Popüler Konu Jilet izi giderme

Arkadaşlar çok teşekkür ederim, Cengiz beyden randevu aldım.
sayenizde doğru noktadan başlayorum.

acaba fotograf paylasabilir misin bizimle.. 3 yil sonraki durumu gercekten yol gosterici olacaktir simdiden tesekkurler

sanirim bu izlerden hicbir zaman kurtulusum olmayacak.. kac tane doktor gezdim.. artik yoruldum.. yama yaptirma isine yanasmiyor hicbiri.. hem masrafli hem goruntu olarak daha iyi olmayacak diyorlar.. ama olacaksan da bu konuda uzman cengiz hoca diyorlar..
tek cizgi yontemi yapilabilir denildi en son.. onda da genisleme ihtimali var o goruntu cok mu hos olacak sanki.. ne yana donsem cikmaz sokak.. arastirip bir sonuc bulamamaktan biktim.. keske o gunlere geri donebilsek

Endişesi olan arkadaşlar bence işi bilenle yani cengiz beyle konuşup kafasındaki sorulara çözüm bulabilirler. Ben ameliyatımı oldum şuan gayet memnunum ama iyilesme surecim henuz yeni basladi. O yuzden daha once ameliyat olan arkadaslarin yorumlari daha saglikli olacaktir ☺ Ama benim fikrimde bu.

Şimdi size gerçekten umut dolu bir hikaye anlatacağım...
Kolumda 5 yıllık cam izi vardı çok derin olmasalarda belirgindi ilk başlarda takmıyodum olayın şokuyla sonra aklım başıma geldi kurtulmanın çarelerini aradım hepimizin yaptığı gibi lazere gittim yüksekliği azalması için iğne yaptılar ama nafile orda öylece kaldılar tam 5 yıl yaz mevsiminden nefret ettim insan kaybedince anlar ya kolları düzgün olan insanlara imrendim hep bendr yapmasaydım giyerdim kısa kollu diye iç geçirdim bilen arkadaşlarım vardı 2 tane onun dışında herkesden sakındım kolumu biri koluma elini atsa tedirgin oldum acaba bir an kazağa sıyırıp bakarlarmı diye aynı zamanda üye olmadanda burayı hep takip ederdim yıllarca takip ettim Cengiz beyin varlığınıda burdan öğrendim hep bir gün ameliyat olduğum günü kurtulduğumu hayal ettim ailem karşı çıktı o yama daha kötü durursa bacağında iz kalırsa diye bu yaz ikna ettim ameliyat oldum 5 ay oldu benim doğum günüm öldü ameliyat günüm artık benim doğum günüm o gün yeniden doğdum farklı bir güne uyandım ameliyattan çıkınca artık eski ben değildim düşünsenize o izler orda değil artık mükemmel bir duygu bir doktor düşünün benim gözümde kahraman mükemmel bir insan gerek yaklaşımı olsun gerek insanlığı 4 4 lük çok ilgili mükemmel birisi... Bugün şimdi bu yazıyı yazmak için üye oldum tam 1 yıl önce ilk izleri yaptığım doktora gitmiştim izlerimide biliyo yöntem çare bulur diye kadının benimle dalga geçmediği kalmıştı eve geldim saatlerce ağladım beni anladığınızı biliyorum bizi bizden başka kimse anlamaz çünkü anlatsamda anlamayacaklarını biliyorum çok yalvardım Allaha sonunda şimdi bana 1 yıl sonra bu yazıyı mutlulukla yazmayı nasip etti sonsuz şükürler olsun... Biliyorum ordasınız mutsuzsunuz hem tedirginsiniz gelecekten umutsuzsunuz ama umut var umut gerçekten var eğer isterseniz yanınızda içinizde bunu kaybetmeyin belki ameliyatı şimdi olamıcaksınız belki şuan maddi açıdan imkanınız yok belki aileniz istemiyo ama bir gün ameliyat olup izlerinizin üzerinin örtüleceği günü hayal edin ben 5 yıl hayal ettim o günün geleceğini biliyodum umudum olmasaydı yaşayamazdım artık o izler orda yok tamam başka bi iz var ama sizi beş para etmez adamların yargılamasına bırakmıcak bi iz var... Biliyo musunuz ben artık yaz mevsimini özlüyorum gelsede kavuşsak diyorum yazı özleyeceğimi hiç hayal etmezdim... Hepinizi çok seviyorum hepiniz özel insanlarsınız umutla kalın

Ameliyat olan arkadaşlardan suan krem kullananlar Varmı ?varsa kullandığınız kremleri yazarsaniz sevinirim.ben tritone Forte kullaniyodum. Renk farkını kapatmak için size ne önerdi cengiz hoca

Ameliyat olan arkadaşlardan suan krem kullananlar Varmı ?varsa kullandığınız kremleri yazarsaniz sevinirim.ben tritone Forte kullaniyodum. Renk farkını kapatmak için size ne önerdi cengiz hoca
Realist merhaba, renk farkı şikayetin geçmedi sanırım hala ? Kolun güneş mi gördü neden oluştu acaba bu fark ?

Realist merhaba, renk farkı şikayetin geçmedi sanırım hala ? Kolun güneş mi gördü neden oluştu acaba bu fark ?
Merhaba.dogru geçmedi. Güneş görmedi dersem de yalan olur.yazin tatile gittim. Cengiz hoca yada zaten çok fazla yazmadım ameliyattan sonra.kendi akışına bıraktım. Krem kullananlar yokmu aranızda suan

dermatiksi jel kullanıyorum bazen de yama kenarlarına advantad pomad suruyorum

dermatix si jel ve kabarık olan bölgeler için de advantan pomat. renk farkı için sunu kullan demedi. henüz üç ay oldu ameliyat olalı ama şimdiden kenarlardan başlayan bir düzelme var renkte. sanırım korumak önemli. bence Cengiz Beyden bir randevu alıp danıssan en dogrusu olur.

Peki ne kadar ödediniz bende yaptır ak istyrm artık bunlardan dolayı bıktım bunalıma girdim lütfen cebap verin

Sizce bunlar geçer mi ve ortalama ne kadar olur yani sizinkiyle kıyasladıgınızda az mı faha çok mu eger yaklaşık olarak aynısysa siz ne kadara yaptrdınız

Eklentiler

• image.jpg
    91,1 KB · Görüntüleme: 521
  • image.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 507
  • image.jpeg
    59,8 KB · Görüntüleme: 517
Sizce bunlar geçer mi ve ortalama ne kadar olur yani sizinkiyle kıyasladıgınızda az mı faha çok mu eger yaklaşık olarak aynısysa siz ne kadara yaptrdınız
Yanı duzelmiyecek gibi değil çok zorlanmaz yamanın izleri kapatmasi mümkün fiyata gelen nce 4- 8 bin arası tutar en iyisi yüz yüze gorus
ş yoksa mail ile iletişime gec biz ne desek bos

Çok saolun ben yarın mail atayım umarım geçer psikolojim bozuldu bütün sinirlerim bozuluyo yaz gelmesin istyrm beni en iyi sizler anlarsınız

Çok saolun ben yarın mail atayım umarım geçer psikolojim bozuldu bütün sinirlerim bozuluyo yaz gelmesin istyrm beni en iyi sizler anlarsınız
Evet aynen öyle ben de şimdiden düşünmeye başladım yaz gelmesin diye.. Ama sıkma canını nasıl olsa çaresi var şimdi değilse bile bir gün kurtulcaz

Hey millet nerdediniz ameliyat olan arkadaşlar son durumlar ne bu sene y azin inşallah uzun kollulara veda ediyormuyuz

Merhaba arkadaşlar
Dün gidip fraksiyonel lazer é başladım ilk gün olmasına rağmen görüntü beni mutlu etti açıkçası 3 seans olarak aldım ayda bir kez yapılacak buzla soğuttuktan sonra uyguladılar pek acı hissetmedim şu an da sürtünmeden dolayı oluşan yara gibi bir yanma ve sızlama hissi var sadece bir krem kullanıyorum ve buz kompleksi yapıyorum her ay fotoğraf çekip sizlerle paylaşıcam bakalım sonuç ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…