Popüler Konu Jilet izi giderme

Eklentiler

• 20151115_103543.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 845
Yama boyutu ne kadar dar olursa kolun kendini toparlaması o derecede hızlı oluyor küçük alan kaplayan yama bende daha hızlı iyileşti

beyzamm
gercekden 15 gun falan gunluk yasantıdan kopuyor muyuz. ıannmıyorum yaa bu kotu oldu. pekı bunun nednı ne sonucda konumu kullanmamam mı gerekıyor bacakdan alınan parca bacaga buyuk etkı yaratıyor mu yaa

benanbuke
acaba dovme yaptırınca goruntu nasıl oluyor bellı oluyor mu bnde yaptırmay dusunuyor ızlerın ustune dovmeler yapılıyor belı olmayan şekıldeee.bılgılerını paylasırsan cok mutlu olurum.

ten renginiz cok iyi eski rengine donmus fakat bu alttan belli olan beyaz izler eski izleriniz mi ?

resımlerıne baktımda attakı beyaz ızlerın gozukme nedenı nedır acaba ?bırde neden byuk bır alana yapılıyor yama yontejı sadece ızın oldugu alana yapılamıyor mu ?

benanbuke
acaba dovme yaptırınca goruntu nasıl oluyor bellı oluyor mu bnde yaptırmay dusunuyor ızlerın ustune dovmeler yapılıyor belı olmayan şekıldeee.bılgılerını paylasırsan cok mutlu olurum.

izlerin kalinligina bagli eger cok kalin ve buyuk siskin degilse dovmede basarili en azindan ilk anda iz dikkat cekmiyor dovme goze carpiyor ama kolunuzu alip cok ayrintili incelenirse gozukur tabii ki.

beyzamm
gercekden 15 gun falan gunluk yasantıdan kopuyor muyuz. ıannmıyorum yaa bu kotu oldu. pekı bunun nednı ne sonucda konumu kullanmamam mı gerekıyor bacakdan alınan parca bacaga buyuk etkı yaratıyor mu yaa
Aslında zimbalar çıkarıldıktan sonra yanı ortalama 5. gün hayata kaldığımız yerden devam edersiniz ama bacaktaki acılar dayanılmaz olur tamam oturur ayağınızı ofisteki masanizin üzerine atarsanız olur ama aktif hayat çok zor bence ben 15 gün rapor aldım ameliyattan sonra ama yinede çok zorlandı birde zimbalar çıkana kadar çok az hareket ediyorsunuz tüm vücut uyusuyor kollarını bandajlardan sonra kullanirsin sıkıntı olmaz hatta kolda hiç agrida duymazsin ama sorun bacak bacaktaki bandajin çıkması için cengiz hoca 15 gün felan diyor gerçi ben 12. Günde çıkardım kasıntılara dayanamadim

Arkadaşlar Merhaba,

Forumu uzun zamandır takip ediyorum, ben buz terapisi ile ilgili bilgi arıyorum. Daha önce forumda olduğu söylenen konular, olumsuz yorumlar hiç yok. Buz terapisine gidip olumlu veya olumsuz sonuç alan birisi var mı? Ben de ciddi olarak Suna Hanım'a gitmeyi düşünüyorum, ancak internette sadece kendi sitelerinin bilgisi ve yorumları var.

Kadınlarklubun'de bununla alakalı hiç bilgi olmaması da şaşırtıcı.

Ice Therapy/Buz Terapisi yaptırmayı düşünen veya yaptıranlardan bilgi ve yorumlarını bekliyorum.

Şimdiden çook teşekkürler :)

bn gıttım test asamasınıda yaptırım. test sonuclarını hafta sonra ogrenmek ıcın randevu aldımm. gıttıgımde bır kadınla konustum seansmıs ne ıcın buz terapısı yaptırdıgını bılmıyorum soylemedı ama ılk geldıı ıle arada fark varmıs oyle soyledı cokda detay vermedı bn gırıp suna hanımal gorustugumde bana 23 seansda bıter dedı gecırırım dedı fıyat olarakda 6bindedı. bn seans surenın uzunlugundan korkuyorum bırde fıyat yuksek hos diğer uygulamalrda bu kdr tutuyor gibi... bılmıyorum bnde suna hanımda tedavıye baslasam mı baslamasam ı dıye eger varsa suna hanıma tedvı olan bnde ogrenmek ısterım neler oldugunu seans sonuclarını beklentılerı karsılayıp karsılamadıgı konusundaaa

Zılet ızı ıcın mı gıdeceksın bence bosuna gıtme bu form da suna dıncer hakkında gerekn bılgıler hep verıldı kadın hakkında sıkayet cok bende gıttım hıc bır faydası yok o kadad parana hadı onuda gectım umuduna yazık olır

Ust jısımda galıba dıkıs atılmaz ıkı parca seklınde de olabılır ana ıc kısıım bıraz genus olcak ama ıyı okur ıns dovmede komple kayboluyormus yamadan sonra uns guzel olur uzlerın cok ama uzn ya da cok derın degıl basarılı bır sonuc cıkar ıns

bunu bnm resımlerme bakıp bana mı dedın anlamdım tamm sen hngı yontemı yaptırdın yad yaptırmayı dusunuyorsun?

suna hanima gidip test yaptiranlardanim bana 15 bin tl fiyat verdi ve yarisini pesin istiyor hicbir sozlesme belge olmadan. insanlarin sozune inanarak hareket etmeyin bu konu bizler icin hassas bir konu bunu da bildikleri icin cok guzel kandirabiliyorlar. sahsen test sonucum 6 ay oldu bir kere yapilan yerde testin biraktigi iz var. buz yanigi.. bosuna paranizi yedirmeyin derim ben. zaten %100 garanti olsaydi bu kadar estetik doktoru da bu tedaviyi uygular guzel sonuclar alirdi.. turkiye de tek oldugunu soyluyor Suna hanim bu kadar basariliysa bu islem neden tek olsun? sacma yani ben yaptigi fotograflari da gordum gittigimde cogunda photoshop vardi. soyle ki gunes izi ben cil bu tarz izlerde basarili olunabilir ama.jilet izi icin tamamen fiyasko

Arkadaşlar bende persembe gunu ameliyat olucam ama aklimda bi kac soru var hastane ozel oldugu icin tahliller vs. Icin ek ucret aliniyo mu? Ameliyat olanlar bilgi verebilirmi?

Merhaba dnzclk, anlastiginiz ameliyat ucreti disinda herhangi bir odeme yapman gerekmiyor. Umarim ameliyatin iyi gecer. Simdiden gecmis olsun..

Arkadaşlar bende persembe gunu ameliyat olucam ama aklimda bi kac soru var hastane ozel oldugu icin tahliller vs. Icin ek ucret aliniyo mu? Ameliyat olanlar bilgi verebilirmi?
Şimdiden geçmiş olsun inşallah istediğin sonucu alırsın. Arkadaşlar bende erteliyorum ameliyat olmayı ama rüyalarıma girmeye başladı

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. İnsallah hersey istedigimiz gibi olur. Sizde bu dertten en kısa surede kurtulursunuz. Gecmis olsun hepimize simdiden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…