Hayatımı mahveden faça izlerinden sizin sayenizde kurtuldum
29 Eylül 2010, Çarşamba
Gençlik yıllarımda bir anlık hatayla kollarıma faça attım.
Bu izler yüzünden insanlar hep bana önyargıyla yaklaştı. Hayatımı mahveden izlerden köşenizde bahsettiğiniz yöntem sayesinde kurtuldum.
Sevgili Güzin Abla, öncelikle size teşekkür etmek istiyorum. Bir vesileyle de olsa, yıllardır süren aşağılık kompleksimden kurtulmamamı sağladınız. O bir anlık hatanın bedelini ömür boyu çektim. Kendime faça attım. Delikanlılık bu ya, bir öfke anında yaptım bunu...
Toplumumuz bu konuda çok önyargılı. O yara izlerini gören hemencecik sizi mahkûm ediyor.
Serseri, jiletçi, uyuşturucu bağımlısı oluyorsunuz gözlerinde... Kısacası damgalanıyorsunuz.
Köşenizde okuduğum bir yöntemle kurtuldum bu izlerden. Hem de mucizevi bir şekilde.
Bu işlemin adı Karbolaz yöntemi. İlk kez köşenizde okumuştum bu yöntemi. Köşenizde bu yönetimin jilet, faça, yara gibi izleri giderdiğini yazıyordunuz. İnternetten de girip araştırdım.
Ülkemizde de uygulanıyor ve bana çok iyi geldi. Birkaç hafta içinde kollarımdaki bu izler neredeyse tamamen kayboldu. Bu konuda çok mağdur insan olduğunu biliyorum. Onların da bu sonuçtan haberdar olmasını istedim.
Biraz ağrı veriyor, bir hafta kadar da kabuklanma yapıyor. Ama inanın hiç gözükmedi bunlar gözüme.
Çünkü beni kompleksli biri yapan o izler yoktu artık.
Sizi neden seviyorum biliyor musunuz Güzin Abla, aşk meşk, sevda, ihanet sorunları bir yana insanlara işte böyle çok zor durumda kaldıkları anlarda Hızır gibi yetişiyorsunuz.
Yıllardır umutsuz kaldıkları konularda birden çözüm gönderiveriyorsunuz. Bence bu yöntem hakkında biraz daha açıklama yaparsanız, benim gibi pek çok kişiyi daha kurtarmış olursunuz. ARKADAŞLAR BİR YAZI BULDUM SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM