Popüler Konu Jilet izi giderme

kızlar aynı problem kardeşimde var oda saatle yada büyük takılar kullanarak kamufle ediyor doktora gitmiş ben bişey yapamam kesip tekrar dikersem daha kötü bir iz olur ve genişler demiş yaz geldi diye depresyona girdi araştırırken CindyreLin yazdığı karışımı gördüm eczaneye yaptırdım 20 tl tuttu dün akşam sürdü haber vereyim dedim inşallah işe yarar gelmiş geçmiş olsun hepinize:)

İŞE YARADIMI CANIM? BİLGİ VERİRSEN SEVİNİRİM COK

arkadaşlar bugün bizde kardeşimle CindyreL in dediği kürü hazırlatıp aldık bugün kullanmaya başladı bakalım işe yarayacak mı gelişmelerden sizi haberdar ederim benim kaardeşiminde kolunda 3-4 tane var ve kısa kollu giyemiyor takma desemde takıyor onu bırakın böyle sorup duran insalara ben bile gıcık oluyorum umarım tedavi başarılı sonuç verir

sonuç aldımı canım bilgilendirirmisin

slm arkadaşlar bende önceden yaptıgım aptal hatalarımın acısını çekiyorum sol kolunda façalar var hemde baya derin jiletle degil camla kesmiştim ve artık öyle cnımı sıkıyorki doğru düzgün kısakollu gyinemez oldum ortam içinde hep tedirginim bu duyguyu ancak hatayı yapanlar anlar işte.biaz önce CEBECİ ANKARA TIP'DAN geldim plastik cerraha gittim baktı doktor bunların lazerle olması lazım bizz yaparsak yine iz kalır dedi deneyelim isterseniz dedi eylülük 15 ine gün verdi bilmiyorum ne yapıcam karasınızım.birde cengiz acikele yazdım GMAİLDEN konuştuk istanbul acıbadem hastanesinde doktor 7.5 milyar ücret istedi ve imkanı yok şuanda okadar veremem.yaptıranlar varsa lütfen bilgi verirminiz.

ameliyat olabildin mi arkadasım? olduysan deneyimlerini paylaşır mısın?

the best tesekkur ederim alakan için. son yazımla bugun arasında gecen zamanda biraz siteyi biraz forumu kullanmayı beceremedim galiba ve girmedim. şimdi kararımı verdim, randevumu aldım. gelişmeleri merak eden arkadaşlaarla seve seve paylaşabilirim.

Uzun zamandır bu forumu takip ediyorum. İlk zamanlar ameliyat sonuçlarına bakarak bu izlerden kurtulacağımı düşünmüştüm.İlk ameliyatlar çok başarılıydı hatta yanık izi bile fark edemedim.
Ancak son ameliyatlara bakınca alttan eski izler gözüküyor.
Gidip ameliyat olacaksın para vereceksin, eziyeti var, jilet izi yerine yanık izine de razı olduk ama eski izler alttan tekrar gözükecekse bu işin ne anlamı kaldı ki? O izler beyaz beyaz gözükecek bakan yine anlar, yine değişen bişey olmaycak. Zaten tek derdimiz o izlerin farkedilmemesi izden kurtulamazsak yine çözüm olmaz.

9 ayı biraz gecti

Eklentiler

• IMG_20151014_134358.jpg
    IMG_20151014_134358.jpg
    119,2 KB · Görüntüleme: 1.552
elımden geldıkce butun mesajları okumaya calıstım baya arastırmada yaptım konuyla ılgılı benımde bu sıkıntım vr.unanıyorum.sıkılıyorum. bakırkoy suna hanıma gıttım testı yatık ıkı haftasnra tekrardan randevum var bana gecırırım dedı baya olumlu konusu ama bnm kımseye guvenım yok beklıyorum. cengız beye randevu alcam konusmak ıcın ama amelıyata o kadar para verıp ustune ıkı yılde gecmesı cın beklemek mantıklı gelmıyor banaa ben bırde bundan ıkı ay kadar olmuyor leventte bır yere gıttım doktor mecıdıyekoy cevre hastanesınde yapıyor amelıyatlarını dotor cengız bey gıbı yapıyor ama yama yontemını kullanmıyor bana 7bin dedı.bnde dusuncem dedım cıktım. yaptırmadım onu ayrıca cover skar ıslemıne bakıyorum tatto(dovme) sanatı ıle bu ızlerı kapatabılıyorlar. ama suna hanımada guvensem mı dıye dusunuyrum gecer mı bılmıyorum acaba herkes cengız beye mı amelıyat oluyor yoksa baska yolları deneyen mı var mı?

elımden geldıkce butun mesajları okumaya calıstım baya arastırmada yaptım konuyla ılgılı benımde bu sıkıntım vr.unanıyorum.sıkılıyorum. bakırkoy suna hanıma gıttım testı yatık ıkı haftasnra tekrardan randevum var bana gecırırım dedı baya olumlu konusu ama bnm kımseye guvenım yok beklıyorum. cengız beye randevu alcam konusmak ıcın ama amelıyata o kadar para verıp ustune ıkı yılde gecmesı cın beklemek mantıklı gelmıyor banaa ben bırde bundan ıkı ay kadar olmuyor leventte bır yere gıttım doktor mecıdıyekoy cevre hastanesınde yapıyor amelıyatlarını dotor cengız bey gıbı yapıyor ama yama yontemını kullanmıyor bana 7bin dedı.bnde dusuncem dedım cıktım. yaptırmadım onu ayrıca cover skar ıslemıne bakıyorum tatto(dovme) sanatı ıle bu ızlerı kapatabılıyorlar. ama suna hanımada guvensem mı dıye dusunuyrum gecer mı bılmıyorum acaba herkes cengız beye mı amelıyat oluyor yoksa baska yolları deneyen mı var mı?
Yama yöntemini kullanmıyorsa ne yapıyormuş ki? Kesip dikiyorsa o iş olmaz çok iyi dikse bile ileride açılabilip daha büyük yara izi bırakabiliyor.

X