Popüler Konu Jilet izi giderme

Yama yöntemini kullanmıyorsa ne yapıyormuş ki? Kesip dikiyorsa o iş olmaz çok iyi dikse bile ileride açılabilip daha büyük yara izi bırakabiliyor.

cengız bey gıbı aldıgı parcayı yama yontemıyle ızlerın oldugu boyleye dıkmıyor ılk ızlerın oldugu bolgeyı zımparalıyor snrada vucudun gorunmeyen yerınden aldıgı ınce derıyı lab. ortamında bıseyler yapıyor parlara ayırıyor bu elınde olusturdugu derı parcalarıyla solusyon gıbı bıseyı zımparaladıgı yere dokuyor orda cımlenme mantıgıyla yenı derı olusuyrmus..

Bütün yöntemleri denemiş biri olarak sana söylüyorum buz terapisi dòvme felan hikaye ayrica o bahsettiğin suna hanım dolandırıcı insanlara umut vermekten başka yaptığı bişey yok bu işin tek çözümü cerrahi yöntemdir ben cengiz beye ameliyat olalı 2 ay oldu sonuçtan şuan için oldukça memnunum senin için söylüyorum buz terapisiyle felan uğraşıp hem zamanından hem parandan olma..

Merhaba arkadasm. Ben 10 gun once Cengiz Beye yama yaptirdim. Sonuc hakkinda suan bilgi veremiyorum cunku henuz sargilarim bile duruyor. İz tedavisi icin yaklasik on yildir care arayan ve arastirma yapan biri olarak edindigim izlenimi paylasmak istedim. Yillarca bunun caresi yok diye kabullenip yasamistim. Bir gun haberlerde mucize diye sunuldu hucre spreyi tedavisi. Cilde photoshop vs heyecalandim. Bunu yapan tek doktor da Serkan Dinardi. Randevu aldik gittik gorustuk. Sira beklerken salonda bir hastasini gorduk, kolunda hem jilet izi hem kapatmak icin yaptirdigi dovmeler doluydu. Yaklasik 8 aydir tedavi gordugunu, ama bir gelisme olmadigini soyledi. İnatla neden geliyorsun diyemedik tabi, parasini odemistir muhtemelen ve sonuc almak icin kendini umutlandiriyordu. Doktor ile gorusmemizde once-sonra gorselleri istedik. Hic ikna edici bir sonuc goremedik. Oradan snra Cengiz beye gittik. Cengiz Bey kariyerinden bekleyemeyecegimiz kadar ilgilendi. En ince ayrintisina kadar bilgilendrdi. Odeme konusunda da yardimci oldu. Be bu gorusmeden yaklasik iki yil sonra yaptirdim ameliyatimi. Suna hanimdan bahsetmissn, ben gidip gorusmedm. İz tedavisi dendiginde ismi cikan birkac isimde biri. Ama hakkinda o kadar cok kotu yorum okudfm ki. Yani hani bi doktordan, bir saglik merkezinden en fazla memnuniyetsiz ayrilirsin. Yaptign yorum da memnun kalmadim, istedigim gibi olmadi filan dersin. Orasi hakkinda dolandirici diyeni bile gordum. Her seansta parayi alip sabret bi dahakine filan diye oyaliyolarmis. Bir yer hakkinda bu kadar sert yorum bol miktarda varsa gidflmez dedim ben sahsen. Tedavimi yapan doktor oldugu icin cengiz beyle kiyaslamak durumundayim. Sadece biyografisini okumak bile guvenmeye yeter. Ustune hakkinda bir tane bile sikayet duymadim. Adam prof olmus, kariyeri sayfalara sigmiyor ama cebinden arayip direkt ulasiyorsun ve hicbir aramanda seni gecistirmiyor o yogunlukta. Benim bu telefonum 24 saat acik, bir kisi bile arayip bana kotu birsey soyleyip uykumu kaciramaz diyor vicdani rahat yani. Ben gidip bir gorusmeni oneririm. Mucize vaadetmiyor, teknoloji ve bilimin sundugu ne ise o. Ben suan ki gorunumdense bahane uydurulabilir bir goruntuyu tercih ettim. Senin de beklentine bagli tabi memnuniyetin. Baska bir tedavi varsa areastir ama bence kesnlikle lazere yonelme lutfen. Para tuzagi bildigin

Beyzam
Beyzam bu kolda hiçbirşey farkedilmiyor, yama izini de goremiyorum ben. Eskiden nasıldı bilmiyoruz tabi ama suan mukemmel bir sonuc goruyorum. Erkekler daha sanslı bu konuda, kıllar da biraz kamufle ediyor.
ameliyat oncesi resimler yok form da ama daha onceki durumu var bu ameliyat eşimin beklentilerini karsıladı
A

bu hesap tan artık esim yazacak yani ameliyat olan ben işim nedeniyle zaman ayıramıyorum onuda belirteyim

acıklamlarınız ıcın hepınıze cok tesekkur ederm bende serkan beyle gorusmye gıttım ama fıyarı pahalı buldum bırazda bılmemekden amelıyat olmadım sna cengız beyede randevu alıp gorusecektım ama kısmet olmadı. ekstradan buldugumm tedaı yontemlerını deneyım dedım suna hanıma gıttım guzel karsıaldı ma bn tedavıyı sunan hıcbır yere guvenmyıorum. herkes bıseyle soyluyor. ama umut cok kotu bısey ınanmasanda ınanıyorsun cengız beyde tedavı olan arkdaslar goruntu paylasır mısınız gormk ıdtıyorum amelıyat fıyatları ne kdr arasında oluyor randevu alcam orayada suna hanımlada tesrtten snra gorusmye gıtcem 16 kasımda bakalm ne dıyecek hıc olmassa yaptırmyacam aa bılgı ogrenemk ıcın gıtmeyı dusunuyorum..

Beyzam sen amelıyat olalı ne kadar süre olmuştu bırde surec hakkında bı ozet gecebılır mısın bandajı ve dermatıksıyı nr kadar kullandın
2014 un 24 aralıkta ameliyat oldüm 8 ay kadar bandaj ve dermatiksi kullandım geçen ay yine kontrole gittim durum gayet iii dede cengiz hoca. ilk başlarda izlerin anlam değiştirmesine razıydım ama sonraları beklentiler dahada yükseliyor ve yükselen beklentileri karşıladı diye bilirim 10 yıldan fazla bu izlerle boşa yaşamışım 2016 yaza özgürce kısa kollu giyecem çalıştığım ış ortamında çok zorlanıyordum benim yaşadığım sosyal çevre en masum dovmeleri dahi hoş görecek bir ortam değildi kalsınki jilet izlerini kabul etsin ameliyat sonrası psikolojinde sağlam olmalı aylarca kıpkırmızı bır görütüyle yasamak zor oluyor insan ameliyatın basarısız olduğunu düsünüyor ama isi zamana bırakmak en iyisi o sureçte kendinizi bırakmayın ilaçları zamanında kullanın inanınki iyilesiyor.maddi durumunuz el veriyorsa hiç beklemeyin cengiz hcaya ameliyat olun

Benim ameliyatım henuz cok yeni. Uzun sure takip edecek arkadaşlar varsa onlara fikir vermek amacıyla ameliyat oncesi fotoğrafları paylaşıyorum. Yamalar biraz daha toparladıgında tekrar paylaşagım. Umarım fikir edinmenize yardımcı olabilir.

Eklentiler

• WP_20151020_13_21_01_Raw.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 2.990
  • WP_20151020_13_22_19_Raw.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 1.125
  • WP_20151020_13_20_35_Raw.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 1.241
Son düzenleme:
Teşekkürler beyzam bende 9 ay once amıleyat oldum artık gecsın ıstıorum son bulsun ama merak ettıgın bısey var benım dıkıs atılan ızler alttan bellı oluyor senınde ızlerın bellı oluyor muydu bazen o kadar can sıkıcı kı amelıyat bosunamı olmusum dıorum bıde kıl kaybı oldu amlelıyat olan yerse yuzde 70 kıl kaybı oldu kıl neyse de ızlerın belırlı olması can sıkıor bu konuda neler soleyebılırsın

Kil kaybı yok sol on kolda 3 tane dikiş var bazen banada çok belirgin geliyor ama eskisi gibi değil tabiki cengiz hoca kolun güneş gorupte yandıktan sonra o izler de büyük ölçüde kaybolacak dedi ama ben bu halinde raziyim benim psikolojim için artık jilet izi takındıkları bitti ameliyattan önce cengiz bey kolunda ℅70 varan oranlarda 2yil içerisinde değişim olacak demişti bunun ℅100 eski kolun gibi olmayacagini anlattı bana daha 1yil olmadan bence iyileşip anlam değişmesi℅80 lerde sol kolun tekrar resmini atayim yine bk kendininkileri ile karsilastir

Birde dikiş yapılan yerlerin iyileşme sureci daha uzun bir zaman aldığını söyledi cengiz bey

Eklentiler

• IMG_20151110_131808.jpg
    90,5 KB · Görüntüleme: 1.362
Peki arkadasım Dikiş atılmayan küçük izler ameliyat sonrası anında kayboluyor mu? Benim izlerim ince olduğu için soruyorum
Dikiş gerektirmeyen küçük izlerde ve hatta dikilmeyen büyük izlerde daha başarılı bence dikiş yapılmayan yanı küçük izlerin olduğu ameliyatlı kolunun fotosunu atitorum

Alan küçük olup izlerde fazla büyük değilse 1 yıl olmadan ℅100 iyileşme sağladı benim kolun ne iz kaldı nede yama yeri belli su an ameliyat yerini ben bile bulamiyorum

Eklentiler

• IMG_20151111_073741.jpg
    139,5 KB · Görüntüleme: 2.417
Alan küçük olup izlerde fazla büyük değilse 1 yıl olmadan ℅100 iyileşme sağladı benim kolun ne iz kaldı nede yama yeri belli su an ameliyat yerini ben bile bulamiyorum
Gerçekten çok iyi durumda. Sizin toplamda geniş bir alana yama yapıldı sanırım bacaktaki izin durumu nasıl ?

bende daha 13 yaşlarındayken üzerimde cam kapı kırıldı. kolumun görünen kısmı kesildi tam faça gibi duruyordu, çok rahatsız oluyordum. Ank da estetik cerrahi oldum çok araştırdım aslında, lazer asla çözüm değildi, kesik kısmı aldılar tekrardan estteik dikiş attılar, eskisine nazaran daha iyi ama şimdi olsam yaptırmazdım, yine iz yine iz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…