Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu terapisi icin gitmistim. Bakin o kadin tam bir sahtekar bunu Bilsin herkez,benim kolumu mahfetti,buz ile yaktı kolumu,inanmayın boylelerine,o Doktor bile degil,gerçek doktorlara Hastane ortaminda tedavinizi olun.bn gıttım test asamasınıda yaptırım. test sonuclarını hafta sonra ogrenmek ıcın randevu aldımm. gıttıgımde bır kadınla konustum seansmıs ne ıcın buz terapısı yaptırdıgını bılmıyorum soylemedı ama ılk geldıı ıle arada fark varmıs oyle soyledı cokda detay vermedı bn gırıp suna hanımal gorustugumde bana 23 seansda bıter dedı gecırırım dedı fıyat olarakda 6bindedı. bn seans surenın uzunlugundan korkuyorum bırde fıyat yuksek hos diğer uygulamalrda bu kdr tutuyor gibi... bılmıyorum bnde suna hanımda tedavıye baslasam mı baslamasam ı dıye eger varsa suna hanıma tedvı olan bnde ogrenmek ısterım neler oldugunu seans sonuclarını beklentılerı karsılayıp karsılamadıgı konusundaaa
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. İnsallah hersey istedigimiz gibi olur. Sizde bu dertten en kısa surede kurtulursunuz. Gecmis olsun hepimize simdiden :)
Çok tesekkur ederim simdilik hic bi skntım yok gayet guzel. Yarin dikislerim alincak insallah. Sadece bacagimda biraz agri olyo ama fazla degil. Eger korkan cesaret edemeyen arkdaslar varsa ben 1 sene erteledim ve keske ertelemeseydim diyorum suan. Insallah istedigimiz gbi olur hersey :))ameliyat umarim iyi gecmistir nasilsin ? her sey yolunda mi
Çok tesekkur ederim simdilik hic bi skntım yok gayet guzel. Yarin dikislerim alincak insallah. Sadece bacagimda biraz agri olyo ama fazla degil. Eger korkan cesaret edemeyen arkdaslar varsa ben 1 sene erteledim ve keske ertelemeseydim diyorum suan. Insallah istedigimiz gbi olur hersey :))
Hastaneye yakın bir otel varmış ve hastaneyle anlaşmalıymış diye okumuştum önceki sayfalardaAmeliyat parası ve ameliyat kararı birşekilde halledilir de peki ameliyat sonrası istanbulda kalacak otel işini nasıl hallettiniz? İnternetten bakıyorum günlüğü 120 lira civarı ve sadece kahvaltı veriyorlar.Oysa o halde en az 2 öğün yemek verecek bir yerde kalmak lazım.4gün boyunca nerede kalınır ki?
canım başladın mı tedaviyearkadaşlar aynı sorundan maalesef bende muzdaribim, araştırdım ve buzlu terapi mantıklı geldi bana gittim test yaptılar ve önce kızardı sorunlu bölge sonrada kabuklanıp döküldü tabi bu 1-2 haftalık bir süreçte oldu şimdi haftaya gidip test sonucunu değerlendircez kaç seans sürer ne kadar tutar filan. ama ben test yapılan bölgenin görünümünün hafiflediğini gözlemledim. vedalaş izlerinle filan diyor estetisyen bayan çok güveniyorlar kendilerine.. tamamen kurtulacağıma inanıyorum, daha sonra da yüzümde sivilce izleri var onlar için gitmeyi düşünüyorum. tavsiyem bu gibi konuları iyice araştırıp öyle tedaviye başlayın çünkü baz yöntemler varmış tek bir iz haline getiriyorlarmış ameliyat ederek sonrasında o tek iz genişleyerek açılıp çok daha kötü bir görüntüye neden oluyomuş aman dikkat diyorum o yüzden.. gelişmeleri sizlere burdan aktarıcam
Slm beyzam nasılsın kolunun durumu nasıl kabarma oluyor mu yama alanında bende hala belirgin kabarma var sende durumlar nasılameliyat oncesi resimler yok form da ama daha onceki durumu var bu ameliyat eşimin beklentilerini karsıladı
A
Belki vardır. Ben cengiz beyden randevu alıp muayene oldum.İkna etti beni yani bundan iyi bir çözüm bulamadım ama hastane ve muayenehane biraz kör bir yerde. Zaten ameliyata o kadar para vereceğiz bir de otele 500-600 lira harcasak bayağı zor olacak.Hastaneye yakın bir otel varmış ve hastaneyle anlaşmalıymış diye okumuştum önceki sayfalarda
yama yerlerinden sadece birinde ki yükseklik farkı var diğerleri sıfırlandı gibi birşey o yükseklik farkı olanda ilk başlardakigibi değil şimdi daha iii durumda renk farkı varmı dersenton farkı olan yamada var hiç fark kalmayanda var bu gün tam 1 yıl oldu insallah bu yaz kısakollu giyecem senin durumlar inşallah iyidir beklentilerini karşılamıştır .benim için beklenti orjinal kol gibisi belemiyordum sadece anlam değişşin yeter diyordum anlamda değişti hatta beklentilerimde artı her nekadar sıfır sorun kalmayacaksada büyük oranda değişim olacak gibi saten yaş 35 çocuklarıma o izlerin daha açıklanabilir olması için bu ameliyatı oldum birde devlet memuruyum olmuyor bu tür izlerle birde çalıştığın kurum çte se diğer memur arkadaşların tarafından pekte kabül görmüyorSlm beyzam nasılsın kolunun durumu nasıl kabarma oluyor mu yama alanında bende hala belirgin kabarma var sende durumlar nasıl
ameliyat olursan % 100 yakın basarı elde edersin diğer yöntemleri para ve zzaman kaybı olarak görüyorumResim paylaşmak istedim.
Sizce ameliyatlık mı ? Hangi yöntemi önerirsiniz ?
Ortalama ameliyet ücretleri nedir ? Bu sene bu izlerden kurtulmayı umuyorum.
Beyzam dogru soyluyor eger buz terapısı yaptırırsan o ızler ıkı katı genıslıge ulasır ve ayna gbı yaprlar benden sana solemesıResim paylaşmak istedim.
Sizce ameliyatlık mı ? Hangi yöntemi önerirsiniz ?
Ortalama ameliyet ücretleri nedir ? Bu sene bu izlerden kurtulmayı umuyorum.