Popüler Konu Jilet izi giderme

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız herşey yolunda mı yine sessiz buralar :) ah ben bir ameliyat olayım gün gün yazıcam buraya

Merhabalar arkadaşlar , 2 yıldır bu konuyu takip etmekteyim , tahmin ediceğiniz üzere de bende 2 yıldır tişört giyememekteyim, allah kimseye böyle bir dert vermesin, ama yinede dua edelim ki kolumuz var bunada şükür diyelim =) ilk hata lazer yaptırdım , 2. hata olarak da dövme yaptırdım. 2 tane izim var benimde. dövme aslında çok guzel kapadı ama yinede parlama oluyor,olmasada utanıyor insan işte ama normal olarak koluma bakarsanız farkedemezsiniz , geçici süreliğinede olsa işe yaradı dövme, fakat asla yaptırmayın dövme. herkesin memnun kaldığı üzere son çarem cengiz hoca benimde. mail fln da attım. eylulde ameliyat olucam inş. forumda bilgi çok var, çok guzel paylaşımlar var fakat sorun şu ki pek fotoğraf yok. yani insanlardan pek fotoğraf gelmemiş durumda, cengiz hoca fotograflar attı ama ben forumdakilerinin fotoğraflarını görmek çok istiyırum. 2-3 kişi dışında cengiz hocadan ameliyat olupda fotograf atan olmamış. lutfen bizlere yardımcı olunuz ve fotoğraf ekleyiniz.Herkesin en kısa surede izlerden kurtulması ve eskisi gibi rahatça denize girebilmesi dileğiylen ..

Merhabalar arkadaşlar , 2 yıldır bu konuyu takip etmekteyim , tahmin ediceğiniz üzere de bende 2 yıldır tişört giyememekteyim, allah kimseye böyle bir dert vermesin, ama yinede dua edelim ki kolumuz var bunada şükür diyelim =) ilk hata lazer yaptırdım , 2. hata olarak da dövme yaptırdım. 2 tane izim var benimde. dövme aslında çok guzel kapadı ama yinede parlama oluyor,olmasada utanıyor insan işte ama normal olarak koluma bakarsanız farkedemezsiniz , geçici süreliğinede olsa işe yaradı dövme, fakat asla yaptırmayın dövme. herkesin memnun kaldığı üzere son çarem cengiz hoca benimde. mail fln da attım. eylulde ameliyat olucam inş. forumda bilgi çok var, çok guzel paylaşımlar var fakat sorun şu ki pek fotoğraf yok. yani insanlardan pek fotoğraf gelmemiş durumda, cengiz hoca fotograflar attı ama ben forumdakilerinin fotoğraflarını görmek çok istiyırum. 2-3 kişi dışında cengiz hocadan ameliyat olupda fotograf atan olmamış. lutfen bizlere yardımcı olunuz ve fotoğraf ekleyiniz.Herkesin en kısa surede izlerden kurtulması ve eskisi gibi rahatça denize girebilmesi dileğiylen ..
Merhaba, ameliyattan önce lazer yada dövme mi denesem diye düşündüğüm şu günlerde iyiki mesajınızı gördüm bende ameliyat olcam bu yaz. İzleriniz ne durumda ? Evet keşke daha çok fotoğraf paylaşılsa bizim içinde yol gösterici olurdu ama iyileşenler uğramıyor gerçekten bu da bir yandan iyi birşey demekki sonuç alıyorlar :)

Merhaba, ameliyattan önce lazer yada dövme mi denesem diye düşündüğüm şu günlerde iyiki mesajınızı gördüm bende ameliyat olcam bu yaz. İzleriniz ne durumda ? Evet keşke daha çok fotoğraf paylaşılsa bizim içinde yol gösterici olurdu ama iyileşenler uğramıyor gerçekten bu da bir yandan iyi birşey demekki sonuç alıyorlar :)

Çok yerinde bir karar vermişsiniz , benim bir izim dikişli diğeri ise kabarık , açık konuşmam gerekirse, dövmem sayesinde en üst seviye alınabilecek sağlık raporlarını alabildim , kimseler birşey farketmedi fakat güneşte olsun, güneş olmasına da gerek yok beyaz ışık olsun , her zaman o iz farkediliyor ve parlıyor, kesinlikle dövme yaptırmayınız. Ben yaptırdıgıma pişman değilim , beni geçici olarak kurtardı ama cengiz açıkel en iyi yol. cengiz hoca ile eger mumkunse dövmemide sildirmeyi düşünüyorum. lazere gelirsek , 3 seans gittim , daha da berbat oldu , izlerim kızardı ve kızarıklar geçmedi . neden bunları denemeden cengiz açıkel'e gitmediniz derseniz , param yoktu bunları denemek zorunda kaldım =) inş bi an evvel kurtuluruz bu izlerden , inş da cengiz hocada ameliyat olan insanlardan fotograf gelirde , biraz daha içimiz rahatlar ve bilgi sahibi oluruz..

herkese slmlar arkadaşlar.bende yaklaşık 2 sene önce cengiz beye ameliyat oldum.kolumda dövme vardı,dövmeyide izleride sildi.fakat sonuç benim için çokta mükemmel olmadı.yamanın yapıldığı yer belli,yani ben yine kısa kollu giyemiyorum,hep dirsek altı tişörtler giyiyorum.fazla iz yoktu bende,büyük bi hata yapıp beyaz kedi dövmeye dövmemi sildirmemle başladı herşey.kolumda büyük hasar oluşturdu.aslında ameliyt olmayada bu yüzden karar verdim.şimdi diyorumki keşke olmasaydım yine dövmeyle kapattırsaydım.yada başka tedavi yöntemleri arasaydım.açıkçası pişmanım ve bu ameliyatın geri dönüşü yok.açıkçası şunuda düşündüm balon yöntemiyle kolun altına balon yerleştirip tuzlu suyla şişiriyolar,deriyi genişletiyorlar ve yine genişlemiş deriyle hasarlı bölgenin üstü örtülüyor.bu yöntemi araştran arkadaşlar varsa fikir almak isterim.bir de dün internette rastladım zeki gündüzün kremi var yine kullanan varsa ve sonuç aldıysa paylaşabilirmi.çaresizlik çok kötü ya allah yardımcımız olsun...

Yaprakcokmu kotu oldu ya bende bunu anlamiyorum birisi hic gozukmuyor diyor birisi cok belli diyor yaptirdigima pismanim diyor buda bizim gibi izleri varla yok arasinda olanlari umitsizlige itiyor ne yapacagimizi sasirdik 5 senedir forim takip ediyoruz tek izden pusman niri cengiz acikelden pisman hakkimizda hayirlisi

Ben kendi adıma çok pişmanım.sonuçta izin anlamı değişti ama yine iz yine iz, bu sefer bacaktada iz var.ben bayanım benim için daha zor.erkek olsam koldaki tüyler kapatıcak diycem ama kolumuda alıyorum.eğer izleriniz çok kalın değilse,ameliyat olmayın derim ben.hem maddi hem manevi zarar veriyor.ben burda bir kişinin kolunu görerek karar verdim bu ameliyatı olmaya yanlış hatırlamıyorsam thebest ti galiba,onun avantajı hem greft bölgesindeki deri ince yama yapılmış hemde kolundaki tüyler gayet iyi kapatmıştı.yani erkekler çok avantajlı bence.ama tabi izler çok büyükse yapacak bişey yok tek çare şimdilik ameliyat.

Yaprak foto koyma sansin varmi rica etsek sonucta fotona bakip karar verelim eger sakincasi yoksa zaten iz olacak ama onemli olan kabul edilor iz olmasi

Merhaba mail adresini verirsen oraya atabilirim.fotona baktım çok belirgin bir yerde izler bu ameliyat senin için uygun bence.erkek olman avantaj tüyler izli bölgeyi kapatır zaten.ama cengiz beyin bulunduğu klinikte 1 seans lazer yaptırıp bir sonuca bak istersen.belkide gerek kalmaz ameliyata

Ben kendi adıma çok pişmanım.sonuçta izin anlamı değişti ama yine iz yine iz, bu sefer bacaktada iz var.ben bayanım benim için daha zor.erkek olsam koldaki tüyler kapatıcak diycem ama kolumuda alıyorum.eğer izleriniz çok kalın değilse,ameliyat olmayın derim ben.hem maddi hem manevi zarar veriyor.ben burda bir kişinin kolunu görerek karar verdim bu ameliyatı olmaya yanlış hatırlamıyorsam thebest ti galiba,onun avantajı hem greft bölgesindeki deri ince yama yapılmış hemde kolundaki tüyler gayet iyi kapatmıştı.yani erkekler çok avantajlı bence.ama tabi izler çok büyükse yapacak bişey yok tek çare şimdilik ameliyat.

Açıkcası yazınızdan dolayı biraz çelişkiye düştüm. bende size özelden mail adresimi attım. kolunuzdaki ve bacagınızdaki ameliyat sonrası izi atabilirseniz çok memnun olurum. çunku aynı durumdayız, bende dövmeliyim. hem dövmemden hemde izimden kurtulmak istiyorum.

Son düzenleme:
Tca peeling yöntemini okudum baya kafama yattı diyebilirim. Kolumda yaklaşık 4 yıldır bulunan bur jilet izi var. Tca ile ilgili bilgisi olan var mi? Veya başka tavsiyeleri olan

Arkadaslar , forumun basindan sonuna kadar bir cok insan var cengiz hocada tedavi olan.. yaptigima pisman oldum diyende var , cok memnunum diyende var. Lutfen bizlerin biraz daha cesaret almamiz ve dogru tedavi yolunu bulmamiz acisindan , fotograf yuklermisiniz..

ben bu ameliyat oldum aradan 2 sene geçti ama dediğim gibi memnun olamadım.bayanım ve kolumu alıyorum eğer kolumda tüy olsaydı belki göze batmazdı.daha öncede söyledim erkekler daha avantajlı.internetten halen araştırmaya devam ediyorum krem,kapatıcı,dermabrazyon,plastik makyaj,dövme kapatan fondotenler,deriyi soyan kremler ,tca ve daha bir sürü şey.tcayıda denedim ameliyattan önce hiçbir işe yaramıyor onuda söyliyeyim.(danışmanım).boşuna zaman kaybedersin çünkü yüzeysel soyma işlemi yapar.derin soyma yapmak lazım izlere ulaşmak için oda dermbrazyon oluyor.evde kendimde kapatmayı denedim pro.makyak malzemelerimle ama olmuyor.şimdi dermabrazyonu deniyeceğim ve sonuca bakıcam.greft bölesinide tamamen kaldırtıcam derin soyma işlemi yaptırıcam.benim istediğim deri kendi kendine iyileşsin çevresindeki deriyle bütünleşsin.ve birde dermaflage diye bir ürün var bakın sizde araştırın videolarını izleyin,ürün biraz pahalı ebayda ve amazonda satılıyor.izleri çukurları doldurarak kapatan bir ürün.işe yararmı bilemem tabiki denemek lazım.birde zeki gündüzün kremi var onuda denemeyi düşünüyorum.

X