2014 un 24 aralıkta ameliyat oldüm 8 ay kadar bandaj ve dermatiksi kullandım geçen ay yine kontrole gittim durum gayet iii dede cengiz hoca. ilk başlarda izlerin anlam değiştirmesine razıydım ama sonraları beklentiler dahada yükseliyor ve yükselen beklentileri karşıladı diye bilirim 10 yıldan fazla bu izlerle boşa yaşamışım 2016 yaza özgürce kısa kollu giyecem çalıştığım ış ortamında çok zorlanıyordum benim yaşadığım sosyal çevre en masum dovmeleri dahi hoş görecek bir ortam değildi kalsınki jilet izlerini kabul etsin ameliyat sonrası psikolojinde sağlam olmalı aylarca kıpkırmızı bır görütüyle yasamak zor oluyor insan ameliyatın basarısız olduğunu düsünüyor ama isi zamana bırakmak en iyisi o sureçte kendinizi bırakmayın ilaçları zamanında kullanın inanınki iyilesiyor.maddi durumunuz el veriyorsa hiç beklemeyin cengiz hcaya ameliyat olun
bende cengız beye randevu alıp knusmaya gıtcem ama bu tedavı surecı hakkında benı bıraz daha bılgılendırır mısıız?bandaj dedıgınız oluy ne ouyor mesele.amelıyattan sonra neler beklıyor benı.universite ogrencısıyım ve staj yapıyorum bu amelıyat etkıler mıhayatımı gunluk yaşantımı*birde bu dıkış atılan yaralar daha gec ıyılesyor dıyorsunuz ya bu amelıyatın dıkıslı olup olmayacagını neye gore yapılıyor acaba.bnde kolumun resımlerını gondersem acaba ne olacagı hakkında bılgı verebılır mısınız?