan olmamış. lutfen bizlere yardımcı olunuz ve fotoğraf ekleyiniz.Herkesin en kısa surede izlerden kurtulması ve eskisi gibi rahatça denize girebilmesi dileğiylen ..
Merhaba, ameliyattan önce lazer yada dövme mi denesem diye düşündüğüm şu günlerde iyiki mesajınızı gördüm bende ameliyat olcam bu yaz. İzleriniz ne durumda ? Evet keşke daha çok fotoğraf paylaşılsa bizim içinde yol gösterici olurdu ama iyileşenler uğramıyor gerçekten bu da bir yandan iyi birşey demekki sonuç alıyorlar :)
Mozzy mumkunse foto paylaşabılır misin ?Yani tabiki eski halinden iyi. Ama ne bilim o kisimlar gittikce genisledi canimi cok sikiyor. Onceden tek tengi problem ediyordum simdi birde bunlar cikti
Mozzy mumkunse foto paylaşabılır misin ?
Ben kendi adıma çok pişmanım.sonuçta izin anlamı değişti ama yine iz yine iz, bu sefer bacaktada iz var.ben bayanım benim için daha zor.erkek olsam koldaki tüyler kapatıcak diycem ama kolumuda alıyorum.eğer izleriniz çok kalın değilse,ameliyat olmayın derim ben.hem maddi hem manevi zarar veriyor.ben burda bir kişinin kolunu görerek karar verdim bu ameliyatı olmaya yanlış hatırlamıyorsam thebest ti galiba,onun avantajı hem greft bölgesindeki deri ince yama yapılmış hemde kolundaki tüyler gayet iyi kapatmıştı.yani erkekler çok avantajlı bence.ama tabi izler çok büyükse yapacak bişey yok tek çare şimdilik ameliyat.