İnşallah istedğin sonuçları alırsnArkadaşlar çok teşekkür ederim, Cengiz beyden randevu aldım.
sayenizde doğru noktadan başlayorum.
arkadaşlar merhaba epeydir yoktum , vefasız çıktım biraz kolujm iyileşince uğramaz oldum. cengiz hocaya çok dua ediyorum.hayata yeniden bağlanıo insan , özgüven gelio. benim ameliyaatım olalı 3. seneye girdi artık hiç birşey kalmadı . geçen gün koluma kapı kolu çarptı hemde çok sert şekilde , kolum kırıldı sandım o derece, deri yamasına baktım hemen hiç bişe yok tu tamamen normale döndüm şükür.hiçmi hiç belli değil izler , ama sabır işi .
Realist merhaba, renk farkı şikayetin geçmedi sanırım hala ? Kolun güneş mi gördü neden oluştu acaba bu fark ?Ameliyat olan arkadaşlardan suan krem kullananlar Varmı ?varsa kullandığınız kremleri yazarsaniz sevinirim.ben tritone Forte kullaniyodum. Renk farkını kapatmak için size ne önerdi cengiz hoca
Merhaba.dogru geçmedi. Güneş görmedi dersem de yalan olur.yazin tatile gittim. Cengiz hoca yada zaten çok fazla yazmadım ameliyattan sonra.kendi akışına bıraktım. Krem kullananlar yokmu aranızda suanRealist merhaba, renk farkı şikayetin geçmedi sanırım hala ? Kolun güneş mi gördü neden oluştu acaba bu fark ?
dermatiksi jel kullanıyorum bazen de yama kenarlarına advantad pomad suruyorumAmeliyat olan arkadaşlardan suan krem kullananlar Varmı ?varsa kullandığınız kremleri yazarsaniz sevinirim.ben tritone Forte kullaniyodum. Renk farkını kapatmak için size ne önerdi cengiz hoca
dermatix si jel ve kabarık olan bölgeler için de advantan pomat. renk farkı için sunu kullan demedi. henüz üç ay oldu ameliyat olalı ama şimdiden kenarlardan başlayan bir düzelme var renkte. sanırım korumak önemli. bence Cengiz Beyden bir randevu alıp danıssan en dogrusu olur.Ameliyat olan arkadaşlardan suan krem kullananlar Varmı ?varsa kullandığınız kremleri yazarsaniz sevinirim.ben tritone Forte kullaniyodum. Renk farkını kapatmak için size ne önerdi cengiz hoca
Peki ne kadar ödediniz bende yaptır ak istyrm artık bunlardan dolayı bıktım bunalıma girdim lütfen cebap verinEndişesi olan arkadaşlar bence işi bilenle yani cengiz beyle konuşup kafasındaki sorulara çözüm bulabilirler. Ben ameliyatımı oldum şuan gayet memnunum ama iyilesme surecim henuz yeni basladi. O yuzden daha once ameliyat olan arkadaslarin yorumlari daha saglikli olacaktir ☺ Ama benim fikrimde bu.
İzlerin durumuna göre değişiyor 4-8 bin lira arası tutuyor ortalama olarakPeki ne kadar ödediniz bende yaptır ak istyrm artık bunlardan dolayı bıktım bunalıma girdim lütfen cebap verin
Yanı duzelmiyecek gibi değil çok zorlanmaz yamanın izleri kapatmasi mümkün fiyata gelen nce 4- 8 bin arası tutar en iyisi yüz yüze gorusSizce bunlar geçer mi ve ortalama ne kadar olur yani sizinkiyle kıyasladıgınızda az mı faha çok mu eger yaklaşık olarak aynısysa siz ne kadara yaptrdınız
Evet aynen öyle ben de şimdiden düşünmeye başladım yaz gelmesin diye.. Ama sıkma canını nasıl olsa çaresi var şimdi değilse bile bir gün kurtulcazÇok saolun ben yarın mail atayım umarım geçer psikolojim bozuldu bütün sinirlerim bozuluyo yaz gelmesin istyrm beni en iyi sizler anlarsınız