2014 un 24 aralıkta ameliyat oldüm 8 ay kadar bandaj ve dermatiksi kullandım geçen ay yine kontrole gittim durum gayet iii dede cengiz hoca. ilk başlarda izlerin anlam değiştirmesine razıydım ama sonraları beklentiler dahada yükseliyor ve yükselen beklentileri karşıladı diye bilirim 10 yıldan fazla bu izlerle boşa yaşamışım 2016 yaza özgürce kısa kollu giyecem çalıştığım ış ortamında çok zorlanıyordum benim yaşadığım sosyal çevre en masum dovmeleri dahi hoş görecek bir ortam değildi kalsınki jilet izlerini kabul etsin ameliyat sonrası psikolojinde sağlam olmalı aylarca kıpkırmızı bır görütüyle yasamak zor oluyor insan ameliyatın basarısız olduğunu düsünüyor ama isi zamana bırakmak en iyisi o sureçte kendinizi bırakmayın ilaçları zamanında kullanın inanınki iyilesiyor.maddi durumunuz el veriyorsa hiç beklemeyin cengiz hcaya ameliyat olun
günlük yaşamdan takriben 15 gün kopacaksın en ezından ilk 5 günü kalkmadan yatarsın ameliyat sonrası sana yardımcı olacak birileri olacak yanınd bacağın da sızılar olacak ve kaşıntılar kollar fazla arımaz ama iyileştikçe kaşınır.senin büyük ama anladığım kadarıyla alan dar yani iz sayısı az bence başarı oranın yükbek oluyor dikiş denilen olayda derin izlerin yamadan önce çıkarılıp dikilmesi ve üzerine bacaktan alınan deri parcası yapıştırılması yani görünürde dikiş izi felan yokbende cengız beye randevu alıp knusmaya gıtcem ama bu tedavı surecı hakkında benı bıraz daha bılgılendırır mısıız?bandaj dedıgınız oluy ne ouyor mesele.amelıyattan sonra neler beklıyor benı.universite ogrencısıyım ve staj yapıyorum bu amelıyat etkıler mıhayatımı gunluk yaşantımı*birde bu dıkış atılan yaralar daha gec ıyılesyor dıyorsunuz ya bu amelıyatın dıkıslı olup olmayacagını neye gore yapılıyor acaba.bnde kolumun resımlerını gondersem acaba ne olacagı hakkında bılgı verebılır mısınız?
merhaba dolunaymehtap, burada ki herkes gibi bende ayni konudan dolayi uzgunum.. uzun zamandir arastiriyorum Cengiz Beyle email yoluyla gorustum ancak bir turlu cesaret edemedim.. yakin zamanda ameliyat olan biri olarak sonuctan gercekten memnun musun ? ve sakincasi yoksa bacak ve kol fotolarini gorebilir miyim
Yanı sımdılık ıyılesme surecınde aslında bende bılmıorum ne dıyecegımı ama boraz sans ısı gbı ben bu formda cok ıyı sonuclara da sahıt oldum mesela beyzam arkadasın fotograflarına bı bak ıstersenmerhaba dolunaymehtap cevabini yeni goruyorum kusura bakma..
yine bunalim donemlerimden biri ve ben yine arastirirken tesadufen gordum bana cevap verdigini.. benim sol kolumda iki kalin iz vardi bundan 5 6 sene once zimparalama yontemi yaptirmistim ve olusan izler eskisinden cok daha kotu oldu.. kalin sis izler.. gidio ustune dovme yaptirmak zorunda kaldim.. simdi sag kolumda cok ince cizgiler halinde ama toplu bir sekilde tek noktada degil dirsegimle bilek arasinda cizgilerim var.. o kadar cok kararsizim ki.. kolumun sonrasinda ne hale gelecegini bilmedihim icin bir turlu cesaret edemiyorum. yeni olusan goruntu beni mutsuz ederse yine ustune dovme yaptiracaksam ameliyati olmamin hic mantigi yok. dedigin gibi beklentilerle alakali. bunu yapan hicbirimiz eski haline donmeyecegini biliyoruz. bu dusuncede iyice uzuyor beni bazen. o yuzden burda sizin gibi ameliyati secenlerin tecrubeleri ciddi anlamda memjun olup olmadiklari cok onemli benim icin.burdaki memnuniyet Cengiz hocayla alakali degil aslinda o eminim yapabileceginin max. yapmaya calisiyordur. onemli olan kolunuza baktiginizda oh be diyormusunuz..
Yanı sımdılık ıyılesme surecınde aslında bende bılmıorum ne dıyecegımı ama boraz sans ısı gbı ben bu formda cok ıyı sonuclara da sahıt oldum mesela beyzam arkadasın fotograflarına bı bak ıstersen
Bende kıl kaybı cok oldu bırde dıkıs atılan ızler belırgın hala cukulasma oluyor ızlerın oldugu yerdeKil kaybı yok sol on kolda 3 tane dikiş var bazen banada çok belirgin geliyor ama eskisi gibi değil tabiki cengiz hoca kolun güneş gorupte yandıktan sonra o izler de büyük ölçüde kaybolacak dedi ama ben bu halinde raziyim benim psikolojim için artık jilet izi takındıkları bitti ameliyattan önce cengiz bey kolunda ℅70 varan oranlarda 2yil içerisinde değişim olacak demişti bunun ℅100 eski kolun gibi olmayacagini anlattı bana daha 1yil olmadan bence iyileşip anlam değişmesi℅80 lerde sol kolun tekrar resmini atayim yine bk kendininkileri ile karsilastir
Bende de oyle bır durum var hatta ordakınden daha derın ama 11 ay ıcın normal mı bılmıorum ben kafamda 2-3 sene verdım kendıme bırde ılerlerme 6 aydan sonra yavaslıor bırde ben tekrar sıgaraya basladım ondan da olmsuz etkılenıor olabılırevet gordum ama sanki izler derinin altinda gozukuyor oyle bir problem var sanirim.. bir kac kisi daha bunu dile getirmis. sende boyle bir durum var mi ? sanirim sen henuz memnun degilsin durumdan
19.ay resimleri yorumlarınız nedir ?Eki Görüntüle 1643826 Eki Görüntüle 1643827 Eki Görüntüle 1643829 Eki Görüntüle 1643830 Eki Görüntüle 1643831
Kıl kaybı cok oldu bende ve hala cıkmayan kıllar var hemen hemeb aynı tarıhlerde amelıyat olduk sanırım ama maşallah senın kol durumun cok ıyı benım dıkıs atılan ızler belırgın bazen cukur oluyor ızın oldugu yer bazende yama kabarıyor yama ıle normal kol derısı arasında beyaz bır sınır cızgısı gbı bır ız olusuyor bandajdan cıktıktan sonrakı halı cok ıyı senın dıkıs atılan ızler varmıydı benım gbı ızlerın cukurlasması ya da yamanın kabarması yada ız ıle yama araındakı beyaz ız sorunu yasadın mı merka edıorum yaw senıde soru yagmuruna tuttum arkadsım tesekkur ederım ılgın ıcın2014 un 24 aralıkta ameliyat oldüm 8 ay kadar bandaj ve dermatiksi kullandım geçen ay yine kontrole gittim durum gayet iii dede cengiz hoca. ilk başlarda izlerin anlam değiştirmesine razıydım ama sonraları beklentiler dahada yükseliyor ve yükselen beklentileri karşıladı diye bilirim 10 yıldan fazla bu izlerle boşa yaşamışım 2016 yaza özgürce kısa kollu giyecem çalıştığım ış ortamında çok zorlanıyordum benim yaşadığım sosyal çevre en masum dovmeleri dahi hoş görecek bir ortam değildi kalsınki jilet izlerini kabul etsin ameliyat sonrası psikolojinde sağlam olmalı aylarca kıpkırmızı bır görütüyle yasamak zor oluyor insan ameliyatın basarısız olduğunu düsünüyor ama isi zamana bırakmak en iyisi o sureçte kendinizi bırakmayın ilaçları zamanında kullanın inanınki iyilesiyor.maddi durumunuz el veriyorsa hiç beklemeyin cengiz hcaya ameliyat olun
Bende kıl kaybı cok oldu bırde dıkıs atılan ızler belırgın hala cukulasma oluyor ızlerın oldugu yerde
Bende de oyle bır durum var hatta ordakınden daha derın ama 11 ay ıcın normal mı bılmıorum ben kafamda 2-3 sene verdım kendıme bırde ılerlerme 6 aydan sonra yavaslıor bırde ben tekrar sıgaraya basladım ondan da olmsuz etkılenıor olabılır
Izlerım uzun ve kalındı bacaktan derı alınan yer hızlı ıyılesıor ama rengı pembe hala su an benım bacagım ama derı alınan yerın yerıne derı geldı su an hıc bır farkı yoj renk farkı harıc soguktan mıdır bılmem ama kısın daha koyulasıor rengıizler kalin miydi peki bir de bacaktan deri alinan yerin durumu nasil o da ayni kol gibi mi oluyor
evet malesef eski izler alttan belli oluyorten renginiz cok iyi eski rengine donmus fakat bu alttan belli olan beyaz izler eski izleriniz mi ?
eski izleriniz derin miydi o yuzden mi belli oluyorevet malesef eski izler alttan belli oluyor
eski izleriniz derin miydi o yuzden mi belli oluyor
Su an badaj takmiyorum ilaç olarak nemlendici kullanıyorum şuan 3tane dikiş var birinde çukurlaşma diğerlerine göre daha fazla renk farkı devam ediyor sol koldaki yükseklik farkı daha fazla ama sabahları tendeki renk farkı olmadığı zamanlarda yükseklik fark edilmiyor yanı renk tamamen normalleştirilmesi zaman yükseklik farkı da hissetilmeyecek duruma gelecek kil kaybına gelince bende çok az oldu gibi belki de hiç olmadı aslında fark edemiyorum yamanın altında kalan kılları çıkartilmasi için 3 defa cengiz hocanın yanına gittim son gittiğimde kıllarla ilgili problem kalmadığını şöyle 2 ay sonra tekrar kontrole gidecek ozamana kadar nemlendirici ye devam inşallah bu günler biterde aslında normal olan kisakolluyu rahat rahat giyeriz yanı bizde normallesirizKıl kaybı cok oldu bende ve hala cıkmayan kıllar var hemen hemeb aynı tarıhlerde amelıyat olduk sanırım ama maşallah senın kol durumun cok ıyı benım dıkıs atılan ızler belırgın bazen cukur oluyor ızın oldugu yer bazende yama kabarıyor yama ıle normal kol derısı arasında beyaz bır sınır cızgısı gbı bır ız olusuyor bandajdan cıktıktan sonrakı halı cok ıyı senın dıkıs atılan ızler varmıydı benım gbı ızlerın cukurlasması ya da yamanın kabarması yada ız ıle yama araındakı beyaz ız sorunu yasadın mı merka edıorum yaw senıde soru yagmuruna tuttum arkadsım tesekkur ederım ılgın ıcın
Arkadaşlar bu izlerin tek bi çaresi var o da cengiz beyin yöntemi. Ben yıllarca bu izlerle yaşadım. Kolumu insanlardan saklamaya çalıştım. Daha yeni tanıştığınız bi insan bile size rahatça koluna ne yaptın diye sorabiliyor. Sizin ve aileniz hakkinda yanlış izlenim yaratiyor. Bunlar beni çok yıprattı. Bu yüzden iki hafta önce cengiz Acikel e ameliyat oldum. Hiç gözümde büyüttüğü m gibi olmadı. Ki ben korkardım ameliyatta n canım tatlidir biraz. Böyle söyleyince komikte oluyo tabi kendine böyle zarar veren birinin caninin tatlı olmasi. Neyse ışte arkadaşlar ben bayadir burda yazılanları takip ediyodum. Yazmak istedim. Süreçle ilgili merak ettikleriniz olursa yardımcı olurum.
Insallah kardesım tek temennımız o ettık bır hata surune surune cekıoruzSu an badaj takmiyorum ilaç olarak nemlendici kullanıyorum şuan 3tane dikiş var birinde çukurlaşma diğerlerine göre daha fazla renk farkı devam ediyor sol koldaki yükseklik farkı daha fazla ama sabahları tendeki renk farkı olmadığı zamanlarda yükseklik fark edilmiyor yanı renk tamamen normalleştirilmesi zaman yükseklik farkı da hissetilmeyecek duruma gelecek kil kaybına gelince bende çok az oldu gibi belki de hiç olmadı aslında fark edemiyorum yamanın altında kalan kılları çıkartilmasi için 3 defa cengiz hocanın yanına gittim son gittiğimde kıllarla ilgili problem kalmadığını şöyle 2 ay sonra tekrar kontrole gidecek ozamana kadar nemlendirici ye devam inşallah bu günler biterde aslında normal olan kisakolluyu rahat rahat giyeriz yanı bizde normallesiriz
Galıba bende tam anlamadım ama mesela tamamen kaybolan ıkı ızım var ama eu an bellı olan 4 ızım daha var o dort tanesı derın ızlerdıeski izleriniz derin miydi o yuzden mi belli oluyor
Galıba bende tam anlamadım ama mesela tamamen kaybolan ıkı ızım var ama eu an bellı olan 4 ızım daha var o dort tanesı derın ızlerdı