kızlar aynı problem kardeşimde var oda saatle yada büyük takılar kullanarak kamufle ediyor doktora gitmiş ben bişey yapamam kesip tekrar dikersem daha kötü bir iz olur ve genişler demiş yaz geldi diye depresyona girdi araştırırken CindyreLin yazdığı karışımı gördüm eczaneye yaptırdım 20 tl tuttu dün akşam sürdü haber vereyim dedim inşallah işe yarar gelmiş geçmiş olsun hepinize:)
arkadaşlar bugün bizde kardeşimle CindyreL in dediği kürü hazırlatıp aldık bugün kullanmaya başladı bakalım işe yarayacak mı gelişmelerden sizi haberdar ederim benim kaardeşiminde kolunda 3-4 tane var ve kısa kollu giyemiyor takma desemde takıyor onu bırakın böyle sorup duran insalara ben bile gıcık oluyorum umarım tedavi başarılı sonuç verir
Kolun nasıl oldu arkadaşım ?Bende tedirgin olmuyor değilim atılan gizli dikişler alttan belli oluyor inşallah zamanla düzelir..
fotoğraf paylaşabilir misin acaba?Tesekkur ederim. Daha yeni oldugu icin haliyle kizarik durumda. Zaman gectikce kendi ten rengimi alicakmis.
slm arkadaşlar bende önceden yaptıgım aptal hatalarımın acısını çekiyorum sol kolunda façalar var hemde baya derin jiletle degil camla kesmiştim ve artık öyle cnımı sıkıyorki doğru düzgün kısakollu gyinemez oldum ortam içinde hep tedirginim bu duyguyu ancak hatayı yapanlar anlar işte.biaz önce CEBECİ ANKARA TIP'DAN geldim plastik cerraha gittim baktı doktor bunların lazerle olması lazım bizz yaparsak yine iz kalır dedi deneyelim isterseniz dedi eylülük 15 ine gün verdi bilmiyorum ne yapıcam karasınızım.birde cengiz acikele yazdım GMAİLDEN konuştuk istanbul acıbadem hastanesinde doktor 7.5 milyar ücret istedi ve imkanı yok şuanda okadar veremem.yaptıranlar varsa lütfen bilgi verirminiz.
merhaba, son durumunu merak ediyorum paylaşabilir misiniz? karar aaşamasındayım cok yardımı dokunacak?5000tl aöelıyat oldum su an ıylesme surecınde bakalım 2 yıl sonra net bı sonuc cıkar ortaya
Bünyesinde estetisyen barındıran bir sağlık kurumunda kolaylıkla yaptırabilirsin canım.doktor estetik olmaz demişti bana, beni rahatsız ediyor herkes bakınca noldu buraya diyor da; estetik olmaz dedi acaba lazer olur mu ki?
olmazsa dövme diğer çare tabi :)
Çok iyi bence. Senin ameliyatın başarılı olmuş tabi ilk halini görmedim. Bazı resimler insanın şevkini kırıyor.Yorum bekliyorum
Evet bence de başarılı. Gözün Aydın arkadasım darısı bizim BaşımızaYorum bekliyorum
Yorum bekliyorum
Yama yöntemini kullanmıyorsa ne yapıyormuş ki? Kesip dikiyorsa o iş olmaz çok iyi dikse bile ileride açılabilip daha büyük yara izi bırakabiliyor.elımden geldıkce butun mesajları okumaya calıstım baya arastırmada yaptım konuyla ılgılı benımde bu sıkıntım vr.unanıyorum.sıkılıyorum. bakırkoy suna hanıma gıttım testı yatık ıkı haftasnra tekrardan randevum var bana gecırırım dedı baya olumlu konusu ama bnm kımseye guvenım yok beklıyorum. cengız beye randevu alcam konusmak ıcın ama amelıyata o kadar para verıp ustune ıkı yılde gecmesı cın beklemek mantıklı gelmıyor banaa ben bırde bundan ıkı ay kadar olmuyor leventte bır yere gıttım doktor mecıdıyekoy cevre hastanesınde yapıyor amelıyatlarını dotor cengız bey gıbı yapıyor ama yama yontemını kullanmıyor bana 7bin dedı.bnde dusuncem dedım cıktım. yaptırmadım onu ayrıca cover skar ıslemıne bakıyorum tatto(dovme) sanatı ıle bu ızlerı kapatabılıyorlar. ama suna hanımada guvensem mı dıye dusunuyrum gecer mı bılmıyorum acaba herkes cengız beye mı amelıyat oluyor yoksa baska yolları deneyen mı var mı?